Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik. » 020 - No one ever makes me feel like you do when you smile.

Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik.

17 feb 2014 - 17:17

778

7

568



020 - No one ever makes me feel like you do when you smile.

Dank-jullie-wel poppetjes, voor de lieve reacties xxx || Ik weet niet zo goed wat ik moet schrijven in de tijd dat Zayn weg is, dus heb maar een tijdsprongetje gemaakt. Daarbij is het een Zayn-story, dus ik neem aan dat jullie graag over Zayn willen lezen, en niet over een tienermoeder :) Image and video hosting by TinyPic

Angel Leah James.

‘Dames en heren, mijn naam is Luke Taylor en ik ben vandaag jullie piloot. Wilt u even uw aandacht op het volgende vestigen?’ Op de schermpjes voor ons begint het standaard veiligheid filmpje. ‘Bedankt voor het reizen met British Airways, ik wens u een aangename vlucht.’ Het lampje met het tekeningetje van de gordel licht op. Ik doe Nathan zijn gordel om, en dan die van mij. ‘Schatje, dit doet een beetje pijn aan je oren.. Niet schrikken, oké?’ Nathan knikt en legt zijn hoofdje tegen Danielle aan. ‘Jongens.. Ik weet niet wat het is, maar ik ben zo zenuwachtig.’ Danielle grinnikt. ‘Dat had ik in het begin ook altijd.. Het went wel.’ Ze knipoogt naar me. ‘Aargh.. Deze vlucht duurt dan ook nog acht uur..’ Ik voel hoe het vliegtuig de grond loslaat. Hoe hoger we komen, hoe meer pijn ik in mijn oren krijg. Nathan begint te huilen. ‘Stil maar kleine man..’ Danielle wrijft over zijn rugje. ‘Mama..’ ‘Mama is hier lieverd. Er gebeurt niks. Alleen een beetje pijn aan je oren. Het is zo weer over..’ Eleanor kijkt vol medelijden naar Nathan.

Met een taxi gaan we naar het hotel waar de mannen slapen. ‘Echt raar dat we 8 uur onderweg zijn geweest, en het maar twee uur later is..’ Eleanor knikt instemmend. ‘Ja.. we gaan terug in de tijd..’ We grinniken. ‘Kan ik jullie misschien helpen?’ ‘Ja.. we komen voor de mannen van One Direction..’ ‘Mag ik jullie paspoort, ID of rijbewijs zien?’ Alle drie zoeken we in onze tas naar onze paspoorten. Een voor een geven we ze aan de dame van de receptie. ‘Eens even kijken.. Jullie zouden morgen toch pas komen?’ ‘Klopt ja..’ zegt Danielle instemmend. ‘Maar mijn vriendinnetje hier had het geniale idee om onze mannen te verassen..’ ‘Goed. Ik heb hier sleutelkaartjes voor de kamers. Meneer Tomlinson slaapt op kamer 201, meneer Payne op kamer 203 en meneer Malik op 204. Jullie komen er zelf wel uit wie waar heen moet, neem ik aan?’ Lachend knikken we van ja. ‘Kan er een kinderbedje op de kamer van meneer Malik gezet worden?’ De receptioniste kijkt me aan. ‘Dat heeft meneer Malik zelf al geregeld, een aparte slaapkamer inbegrepen.’ ‘Hmm.. wat een vent. Mag ik u nog iets vragen?’ De receptioniste knikt. ‘Misschien een beetje raar.. maar ik heb een oppas voor vanavond nodig, voor mijn zoontje.. Waar moet ik daarvoor zoeken?’ ‘Ik heb hier een kaartje van een dame die een aantal nanny's opleid. Die zou u kunnen bellen voor vanavond.’ ‘Top, dankjewel!’ De receptioniste knikt ons nog een keer toe. ‘Prettig verblijf.’ We nemen de lift naar de tweede verdieping. ‘Over een half uur moeten we wel echt gaan hè Ang.. Bel vlug die vrouw en ga je klaarmaken..’ ‘Ja ja.. komt goed..’

Met onze mooiste jurkjes en hoogste hakken stappen we uit de taxi voor het concertgebouw. ‘Hee Eleanor, Danielle, en.. Angel was het toch?’ ik knik. ‘Hee Andy.. we komen de heren verassen.’ ‘Dames, jullie kunnen er niet bij.. het concert is uitverkocht, dat weten jullie best.’ ‘Kom nou.. Je weet hoe Louis, Zayn en Liam ons missen.. misgun je hen een verassing?’ Danielle kijkt met haar puppyoogjes naar de bewaker. Hij zucht, kijkt ons alle drie even geïrriteerd aan en laat ons dan binnen. ‘Dit doen we niet meer, begrepen?’ We knikken gehoorzaam. Het concertgebouw zit tjokvol. We proberen zo onopvallend mogelijk binnen te komen. Dit is niet nodig.. alle fans die er staan zijn gehypnotiseerd door het introfilmpje wat al aan de gang is. ‘Precies op tijd’ fluistert Eleanor ons toe. Het is niet erg om achteraan te staan. We zien alles prima, en de kans dat de mannen ons zien als we vooraan staan is minimaal. God, wat hou ik van die heren. De mannen doen hun ding op het podium. Ze maken de meisjes gek, en Zayn mij ook een beetje. Als het concert bijna is afgelopen, gaan we het gebouw uit en laat dezelfde bewaker ons naar binnen bij de artiesten ingang.

‘Man.. Wat een show vandaag weer..’ We horen Harry van een afstandje roepen. ‘Ik ga vlug naar het hotel, slapen.. morgen komt mijn prinsesje.’ Liam roept al net zo hard. Dan gaat de deur open. Eerst Louis, die met een verbaasd gezicht naar ons kijkt. Niall, die een lach niet kan onderdrukken. Liam, die van verbazing zijn mond niet meer dicht krijgt. Harry, die zijn duimen naar ons opsteekt. En dan Zayn.. mijn Zayn, die met zijn hoofd schud om na te gaan of hij niet droomt. ‘EL!’ Louis rent op ons af en vliegt Eleanor om de hals. Ik sprint naar Zayn en vouw mijn lichaam om het zijne.


Reacties:

1 2

LoisLove1D
LoisLove1D zei op 7 jan 2014 - 16:19:
Super sweet!!


perfectnarry
perfectnarry zei op 7 jan 2014 - 7:53:
aww zoooo lief!


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 6 jan 2014 - 23:38:
SWEEEET MELDING!!


1Dtjetanya zei op 6 jan 2014 - 21:39:
zooo leuk!!


justmissF24
justmissF24 zei op 6 jan 2014 - 20:51:
Super super!!!