Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Complicated Love Story » Geweldige gymles

Complicated Love Story

7 jan 2014 - 17:08

809

3

209



Geweldige gymles

Ik ben Samantha, ik heb lange bruine krullen, groene ogen en ik ben 17 jaar. Mijn kledingstijl is stoer en rock, maar ook wel meisjesachtig. Dus geen emo ofzo. Lisa is mijn beste vriendin, ze heeft lang blond haar en blauwe ogen en is ook 17. Ik ken haar al vanaf de eerste klas. Jake is 17 en mijn beste vriend, sinds dat Harry vorig jaar op school kwam. Voor dat hij op school zat was Jake de populairste jongen. Toen alle meiden hem lieten vallen ben ik bevriend met hem geraakt. Harry, Zayn, Niall, Louis en Liam zijn nu het populairste op school. Harry en ik kunnen echt niet met elkaar omgaan. Hij daagt me altijd uit en ik kan echt niet tegen zijn gedrag. Hij en die andere jongens denken dat ze de coolste jongens van de school zijn. Lisa probeert me de hele tijd om te praten. Zij vindt de jongens wel leuk, zoals alle ander meiden. Gelukkig zijn er wel mensen op school die ze ook niet mogen, maar ik ben de enige die ruzie zoekt met Harry. Alleen Louis en Niall zijn aardig, ze zijn niet zo arrogant en zo.

Ik liep met Lisa door de gang, toen we opeens gegil van meiden hoorden. We draaiden ons om, er stonden allemaal meiden om Harry. ‘Het leek wel of de wereld verging.’ zei ik. ‘Haha ja, hij zit hier al langer dan een jaar op school. Ik snap niet dat die meiden nog zo gaan gillen.’ zei Lisa. ‘Waha, jij zou het liefst ook staan gillen hoor!’ zei ik. ‘Echt niet! Ik zou flauwvallen.’ zei ze. We moesten allebei keihard lachen. We liepen weer verder. De meiden achter ons gilde weer. En daarna knalde er iemand tegen me aan en ik viel op de grond. 'Kan je niet uitkijken!' riep ik. 'Ehm sam, kijk tegen wie je het hebt.' zei Lisa. Ik keek omhoog, ik keek in de groene ogen van Harry. 'Ow, jij weer.' zei ik. 'Kom ik help je.' zei Harry. Hij stak zijn hand uit. Ik wees zijn hand af en stond op. 'Sam, waarom moet je altijd zo humeurig doen?' vroeg Harry. 'Hoe vaak moet ik nog zeggen dat ik Samantha heet!' zei ik. 'Maar Lisa noemt je altijd Sam.' zei hij. 'Ja maar Lisa is mijn beste vriendin.' zei ik. Ik liep weg. Lisa kwam achter me aan. 'Doei Lisa.'zei Harry. 'D-doei Ha-arry.' stotterde Lisa. Ik keek nog even achterom. Harry was weer omringd met meiden. 'Omg, hij weet mijn naam!' zei Lisa opgewekt. 'Omg, zo geweldig!' zei ik voor de grap. 'Sorry, maar ik vind hem zo leuk.' zei ze. 'Haha weet ik, het geeft niet. Jij zeikt mijn bands ook niet af, dus eigenlijk als jij het over Harry hebt moet ik gewoon blij meedoen.' zei ik. ‘Waha! Dat hoeft niet hoor.’ zei ze. ‘Oké gelukkig.’ zei ik. We moesten lachen. ‘Kom we gaan naar de les.’ Zei Lisa. ‘Ja is goed.’ zei ik.

We hadden gym samen met Harry en zijn groepje. Hij sloofde zich altijd uit. Hij en de jongens waren altijd aan het dollen. De meiden vonden gym geweldig, alleen maar omdat ze hun dan konden bewonderen. Gelukkig hadden sommige jongens ook een hekel aan Harry tijdens gym.
Er stond een trampoline voor de kast, we moesten er salto's over heen maken. Ik kon dat heel goed. Na een paar salto's werd de trampoline verder van de kast gezet. De meeste kinderen durfde niet meer, maar ik wel. Ik had een paar salto's gemaakt. De leraar zei dat er nog één iemand mocht springen. Ik keek naar de kinderen achter me, ze knikte dat ik mocht. Ik stond klaar om een aanloop te maken. Ik zette een stap naar achter en begon te rennen. Toen ik zag dat iemand me inhaalde stopte ik met rennen. Harry rende voor me, zo naar de trampo. Hij maakte een perfecte salto over de kast. Alle meiden begonnen te juichen voor Harry, Lisa ook. Toen Harry terug kwam lopen gaf ik hem een boze blik. Hij grijnsde en liep naar de meiden. Lisa kwam bij hem staan. 'Goed gedaan Harry.' zei ze. 'Dankje Lisa.' zei hij. Ik ging op de bank zitten. Harry liep langs me. 'Je kan beter een voorbeeld nemen aan Lisa.' zei hij grijnzend. 'Je kan beter een voorbeeld nemen aan lisa.' zei ik geïrriteerd na. Harry ging naar zijn vrienden toe. Lisa kwam naast me zitten. 'Zo Harry is echt goed!' zei ze. 'Het zal wel.' zei ik geïrriteerd. Ik keek Lisa aan. Ze was helemaal blij en keek lachend naar Harry, hopend dat hij zich zou omdraaien en terug lachte. En ja hoor! Harry draaide zich om. Hij zag Lisa en mij zitten. Hij lachte naar Lisa en hij zwaaide. Lisa kon alleen maar giechelen. Gelukkig zie de leraar dat we ons mochten omkleden.


Reacties:


Dominique zei op 10 jan 2014 - 12:56:
Ik kan nu pas beginnen met lezen, sawwrie daarvoor!

Maar, eerste hoofdstukje is leuk hoor.

1 dingetje misschien. please don't get mad at meee
In je dialogen in dit hoofdstuk gebruik je veel zei hij/ik/Lisa/Harry.
Soms kun je beter het zei hij/ik/Lisa/Harry weg laten, wanneer dit mogelijk is natuurlijk.
Of het zei vervangen door vroeg/antwoordde/snauwde etc. Het is maar een klein dingetje hoor.


Nynlufx
Nynlufx zei op 8 jan 2014 - 17:48:
Snel verder


Gekmeisjuh
Gekmeisjuh zei op 7 jan 2014 - 17:44:
Leuk hoor!! xx