Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I'm in love with her » Black Moon -part one-

I'm in love with her

8 jan 2014 - 19:27

661

1

221



Black Moon -part one-

Elena:
Nadia en ik waren ons aan het omkleden. Ik had zelf geen uitgaans kleding, dus mocht ik kleren van haar lenen. Ik had een korte spijker short en een zwart topje aan. ‘Omg, je reet ziet er zo mooi uit in dit broekje!’ zei Nadia. ‘Waha! Heb je de jouwe gezien? De jongens worden helemaal gek vanavond.’ zei ik.

Harry:
De jongens en ik waren net in de Black Moon aangekomen. Liam had al een meisje op zijn schoot zitten. We zaten in de VIP lounge, we konden heel de club zien. De serveerster kwam aan met drankjes ik pakte er een en dronk een slokje. Louis en Niall waren aan het dansen. ‘Hee Zayn, is dat onze emo niet daarzo?’ vroeg hij. Ik keek naar waar Harry wees. Er stonden twee lekkere meiden met elkaar te dansen. ‘Volgens mij wel. Hoe heet ze ook al weer?’ vroeg ik. ‘Elena of zo, die andere is wel lekker.’ zei Harry. Harry stond op en liep naar de dansvloer. Ik keek naar Elena. Ze stond te schuren met een meisje, ze maakt me zo geil.

Elena:
‘Volgens mij zie ik One Direction in de VIP lounge.’ zei Nadia. Ik keek omhoog. ‘Yep. Kijk maar daar is Harry.’ zei ik. ‘Ik zie Zayn ook, hij kijkt volgens mij naar ons.’ zei Nadia. ‘Kan best, ik kwam hem vandaag in het park tegen. Hij zei dat hij mij liever heeft dan zo’n sletje.’ zei ik. Nadia keek me met grote ogen aan. ‘Jij had toch een crush op hem?’ vroeg Nadia. ‘Ehm ja.’ zei ik. ‘Nou dan!’ zei ze. ‘Ik geloof dat hij alleen maar iemand nodig heeft voor zijn behoefte.’ zei ik. ‘Hallo Elena! Zayn zou dan jou daarvoor niet uitkiezen, niet beledigend, je snapt wat ik bedoel. Hij vindt je leuk!’ zei ze. ‘Denk je?’ vroeg ik. ‘Wacht ik heb een idee, kijk wat hij doet.’ zei ze. Ze pakte me beet en zoende me. We stonden te tongen. Nadia’s handen gleden naar mijn kont en ze kneep er zachtjes in. Ik draaide me om en Nadia en ik schuurden elkaar. We konden zo allebei naar Zayn kijken. Aan zijn gezicht te zien beviel het hem wat hij had gezien. Harry zat niet meer naast hem. Een jongen begon tegen Nadia te schuren. Ik stopte en keek wie het was. Het was Harry. ‘Je vindt het toch niet erg dat ik haar steel?’ vroeg hij. Ik keek naar Nadia, ze wist niet wat haar overkwam. ‘Nee hoor, ik ga wel effe wat drinken.’ zei ik. Ik liep naar de bar. Ik bestelde een drankje en ging op de bar kruk zitten. ‘Ik zag wel wat jullie net deden.’ zei iemand. Ik keek opzij, het was Zayn. Ik grijnsde naar hem. Hij kwam dichter bij en fluisterde wat in mijn oor. ‘Je maakt me zo geil.’ Fluisterde hij. Ik zei niets. Aan de ene kant wilde ik wel op hem in gaan, maar ik weet niet of hij het meent. De barman gaf me mijn drankje en ik dronk een paar slokken. ‘Wil je dansen?’ vroeg Zayn. ‘Zayn, ga alsjeblieft weg. Je meent toch niets van wat je zegt.’ zei ik. ‘Ik meen het wel!’ zei hij. ‘Je wilt alleen sex met me.’ zei ik. ‘Echt niet, ik wil niet alleen sex met je.’ zei hij.

Zayn:
Ze geloofde me echt niet. ‘Waarom geloof je me niet?’ vroeg hij. ‘Omdat je altijd alleen maar met sletjes om gaat.’ zei ze. ‘Ja ik ga met ze om, maar verder niets. Ik ga alleen met ze om, omdat dat goed is voor mijn ego. Je denkt toch niet dat ik met ze naar bed ben geweest?’ zei ik. Ik zag haar denken. ‘Ik vertrouw je niet, maar dansen kan geen kwaad.’ zei ze. Ze dronk haar glas leeg. ‘Maar we gaan niet hier dansen, we gaan daar dansen.’ zei ik. Ik wees naar de VIP lounge. ‘Oké.’ zei ze. Ik pakte haar hand en trok haar mee.


Reacties:


Nynlufx
Nynlufx zei op 9 jan 2014 - 16:56:
Omg snel verder