Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Within Temptation » Fanfiction (WT ft. NW) » Fanfiction

Fanfiction (WT ft. NW)

9 jan 2014 - 9:31

412

0

367



Fanfiction

Dit was helemaal niet hoe Tarja zich deze vakantie voorgesteld had. Samen met Marcelo had ze ermee ingestemd om samen met Sharon en Robert er een paar dagen tussenuit te gaan, hopend op een paar leuke groepsactiviteiten. Maar in plaats van haar man de hele tijd dicht bij haar te hebben, zag ze hem nauwelijks.
Robert en Marcelo vertrokken ’s morgens vroeg om te gaan mountainbiken, carten, vissen of wat ze ook konden bedenken. De eerste dagen had het Tarja niet gestoord, maar nadat zij en Sharon elk winkeltje in de buurt bezocht hadden konden ze geen nieuwe bezigheid meer verzinnen. De laatste twee dagen waren ze gewoon in het gehuurde strandhuis gebleven waar Sharon zichzelf bezig hield met tweets te sturen naar haar fans tussen het online shoppen door, en Tarja de boeken las die ze al zo lang had willen lezen.
Toen ze opnieuw naast een lege plek wakker werd, deed Tarja niet eens de moeite om kleren aan te doen. Ze vond Sharon met haar laptop op haar schoot en een frons op haar gezicht toen ze in haar nachtkleed de woonkamer binnenkwam.
‘Vanwaar dat bezorgde gezicht?’ Vroeg ze terwijl ze naast de Nederlandse zangeres ging zitten.
‘Ik… heb iets gevonden…’
‘Ja…?’ Tarja keek haar afwachtend aan toen Sharon zwijgend naar haar scherm keek.
‘Het is een… verhaal…’
‘Over…?’
‘Ons.’
‘Ons?’ De Finse zangeres ging dichter zitten en probeerde de tekst op het scherm te lezen aangezien Sharon niet erg spraakzaam leek.
‘Het is geschreven door een fan… We zijn een koppel in het verhaal. Kan je dat geloven? Onze fans denken dat we een koppel zijn. Zou jij ons als een koppel kunnen zien?’
‘Wel, je bent best schattig… en ontzettend knap.’
‘Ik weet het… Wacht, wat?!’ Sharon keek op toen het tot haar doordrong wat haar vriendin gezegd had, haar ogen recht op die van Tarja gericht.
Tarja lachte en streek een lok donker haar achter Sharons oor voor ze de zachte huid van wang streelde. Enkele seconden keken ze elkaar aan voor Tarja naar voor leunde en de lippen van de andere vrouw zacht kuste. Een kleine giechel rolde over haar lippen toen ze weer recht zat.
‘Je lippen smaken precies zoals de fans ze beschrijven in hun verhalen.’
‘Jij hebt ze gelezen?!’ Vroeg Sharon verbaasd, nog steeds aan het verwerken wat er net gebeurde.
‘Ja, ze zijn best goed.’ Grinnikte Tarja. ‘Ik ben benieuwd of je ook zo goed in bed bent als ze denken.’
Tarja stond recht en liet een verwarde Sharon achter toen ze met een knipoog de woonkamer verliet.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.