Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Op tour met...ONE DIRECTION!?! » Hoofdstuk 16

Op tour met...ONE DIRECTION!?!

11 jan 2014 - 10:19

445

2

204



Hoofdstuk 16

Sorry dat ik zo lang niet heb geüpdate. Ik had geen inspiratie en was druk bezig met school. Ik hoop dat dit hoofdstuk jullie bevalt en een comment achter laten ^^

Miki's POV


Het is nu al een maand geleden dat ik Harry op alles heb geblokkeerd. Ik heb hem alleen nog een bericht gestuurd dat het uit was en toen was het over. Nu vraag je je zeker af wat ik in die maand heb gedaan. Ik ben depressief geworden. Melanie heeft eindelijk haar doel bereikt en heeft me gesloopt. Zelfs Ivy gedraagt zich vreemd. Ze zit de hele tijd op haar telefoon en kijkt me dan af en toe met een onderzoekende blik aan. Ik weet niet waar ze mee bezig is en eerlijk gezegd maakt het me ook niet heel veel uit.

Ik zit nu in de kantine en school is nog niet begonnen. Ik heb een Harry Potter boek voor me liggen en lees rustig terwijl Ivy naast me komt zitten. Ik kijk haar heel even aan en ga dan verder met lezen. Zo gaat het nu elke ochtend. Ik zucht heel even en haal een hand door mijn haar. Ivy zit weer op haar telefoon met iemand te smsen en ik bijt even op mijn lip. Niet veel later gaat de bel en ik klap mijn boek dicht en stop hem in mijn tas. Ik wacht heel even tot Ivy klaar is en dan lopen we naar ons lokaal. We hebben als eerste wiskunde. Ik ga samen met Ivy achterin zitten en kijk naar de leraar die zijn les begint. "psst..." hoor ik Ivy zeggen maar ik reageer expres niet. "Miki...." ik negeer het weer en zucht even. Dan schuift ze een briefje onder mijn neus. -Ik heb morgen een verassing voor je, in de grote pauze moet je dan ff naar het plein komen- staat er op. Ik kijk Ivy even aan en haal mijn schouders op.

Als het weer pauze is ga ik met Ivy in de kantine zitten en Melanie's groepje komt langs lopen. Ze lachen op een manier die me niet aan staat. Dan stopt ze en kijkt me aan. "weet je Miki, we hebben kaartjes voor One Direction" zegt ze terwijl ze de kaartjes in mijn gezicht drukt. "VIP kaartjes, wat betekend dat we Harry gaan ontmoeten, hij is vast goed in zoenen" zegt ze en daarna lopen ze lachend weg. Ik knijp mijn vuisten samen maar zeg er niks van. Ivy kijkt me met medelijden aan. "reageer er niet op, denk je nou echt dat Harry iets in haar zal zien" zegt ze. Ik haal mijn schouders op. "hij is mij toch allang vergeten" zucht ik. Ik haal mijn boek uit mijn tas en doe de oortjes van mijn mobiel in en begin te lezen terwijl ik naar All My Heart van Sleeping With Sirens luister.


Reacties:


1Dfrancisca
1Dfrancisca zei op 14 nov 2014 - 16:26:
jemoet echt weer verder schrijven


katniss
katniss zei op 25 feb 2014 - 9:44:
Spannend mag ik een melding als je verder schrijft?