Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 8

Kiss me || Louis Tomlinson

1 feb 2014 - 21:22

735

2

419



---> 8

Sorry voor het wat korte hoofdstukje!

26th December 17.40

P.o.v Cloe white

"Cloe?.. Cloe" Andy aait zachtjes over mijn haar. Ben ik nou in slaap gevallen vraag ik mezelf af. Ik open mijn ogen en kijk in de mooiste heldere ogen die ik ooit zal zien. "hoe lang ben je al wakker" vraag ik terwijl ik me hoofd oplift. "kom we worden er eruit gegooit" zegt Andy. Nu pas zie ik de zuster naast mij staan. "Mag je al weg dan?" Andy knikt op mijn vraag. "zo snel al " ik ben er verbaasd over. "ja ik moet alleen wel rustig aan doen "

26th December 18.10

P.o.v Andy Samuels

"zullen we ergens gaan eten?" vraagt Cloe duidelijk opgeknapt van dat dutje. Ik knik. "is goed zeg maar waar" Cloe wenkt een taxi. "ik weet de perfecte plek." zegt ze met een knipoog. Cloe is heel flirterig daar ben ik wel achter. Ik weet nog wel dat Daniella in het begin nog problemen had met de close relatie van haar en Liam. Toen heb ik haar nog midden in de nacht getroost. Dus ik denk dat Cloe gewoon snel close is met mensen. Cloe geeft een adres door aan de taxichauffeur waar ik nog nooit van heb gehoord. luisterend naar Cloes verhalen rijdt de taxi het centrum uit. Ik ben benieuwt wat voor "perfecte" plek Cloe me heen brengt. Zo leer ik Cloe wel goed kennen. Liam heeft wel dingen over haar verteld enzo. Maar ik luisterde dan niet heel goed wat kon mij het schelen ze was de vriendin van. Ze is echt een leuk meisje. we rijden best een eindje.

Dan stopt de taxi en Cloe stapt meteen uit. Ik betaal de taxichauffeur en loop de prachtige Cloe achterna. Ze loopt een soort gemoderniseerde boerderij binnen. Het ziet er heel gezellig uit. Binnen is het best druk maar Cloe loopt of nou ja huppelt.. Naar buiten. Het is hier prachtig. Er stroomt zachtjes een klein beekje met de prachtigste bloemen er om heen. Er staan een paar houten tafelsetjes. De helf is bezet met stelletjes die niet van elkaar kunnen afblijven. Cloe loopt naar het tafeltje helemaal in de hoek. "wauw het is hier geweldig" zeg ik als we zitten. Cloe knikt.

"Hee Cloe ben je er weer?" een man van rond de 50 waar ik van aanneem dat hij de ober is een bekende voor Cloe. Cloe glimlacht zachtjes. "Joseph, dit is Andy. Hij is een vriend van Liam." stelt ze me voor. De man steekt zijn hand uit. "hee, ik ben Joseph" ik schut de hand en zeg me naam. " weer koude groene thee met spaghetti zoals altijd?" vraagt Joseph aan Cloe. Ze knikt met een schuldige blik. "En voor meneer?" richt hij zich naar mij. Ik bestel een cola en een pizza van het menu.

"kom je hier vaker met Louis ofso?" vraag ik als joseph weg is. Ze shut haar hoofd. "ik kom hier om te denken. Om even geen Louis te hoeven zien." "Het gaat niet helemaal goed he tussen jullie" probeer ik zo beleeft mogelijk. "Nee, klopt dat heb je wel gemerkt. Ik denk dat we gewoon te veel op elkaars lip zitten. Ookal is hij veel weg voor One Direction." ineens moet ik denken aan me ouders. Die waren elkaar ook helemaal zat toen is mijn moeder een tijdje ergens anders gaan wonen. Gewoon om wat ruimte te krijgen. nu een half jaar later wonen ze weer heel gelukkig samen. Zou dat wat voor die twee zijn? Cloe en Louis bedoel ik dan. "misschien ben ik niet de meest geschikte persoon om dit te zeggen maar is het niet een idee om voor een tijdje op jezelf te gaan wonen. Dat heb je wat ruimte en zit je niet zo op elkaars lip." Cloe neem het in zich op. Dan zakt haar hoofd. Ze is duidelijk verdrietig. "Je bent het toch met me eens dat er iets gebeuren?" ik wrijf met me handen over haar wang in een pogingner enigszins voor haar te zijn. "ja,.. Maar om nou helemaal te verhuizen." komt er met en piep klein stemmetje uit haar keel. Ik heb zo'n medelijden met haar. "Het is niet normaal hoe hij tegen je doet hè. Ik zou echt al lang weg zijn." er rolt een klein traantje over de mooie babyzachte wangen van Cloe. "Het is oké. Denk er tenminste over na." dan worden de borden en glazen op tafel gezet. En beginnen we met eten


Reacties:


XxAmyxX zei op 20 jan 2014 - 19:38:
N GEEN ENGELS XX AMYY


XxAmyxX zei op 20 jan 2014 - 19:38:
I LOVE THIS STORY ITS SO BEAUTYFUL

HAHAHAHAH IK KA