Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Secrets about his dead » De brief en de reacties

Secrets about his dead

3 mei 2009 - 22:41

1243

0

232



De brief en de reacties

Ze heeft een brief van tom en druft hem open te maken. maar wat zal er in staan?

Als ik in het gebouw mijn gitaar pak zit er een enveloppe door de snaren. Snel pak ik de enveloppe. De rest komt bij me staan. IK haal de brief eruit. “Tom stierf om jouw en Sunny te beschermen.”¯
IK kijk naar bill en zeg: ‘Misschien had je gelijk. Misschien werd hij toch bedreigd bill. Hij heeft zijn leven gegeven voor mij en onze kinderen.”¯
Verslagen ga ik zitten. Ik wist dat Tom veel van ons hield. Maar zoveel. Nee, dat had ik nooit gedacht. Zijn eigen leven geven voor ons. Ineens gaat mijn mobiel af. Snel pak ik hem. Als ik zie wie mij belt schreeuw ik uit: ‘Alsjeblieft laat het stoppen! Ik word gek!”¯
Bill slaat zijn armen om me heen maar ik maak me los. Ashley pakt mijn mobiel en zegt dan: ‘Volgens haar mobiel heeft tom net gebeld.”¯
Net als ik mijn leven weer op de rails heb gebeuren dit soort dingen. IK denk tom te zien, tom belt me. Dat zou alleen kunnen als hij niet dood is. Ik kijk op en zeg dan: “Misschien is tom helemaal niet dood. Ik denk hem steeds te zien en nu belt hij me.”¯ Georg kijkt me aan en zegt dan: ‘kir dat zou kunnen maar logischer is dat je gewoon weer een van zijn dubbelgangers hebt gezien en dat tom’s mobiel gestolen is. Volgens die dokter was het tom. En we moeten hem geloven.”¯
Ik sta op en loop het podium op. Zonder tom wil ik niet leven. Eigenlijk kan ik nu geen vriendje hebben maar Bill steunt me zo geweldig. En tom die zou het zo gewild hebben. Wie ben ik dan om dat niet te doen?
Ik zie dat de jongens ook opkomen. Bill wil naar me toekomen maar ik zeg: ‘We moeten soundchecken. We hebben een concert binnen een paar uur.”¯ Terwijl we bezig zijn zie ik hoe Ashley zich bezighoudt met Sunny. Na een paar nummers houden we het voor gezien en gaan achter even uitrusten.
Bill komt naast me zitten. Hij zegt even niks. Dat is ook het beste wat hij nu kan doen. In praten heb ik even geen zin. Ik leg mijn hand op mijn buik. Inmiddels ben ik 7 maanden zwanger. Zoë kijkt me aan en zegt : ‘Hoe ver ben je? En heb je al een naam?”¯
Ik kijk haar aan en zeg: ‘7 maanden en een jongen ga ik tom noemen en ene meisje iets van Tanja of zoiets. Het enige belangrijke is dat de naam met een t begint.”¯
We praten nog wat, eten dan wat en dan moeten we al op. Aan de ene kant is het geweldig en aan de andere kant vreselijk. Er komen wat borden omhoog met daarop teksten als verraders en denk aan je kinderen. En na een tijdje kan ik het niet meer aan. IK loop richting bill en schud mijn hoofd. Vervolgens loop ik af. Ik hoor dat er verbaasd gereageerd word. Achter pak ik een brief van tom die ik altijd bij me heb. Hij had hem geschreven op de dag van zijn dood en die had hij aan mij gegeven voor als hem iets overkwam zei hij. En ik had hem voor gek verklaard. Ik druk de brief stevig tegen me aan. Ashley komt naar me toe gerend en zegt dan: ‘Kom op kir, laat je niet op je kop zitten ga dat podium op. Negeer wat ze zeggen. Jij weet dat tom het goed had gevonden en dat telt.”¯ Ik omhels haar even en loop dan terug het podium op. De rest kijkt me verbaasd aan en ik steek alleen maar even mijn duim op. Verder loopt het concert redelijk. Na afloop lopen we meteen naar de bus toe. We hebben een heel stel bewakers om ons heen. In de bus aangekomen ga ik meteen apart zitten en maak de brief open. Voor het eerst open ik de brief. 3 maanden lang ging het niet.
Ik pak de brief en lees hem door.
Lieve Kirsten,
Ik moet je een heleboel vertellen. Maar aangezien je deze brief hebt kan ik het je niet meer persoonlijk vertellen. Ik weet nu nog niet wat er gebeurd is. Maar het moet vreselijk zijn. Mijn dood zal geen ongeluk zijn. Al zal het er nog zoveel op lijken. Al een tijdje word ik bedreigd. Ik heb niks gezegd om jouw en onze kinderen te beschermen. Ik houd van jullie en als ik ben gestorven voor jullie veiligheid dan ben ik trots gestorven.
Ik weet dat jij me nooit kan vergeten. Dat je geweldig voor de kinderen zult zorgen en dat je ene goede begrafenis zal regelen.
En ik wil dat je gelukkig wordt. Met een ander. Blijf niet te lang om mij treuren. Ik heb een geweldig leven gehad en mede dankzij jouw.
Bill zal je geweldig steunen. Hij zal willen zorgen voor mijn gezin. Iets wat voor mij nu het belangrijkste is op aarde.
En ja ik zie ook in dat er een kans bestaat dat jullie heel close worden en misschien wel verliefd worden. In dat geval moet je niet gaan denken dat je mij verraad. Er is geen enkel persoon die mij beter kan vervangen dan hij. Als het zo is geef het dan een kans. En luister niet naar de fans. Doe je eigen zin. Volg jouw hart. Jouw geweldige hart.
Je bent een geweldig persoon en jij zal het aankunnen om te leven op deze wereld. Ook zonder mij. En de mensen die mij bedreigd hebben proberen jouw misschien gek te maken. Maar laat je niet gek maken. Wat er ook gebeurd ik hou van je en weet dat jij van mij houdt en dat is wat telt.
Voor altijd jouw tom.
Met tegenzin leg ik de brief weg. Tranen komen nu echt over mijn wangen. Ik kan niet zonder hem. Echt niet. Ashley komt naar me toe en wil de brief pakken. Maar snel leg ik mijn hand erop en pak de brief zelf. Ik kijk naar de jongens en ze dan: ‘Blijven we vannacht hier?”¯
Georg kijkt op en zegt dan: ‘Ja we hebben twee dagen rust. Hoezo?”¯
Ik kijk hem aan en zeg dan: ‘Ik ga in een hotel slapen. Ik moet even alleen zijn. Willen jullie op Sunny passen?”¯ Meteen knikken ze. Dan pak ik wat spullen in en loop de bus uit. Ik word gevolgd door de pers maar het kan me niks schelen.
In het hotel vraag ik de penthouse suite. Snel ga ik naar boven toe. Daar aangekomen gooi ik mijn tas neer en loop vervolgens het dak op. Het uitzicht hier is prachtig.
Ik pak de brief van tom en lees hem nog een paar keer door. Dan laat ik me huilend op het dak zí¡kken. Waarom schreef hij die brief? Waarom nam hij mij niet in vertrouwen? Waarom voelde ik niet aan dat er iets met hem was? Die brief heeft mij alleen maar meer vragen bezorgd. Ook wat antwoorden. Tom is tevreden gestorven. Hoe raar het ook klinkt. En hij zou ermee tevreden zijn. Over hoe nu alles is. De band, bill en ik. Maar mijn gevoel houdt mij tegen. Ja misschien hou ik echt van bill. Maar aan de andere kant hij lijkt zo op tom. Misschien komt het wel daardoor. Ik wil hem geen valse hoop geven. Dat kan ik niet doen. Dat is niet eerlijk tegenover bill én Tom.
Morgen heb ik een afspraak bij een dokter hier in België voor een echo. En ik ben zo bang.
Bang dat ik het ineens niet aankan. Bang bang bang.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.