Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » One way, or another? » Eight

One way, or another?

11 jan 2014 - 12:12

969

2

230



Eight

Ik gebruik gewoon Danielle in dit verhaal, want ik ben niet echt een Sophiam shipper hahah. Enjoy ! x

Emily Rose P.o.V.

Er was nu een week voorbij gegaan sinds die eerste kus. Nadruk op "eerste", want sinds die kus waren er nog een stuk meer gekomen. Niet dat ik daar enig probleem mee had. Elke dag kwam Niall me weer ophalen van school. Soms met Louis, soms met Liam of met Zayn, maar nooit met Harry. Volgens Niall kwam dat omdat Harry nog steeds smoorverliefd op me was en hij me niet kwijt wou raken. Maar voor mijn gevoel waren Harry's gevoelens al lang weer overgegaan op een ander meisje. Genaamd Sarah.
1 keer was Sarah meegekomen naar de jongens, en aangezien Sarah heel spontaan is, lang bruin haar en felgroene ogen heeft, kon Harry niet meer stoppen met naar haar kijken. Zelf had ze dat natuurlijk niet doorgehad. Maar voor mij was het overduidelijk.

Sarah en ik zitten nu allebei in gymnasium 6. We zijn beiden 18, nou ja, ik ben al bijna 19, maar dat komt omdat ik 1 keer ben blijven zitten. Nog 2 semesters en we kunnen eindelijk ons examen halen. Sarah heeft het nog even makkelijk op school als in de eerste klas, zegt ze. Heeft ze geluk mee. Bij mij gaat het allemaal iets moeilijker, vooral omdat ik nu elke dag dingen doe met de jongens. Nou ja, vaak alleen met Niall.
Gelukkig is Zayn er nog, die slimmer is dan ik had verwacht. Elke avond, als dat nodig is (dus bijna elke avond), helpt hij me met m'n huiswerk, net zoals hij nu aan het doen is:

De laatste dagen werd school steeds leuker, maar toch waren er van die vakker die gewoon niet wilden lukken, en waar ik ook een pesthekel aan had.
Vak in kwestie: Geschiedenis.
Na een half uur samen met Zayn naar 1 pagina van het boek gestaard te hebben, kwamen we erachter dat we in dit vak niks van elkaar konden leren, maar dat ook niet echt wilden. Dit was echt het toppunt van saaiheid. Al gauw begonnen we over andere dingen te praten. Niet dat daar veel nuttige gesprekken van kwamen, het ging voornamelijk over nutteloze stellingen, zoals: "Hebben pinguins eigenlijk wel knieen?", "Luiert een luiaard in zijn vrije tijd?" of "Hoe zou je goed geld kunnen verdienen met een broodjeszaak?"
Al met al was het wel erg gezellig en schrokken we ons dood toen iemand ons in ons gesprek stoorde.
'Hey! Zijn jullie al bijna klaar met leren? Dan kunnen we zo met z'n allen film kijken!' schreeuwt Niall naar ons vanuit 1 verdieping lager. Zayn ziet het al aankomen en bedekt lachend z'n oren. '1 minuutje!' schreeuw ik keihard terug.
Snel gebaar ik naar Zayn dat het weer veilig is voor z'n oren en dankbaar haalt hij z'n handen weg. 'Opruimen dan maar?' 'Goed plan.'

Eenmaal beneden aangekomen, horen we het voorstukje van de film al. Keihard schreeuwen we mee met het deuntje. Dan zien we dat alle meiden er ook zijn. Zayn wordt meteen rood als hij ontdekt dat Perrie z'n mislukte zangkunsten van net hoorde. Ook Danielle en Eleanor zitten op de bank.
Dit is de 2e keer dat ik de meiden zie, en ik voel me meteen op m'n gemak bij ze. Ze zijn zo lief tegen iedereen!
Ik zie Harry een beetje verdrietig kijken nadat iedereen naast hun geliefde op de bank is gaan zitten. 'Weet je, ik bel Sarah ook op! Kunnen jullie haar ook meteen ontmoeten, ik weet zeker dat jullie haar gaan mogen!'
Iedereen knikt instemmend en Zayn, Liam en Louis fluisteren zachtjes naar hun vriendinnen: 'Haar beste vriendin'.
De film wordt meteen op pauze gezet en na 5 minute zijn we compleet.
Louis & Eleanor, Liam & Danielle, Zayn & Perrie, Niall & ik en hopelijk Harry & Sarah.
Zelfs nu ze nog geen echt stel zijn, vind ik ze al schattig samen. Zelfs hoe ze soms stiekem naar elkaar gluren. Het duurt niet lang voordat ze telkens ietsje dichter tegen elkaar aanschuiven. Ook leek het niet alsof ze erg veel van de film meekregen. Ik trouwens ook niet. Telkens werd ik afgeleid door Niall, en door de opbloeiende liefde tussen Harry & Sarah. Maar misschien waren die dingen juist nog wel leuker om te zien. Een film kon je ook nog kijken als je 80 was, en deze momenten waren er dan niet meer.
Vanuit m'n ooghoeken zie ik Niall me aanstaren en ik draai m'n hoofd in zijn richting. Meteen leg ik 1 hand in z'n nek en de andere op z'n linkerwang.
Weer voel ik zijn lippen op de mijne, maar deze keer voelt het nog beter dan alle keren hiervoor.
Ik hou echt van hem.

Sarah Andersen P.o.V.

Ineens gaapt Harry en slaat daarna z'n arm om me heen. Lachend kijk ik hem aan, van hem had ik toch wel een iets betere versiertruc verwacht. Maar om de een of andere reden past het wel bij Harry, en vind ik het alleen maar superschattig.
Ik nestel me iets dichter tegen hem aan en voel z'n warmte door me heen stromen. Volgens de klok is de film al anderhalfuur bezig, maar ik heb er nauwelijks 3 minuten van gezien. Volgens mij heeft Harry er ook niet veel meer van gezien. Maar dit is leuker. Veel leuker. Gewoon een beetje tegen hem aan liggen terwijl hij z'n arm om me heen heeft is zoveel leuker dan alles wat ik me maar kan bedenken. En als m'n ouders het niet goedvinden dat ik Harry leuk vind, omdat hij geen moslim is, doe ik gewoon het zelfde als Emily.
Moet je zien waar het haar gebracht heeft! Ik ga Harry niet opgeven voor m'n ouders, als ze dat maar weten.
Ze kunnen me niet de person afpakken waar ik eerst al een crush op had via internet, maar waar ik nu echt verliefd op ben. En waar ik over een tijdje van ga houden.
Nee, dit is mijn moment. Mijn Harry.









Vergeet niet een reactie te plaatsen, want alleen dan krijg je melding! xo


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 11 jan 2014 - 15:40:
Phenomeniall !


justmissF24
justmissF24 zei op 11 jan 2014 - 12:22:
Nicceee!!!!