Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I'm in love with her » She is so beautiful

I'm in love with her

8 jan 2014 - 17:32

672

1

190



She is so beautiful

Zayn:
Ik liep door het park, ik wilde even rust. Verderop stond een bankje, ik zag dat er al iemand op zat. Het was een meisje met bruin stijl haar en een headset op, wacht is dat dat leuke meisje niet? Ik weet haar naam nog steeds niet, maar ze staat altijd bij de rest van de emo’s waarmee mijn groep en ik ruzie mee hebben. Ik liep naar het bankje toe. Ze was bezig op haar mobiel, ze had haar benen over elkaar geslagen en haar voet wiebelde heen en weer. Ik ging naast haar zitten. Ze keek me aan en ik lachte naar haar, ze stond op en wilde weglopen. Ik pakte haar arm en trok haar op het bankje. Ze deed haar headset af. ‘Laat me met rust.’ zei ze. ‘Waarom gelijk zo boos?’ vroeg ik. ‘Ik heb geen zin dat je me buiten school ook gaat uitschelden.’ zei ze. ‘Dat was ik niet van plan.’ zei ik. Ze keek me aan van What the fack kom je dan doen. ‘Dat uitschelden doe ik alleen maar om stoer te doen met mijn vrienden.’ zei ik. ‘Oké, leuk voor jullie. Mag ik nu gaan?’ zei ze. ‘Nee, ik wil je bekijken.’ zei ik met een grijns. Ik streelde haar haar en keek naar haar lichaam. Ze protesteerde niet, dus ik nam aan dat ze het niet erg vond. Ze had een donker rood vest aan met een wit topje, een zwarte skinny en zwarte vans. Ze was slank, maar had wel mooie tieten. Ik streelde haar wang. ‘Je hebt mooie ogen.’ zei ik. ‘Dankje.’ zei ze en ze moest blozen.

Elena:
Er kwam iemand naast me zitten, toen ik zag wie het was begon mijn hart sneller te kloppen. Zayn lachte naar me, maar ik stond op en wilde weglopen. Hij trok me terug op het bankje. Ik deed mijn headset af. ‘Laat me me rust.’ zei ik. ‘Waarom gelijk zo boos?’ vroeg hij. ‘‘Ik heb geen zin dat je me buiten school ook gaat uitschelden.’ zei ik. ‘Dat was ik niet van plan.’ zei hij. Ik keek hem aan van What the fack kom je dan doen. ‘Dat uitschelden doe ik alleen maar om stoer te doen met mijn vrienden.’ zei hij. ‘Oké, leuk voor jullie. Mag ik nu gaan?’ zei ik. ‘Nee, ik wil je bekijken.’ zei hij met een grijns. Hij streelde mijn haar en keek naar mijn lichaam. Ik vond het op een of andere manier niet erg. Stiekem had ik een crush op Zayn, hij is zo sexy en dat haar! Alleen scheld hij mij en de andere altijd uit. Hij streelde mijn wang. ‘Je hebt mooie ogen.’ zei hij. ‘Dankje.’ zei ik en ik bloosde. Waarschijnlijk doet hij dit alleen maar omdat zijn sletjes geen tijd hebben. ‘Ik moet gaan.’ zei ik. Hij keek me verdrietig aan. ‘Ga maar naar één van je sletten.’ zei ik. ‘Maar die wil ik niet, jij bent veel leuker.’ zei hij.

Harry:
‘Dat lieg je.’ zei ze. ‘Echt niet, je moest eens weten hoe geil ik van je wordt.’ zei ik. Ze keek me ongelovig aan. Ze twijfelde even en stond toen op. ‘Doeg.’ zei ze. ‘Doei schatje.’ zei ik. Ze liep weg en ik had geweldig zicht op haar mooie reet. Ik kreeg een berichtje van Harry. ‘Zullen we vanavond naar Black Moon gaan?’ Ik stuurde een berichtje terug. ‘Ja is goed!’ Dan maar weer een make-up doos pakken vanavond, of ik kom misschien haar tegen. Damn! Nou weet ik nog niet hoe ze heet.

Elena:
Ik zat thuis op de bank, ik zat op facebook. Ik kreeg een berichtje van Nadia. ‘Heey sgatjuh!! Heb je zin om vanavond naar Black Moon te gaan? Ben alleen thuis en anders verveel ik me!! Xx’ Ik had best wel zin om uit te gaan. Misschien kom ik Zayn tegen. ‘Ja is goed! Ik haal je op om 9 uur!! Xx’ Ze was aan het typen. ‘Oké sgatje, zie je dan!! X’ Het is al een tijdje geleden dat ik daar geweest ben.


Reacties:


Nynlufx
Nynlufx zei op 7 jan 2014 - 19:16:
Schrijf! Dit lijkt me echt leuk!