Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik. » 023 - Your actions speak louders then words.

Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik.

17 feb 2014 - 17:21

760

7

526



023 - Your actions speak louders then words.

Image and video hosting by TinyPic

Angel Leah James.

Een kusje in mijn nek maakt me wakker. ‘Good morning babe.. Trek wat aan, Nathan is wakker..’ Zayn loopt weg in zijn boxer. ‘Huh?’ slaperig wrijf ik in mijn ogen. ‘Trek wat kleren aan, dan ga ik Nathan halen..’ ‘Hmm.. oké..’ Ik trek mijn koffer open, haal er een setje ondergoed uit en trek dat aan. Vervolgens kijk ik waar Zayn zijn shirt vannacht heeft neergegooid, en trek die over mijn hoofd. ‘Looking good on you..’ Ik grinnik terwijl ik me omdraai naar waar de stem vandaan komt. Zayn staat met Nathan in zijn armen in de deuropening. ‘Mama.. Sain is er!’ ‘Ja schat, fijn hè?’ Nathan maakt een instemmend geluid en slaat zijn armpjes om de nek van Zayn. Zayn loopt naar me toe en pakt me vast. ‘Oh my god, I’m so happy with you guys..’ Na die woorden geeft hij een kus op mijn haar.

‘Lovely, vanmiddag moeten we naar de today show.. kom je kijken met Nathan?’ Ik kijk bedenkelijk naar Zayn, die naast me op bed zit. ‘Met Nathan? Is dat niet gevaarlijk met al jullie.. fans?’ Zayn grinnikt. ‘Natuurlijk niet.. Hoezo gevaarlijk? Het zijn fans, geen moordenaars..’ Ik open mijn mond om iets te zeggen, maar doe hem dan weer dicht. ‘Tell me babe..’ ‘Zayn.. denk eens na.. Ik kan toch niet met Nathan in het openbaar verschijnen terwijl er zoveel meisjes..’ Ik denk na over wat ik wil zeggen. ‘Nee.. We kijken wel op tv..’ Zayn zucht. ‘Lekker dan..’ Hij staat op en pakt Nathan bij zijn handje. ‘Ga je mee wandelen, Nathan?’ ‘Hè? Zayn.. Wat..? Nee..’ Zayn draait zich boos om. ‘Ik ga nu wat tijd met mijn zoon doorbrengen.. Of is dat ook al een probleem?’ ‘Waarom doe je zo? Wat is er aan de hand?’ Zayn kijkt schaapachtig. ‘Wat is er aan de hand? Waarom kan je niet gewoon met Nathan komen kijken?’ ‘Sweetie, dat snap je toch wel? Ik wil niet dat er iets gebeurt met Nathan.. Zijn hele leven staat al op zijn kop..’ ‘Juist, alles is mijn schuld.. Tot straks Angel..’ ‘Sain.. ben je boos op mama?’ Zayn loopt met Nathan de deur uit. Ik kan niet meer horen wat hij zegt.

Ander half uur later wordt er op de deur geklopt. ‘Zayn?’ ik sta op van het bed, waar ik tv zat te kijken, en doe de deur open. ‘Angel..’ Niall en Louis staan voor de deur. ‘Is Zayn hier?’ ‘Nee.. Zayn is al een tijdje weg met Nathan. Hoezo? Is er iets?’ Louis schud zijn hoofd en lacht naar me. ‘Nee.. Nou ja, eigenlijk moeten we gaan.. we zijn al laat voor de today show..’ ‘Hè? Heb je hem al proberen te bellen?’ ‘Ja, al vier keer..’ Niall schud zijn telefoon voor mijn ogen. ‘Hij neemt alleen niet op!’ ‘Wacht, ik probeer hem te bellen..’ Ik loop naar het kastje waar mijn telefoon op ligt, scroll door mijn contacten en bel Zayn. ‘Angel.. sor-‘ ‘Zayn.. waar ben je? De jongens staan op je te wachten..’ ‘Ik… Ik ben er al..’ Zayn zucht. ‘WAT? Je bent er al? En Nathan?’ ‘Nathan is ook hier, bij mij. Angel, ik beloof je dat ik hem geen seconde uit het oog verlies..’ ‘Verdomme Zayn.. Hoe kun je hem nou meenemen?’ Zonder op antwoord te wachten hang ik op. ‘Hij is er al.. met Nathan.’ Louis en Niall kijken me verbaasd aan. ‘Ja, dat dacht ik ook! Nou, succes mannen.. ik ga naar jullie kijken!’ ‘Dank je Angel.. Ik zal wel even een hartig woordje met onze meneer Malik spreken..’ Louis knipoogt naar me en loopt weg.

Ik loop naar de kamer van Liam en Danielle. We zouden met Eleanor de show gaan kijken. ‘Hee boo..’ Danielle doet de deur open. ‘ARRGH.. ik ben zo boos..’ ‘Babe.. hij brengt Nathan echt wel heelhuids mee terug. Hij laat zijn kindje toch niks overkomen?’ ‘ZIJN KINDJE? Hij kent ‘m net een paar weken verdomme.. Het is mijn kindje..’ Hysterisch begin ik te huilen. ‘Angel..’ Eleanor komt binnen ‘Wat is er meisje?’ ‘Zayn.. Z-Zayn heeft Na-hathan mee genomen na-naar de show..’ Eleanor pakt me vast. ‘Dat is toch helemaal niet erg? Zayn is gewoon trots op Nathan, dat wil hij aan de rest van de wereld laten zien.. Ik weet zeker dat hij dit alleen maar doet omdat hij zo ontzettend veel van Nathan houd..’ ‘De-denk je?’ Eleanor knikt. ‘Nou, stop met huilen en ga lekker met ons kijken..’ Ik haal mijn neus op en ga op bed zitten. ‘Wijntje?’ Danielle houd ons ieder een glas voor. Snotterend knik ik mijn hoofd. ‘Lekker..’


Reacties:

1 2

LoisLove1D
LoisLove1D zei op 11 jan 2014 - 11:19:
Echt leuk!! x


xDeadAngel
xDeadAngel zei op 10 jan 2014 - 20:36:
Super leuk xx


iamwhoiam
iamwhoiam zei op 10 jan 2014 - 20:14:
supppperleuk!! snel verder


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 10 jan 2014 - 19:31:
eigenwijs!!!! hahaha melding!


1Dtjetanya zei op 10 jan 2014 - 18:40:
Leuk!77