Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » School with One Direction » Home of 1D

School with One Direction

8 jan 2014 - 21:07

779

5

327



Home of 1D

Sorry dat het zo lang duurde, ik had geen inspiratie en geen zin. Vandaag had ik wel weer zin, ik ga weer verder met deze. Ik ben ook bezig met een ander verhaal.

Ik zat naast Niall en Harry in de Limo. ‘Dit is de eerste keer dat ik in een limo zit.’ zei ik. ‘Ja, het is cool hè?’ vroeg Liam. ‘Ja! Je ziet al die mensen kijken.’ zei ik. ‘Elena, heb je zin om zo te gamen?’ vroeg Zayn. ‘Ik denk niet dat ze dat wil.’ zei Harry. ‘Je denkt dat ik dat niet wil?’ zei ik en keek Harry aan. ‘Tuurlijk wil ik gamen, het is leuk om jongens te zien verliezen van een meisje!’ zei ik. ‘Wahaha!’ zei Louis. ‘Oké, dat wordt een wedstrijd!’ riep Niall. ‘Dan gaan we wel race hè!’ zei Harry. ‘Ja is goed!’ zeiden Niall en Zayn. ‘Alleen maar omdat hij daar niet in faalt.’ fluisterde Niall tegen me. Ik moest lachen. ‘Wat zei hij?’ vroeg Louis nieuwsgierig. ‘Dat Harry alleen daar niet in faalt.’ zei ik. ‘Dat is niet waar!’ riep Harry.

We zaten in de woonkamer, Liam had drinken voor ons gepakt. Ik kon niet stoppen met rondkijken. Het was zo groot. ‘Dalijk neem ik je wel mee naar boven.’ zei Niall. ‘Ja is goed.’ zei ik. Zayn zette de playstation aan en Louis pakte een controller. ‘Wij beginnen!’ riep Louis. ‘Oké!’ zei Harry.

Iedereen was een keer geweest, behalve ik. Ik moest tegen Zayn. ‘Kom maar op!’ zei ik. Ik stond op en pakte de controller. ‘Dit ga je zo verliezen.’ zei hij. ‘Nou ik weet het nog niet hoor.’ zei Liam. We hadden allebei de zelfde auto gekozen, omdat dat eerlijk was.

Het was de laatste ronde. ‘Ik ga winnen!’ gilde Zayn. Hij wist niet dat ik nog nitro had, hij had alles gebruikt om me in te halen in het begin. ‘Damn, ik dacht echt dat Elena ging winnen!’ zei Liam. ‘Liam kom is.’ zei Harry. Liam liep naar hem toe. ‘Kijk naar Elena’s nitro.’ fluisterde Harry, zodat Zayn het niet kon horen. ‘Ow! Slim!’ riep Liam. Zayn begreep niet waar ze het over hadden. ‘Yes!’ gilde Zayn. We waren bijna bij de finisch. Ik gebruikte mijn nitro en ging Zayn zo voorbij. ‘Nee!’ gilde Zayn. ‘Hahaha!’ riep ik. ‘Damn zo slim, ik had het niet eens gezien.’ zei Zayn. ‘Haha, ik wel hoor.’ zei Harry. Ik legde de controller neer. ‘Goed gedaan!’ zeiden Niall en Louis. ‘Kom hier.’ zei Harry. Hij wees naar zijn schoot. Ik ging schuin op zijn schoot zitten. ‘Dat was echt heel slim van je.’ zei hij. ‘Haha, dankje.’ zei ik. Ik keek naar Niall. Ik kon aan zijn gezicht zien dat hij het niet leuk vond dat ik op Harry’s schoot zat. ‘Kom Niall dan gaan we naar boven.’ zei ik en stond op. Ik pakte Niall’s hand en trok hem omhoog. Ik liep achter hem aan naar boven. ‘Eerst mijn kamer?’ vroeg hij. ‘Ja!’ zei ik. Hij deed de deur van zijn kamer open. Hij was groot en alles was wit. Er stond een grote kleding kast, een twee persoons bed, een bureau, een bank en er hing een flatscreen tv. Niall liet zich op zijn bed vallen en zuchtte. ‘Wat is er?’ vroeg ik en ik ging naast hem zitten. ‘Iets met Harry, maar het is niet belangrijk.’ zei hij. ‘Hm weet je zeker dat het niet belangrijk is?’ vroeg ik. ‘Ja, hij doet het wel vaker.’ zei hij. Ik wist al waar het over ging. Niall vindt het niet leuk als Harry en ik close doen. Harry durft allemaal dingen te doen en Niall niet. ‘Als het niet belangrijk is kan je wel weer blij kijken.’ zei ik. Ik keek naar Niall. Ik begon hem te kietelen. ‘Aah! Elena niet doen!’ riep hij. ‘Eigenschuld!’ riep ik. Hij ging overeind zitten. Hij begon mij nu ook te kietelen. Ik stond op en rende naar de bank, hij rende achter me aan. Hij kietelde me weer. Ik viel achter over op de bank. Hij ging boven op me zitten en kietelde me weer. Ik probeerde hem ook te kietelen, maar hij pakte mijn handen. ‘Haha, nu kan je geen kant meer op!’ riep hij. ‘Haha nee, maar ik heb jou wel aan het lachen gekregen!’ zei ik. Hij liet mijn handen los. ‘Je moet je niet druk maken over Harry, want ik vindt Harry niet leuk. Ik zie het wel hoor, als Harry en ik iets doen dan vind jij dat niet leuk.’ zei ik. Niall keek mee aan. ‘Ow.’ zei hij. Ik zag dat hij het ongemakkelijk vondt. Hij wilde van me af gaan, maar ik hield hem tegen. Ik ging overeind zitten. Onze gezichten waren 5 centimeter van elkaar vandaan. Hij ging toch van me af en ging naast me zitten. ‘Ik dacht… dat je... eh me, laat maar.’ zei ik.


Reacties:


1D4EVER
1D4EVER zei op 8 jan 2014 - 22:52:
Cutiepieeeeees
Meldiiing


1Dtjetanya zei op 8 jan 2014 - 22:31:
Ahwww leuk!!


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 8 jan 2014 - 22:25:
oeeewww melding!


justmissF24
justmissF24 zei op 8 jan 2014 - 22:23:
Omg super cool!!


Malikaa
Malikaa zei op 8 jan 2014 - 21:37:
Awwweeee Nialleeerrrrr <3
He's so cute omg
Love it ^-^
Xxx