Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Complicated Love Story » Schaatsen

Complicated Love Story

9 jan 2014 - 15:30

839

4

229



Schaatsen

Jake en ik stonden met onze fietsen op het school plein te wachten. 'Waar blijft Lisa?' vroeg ik. 'Ik weet het niet, we staan hier al 10 minuten.' zei Jake. 'Pff.' zei ik. Ik legde mijn hoofd op de schouder van Jake. Hij streelde mijn haar. 'Het komt goed.' zij hij bloedserieus. 'Hahahaha!' gierde ik. Ik tilde mijn hoofd op. 'Jake soms dan heb je echt van die droge momenten!' zei ik. 'Haha, weet ik.' zei hij. We moesten lachen. Ik keek naar de deur van de school. Ik zag Lisa, maar ze was niet alleen. 'Zie ik dat nou goed? Is dat Harry?' vroeg Jake. 'Ik hoop het niet.’ zei ik. Toen ze dichter bij kwamen zag ik dat het echt Harry was. Ik had Lisa nog nooit zo vrolijk gezien. Harry had zijn arm om haar heen geslagen. 'Heey!' zei Lisa blij. 'Hey.' zeiden Jake en ik. 'Ehm is het goed dat Harry mee gaat?' vroeg Lisa nerveus. Jake en ik keken elkaar aan. We wilden het allebei liever niet, maar Lisa zou het super vinden. 'Als het niet mag dan begrijp ik dat, we zijn niet bepaalt vrienden of zo.' zei Harry. 'Tuurlijk mag je mee!' zei ik vrolijk. 'Echt?' vroeg Lisa. 'Ja!' zei Jake. Lisa was helemaal blij. Lisa en Harry gingen hun fiets halen. ‘Sam, wat je net hebt gedaan is echt super.’ zei Jake. ‘Ja, moest ik dan nee zeggen? Kijk hoe gelukkig ze is.’ zei ik. ‘Je bent echt een super vriendin.’ zei Jake. ‘I know.’ zei ik. We moesten lachen.

We stonden allemaal op het ijs, we hadden allemaal een muts, een sjaal en handschoenen aan. Harry had ook nog een zonnebril op, zodat mensen hem niet zouden herkennen. Lisa en Harry gingen samen schaatsen. Ik en Jake stonden daar naar Lisa en Harry te kijken. Ze schaatsten hand in hand. 'Ik heb zo'n gevoel dat die twee een stelletje gaan worden.' zei ik. 'Yep dat denk ook.' zei hij. Jake en ik begonnen te schaatsen. Jake ging veel sneller, zo snel kon ik niet. Ik deed erg mijn best maar het lukte niet. Ik stopte en schaatste naar de kant. Jake zag dat en kwam naar me toe. 'Nu al moe?' vroeg hij. 'Nee, ik kan eigelijk niet zo goed schaatsen.' zei ik. 'Dat geeft niet, kom maar.' zei hij. Hij pakte mijn hand en trok me mee.

Na een paar rondjes te hebben geschaatst waren Jake en ik op een bankje gaan zitten. Jake had warme choco gehaald. Ik keek even rond of ik Lisa en Harry zag. Verder op zag ik twee mensen staan die op ze leken. 'Jake zijn dat Lisa en Harry?' vroeg ik. Ik wees naar de plek. 'Volgens mij wel ja.' zei hij. Ze stonden dicht bij elkaar. Hij deed zijn zonnebril af. 'Dude ik denk dat ze gaan zoenen.' fluisterde ik tegen Jake. En ja hoor. Harry zoende Lisa. ‘Damn.’zei ik. Ik nam een slok van mijn warme choco. ‘Daar gaat je kans bij Lisa.’ zei ik. ‘Ik vind haar niet leuk!’ zei Jake. Ik zat met een mega grijns op mijn gezicht naar Jake te kijken. ‘Jij vindt het echt leuk om me aan alle meiden te koppelen hè?’ vroeg hij. ‘Ja! Jouw reacties zijn altijd zo grappig.’ zei ik. Jake gaf me een stomp tegen mijn arm. 'Zullen we weer verder schaatsen?' vroeg ik aan Jake. 'Ja is goed!' zei hij.
We stonden weer op het ijs. 'Mag ik?' vroeg ik. Ik wees naar Jake zijn hand. 'Tuurlijk mag je dat.' zei hij. Hij pakte mijn hand en we schaatste weg. 'Ik denk dat ik Harry nu veel vaker ga zien en daar heb ik niet zo'n zin in.' zei ik. 'Ja ik denk het ook en ik begrijp je.' zei hij. ‘Iedereen denkt dat ik altijd boos doe tegen hem, maar hij daagt me gewoon uit met die grijns van hem.' zei ik. 'Ja, maar trek je er niet zo veel van aan. Ik ben er voor je.' zei Jake. Hij trok me tegen zich aan. 'Je bent echt super lief.' zei ik. 'Maatjes voor altijd!' zei hij. Jake is voor mij een broer en een beste vriend. 'En als hij vervelend doet dan heeft hij kans dat hij met een blauwoog rond loopt.' zei Jake. 'Waha! Ik kan hem zelf ook wel aan hoor.' zei ik. 'Weet ik, maar dat is wat extra's.' zei Jake. We moesten lachen. In de verte zag ik Lisa en Harry, we gingen wat sneller schaatsen. Harry zag ons aan komen, hij zwaaide. 'Hey!' zei hij vrolijk. 'Heey!' zeiden Jake en ik. Lisa stond met een bigsmile op haar face naar ons te kijken. 'Waarom ben jij zo blij?' vroeg ik. Ik wist natuurlijk waarom ze zo blij was. 'Gewoon.' zei ze. 'Gewoon? Nou dat geloof ik niet.' zei ik. 'Harry heeft me gezoend.' zei ze. 'Oe!' zei ik. Ik deed net of ik het super vond, maar eigenlijk vertrouw ik die Harry niet. Als hij ooit haar hart breekt dan breek ik hem.


Reacties:


1DNiaLL
1DNiaLL zei op 5 maart 2014 - 21:20:
Awesome story!!!


Nynlufx
Nynlufx zei op 10 jan 2014 - 16:42:
Melldiing!!!!


xDeadAngel
xDeadAngel zei op 10 jan 2014 - 13:35:
Waha ik zie het niet als iets negatiefs!
Ben juist blij dat je het zei c:


Dominique zei op 10 jan 2014 - 13:17:
What's going to happen nexxxt?
Geef me maar een melding.

En ik hoop dat je de tips niet als iets negatiefs ziet. Als dat wel zo is, dan moet je het zeggen dan houd ik voortaan mijn mond!