Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Het leven van Jill - PAUSED » H19 - Dutch girls are cute. Especially you!

Het leven van Jill - PAUSED

12 jan 2014 - 22:20

1641

18

633



H19 - Dutch girls are cute. Especially you!

Oké hoofdstuk 19 alweer. Woooosh dat gaat hard! Ik hoop dat jullie de nieuwe POV leuk vinden, zo niet dan hoor ik dat ook graag! ENJOY! PS. Happy Birthday to Zayn Javadd Malik! <3

Liam POV

'Harry!?' Het bleef stil. 'Harry!?' zei ik nog een keer.
'Hmm, what?' antwoordde hij. 'Dreaming away?' vroeg ik plagerig. 'Yes.. No, just tired.' 'They posted a new picture of you with Taylor.' zei ik terwijl ik mijn iPhone naar hem uitstak. Harry had plotseling aandacht voor me, pakte de telefoon aan en bekeek de foto. 'What the f..' Ik onderbrak Harry. 'Don't you dare to use the F word, Styles.'
Harry keek me beteuterd aan en lachte toen kort. 'Liam, I swear to God, this is an old picture!'
Ik nam mijn telefoon terug en bekeek de foto en het artikel nog een keer. De kop van het artikel "New pics of Haylor!". Ik bekeek de foto. Niets aan Taylor viel me echt op of maakte duidelijk wanneer deze foto gemaakt was. Daarna bekeek ik Harry; strakke donkere jeans, zijn bruine jas, een oranje beanie waar zijn krullen onderuit staken en een vrolijke glimlach. Ook hier was niets raars aan.
Die oranje beanie! Dat is het, diezelfde beanie heeft hij een tijdje terug aan een fan gegeven. Simpelweg om haar blij te maken. Ik wist nu dus zeker dat deze foto niet nieuw kon zijn.
'I know it's an old picture. It must be, I was there when you gave your beanie away.' zei ik tegen Harry. 'The site mentioned it as a new picture though. I believe you but the fans may think it's a new picture.' legde ik uit terwijl ik mijn telefoon terug ik mijn broekzak deed. Harry zuchtte. Hij legde zijn hoofd weer tegen het raam van het busje en staarde naar buiten.

Ik zakte wat onderuit en legde mijn hoofd op de schouder van slapende Niall. Mijn gedachte dwaalde af naar morgen. Voor ik naar Harry ging zou ik meegaan met Niall om snoep, chips en frisdrank te halen bij de supermarkt. Ik had Harry beloofd te helpen met het opruimen en schoonmaken van zijn appartement. Op Zayn hoefde we voor 1 uur 's middags niet te rekenen. Perrie daarin tegen had ook beloofd Harry te helpen met schoonmaken. Louis zou met Eleanor nog even het centrum in gaan, Eleanor had een cadeautje nodig voor de verjaardag van een vriendin. Louis had voorgesteld dan gelijk te kijken of ze nog een leuke film konden vinden.
Mijn gedachte werden verstoord door mijn iPhone die trilde. Ik viste met moeite de telefoon uit mijn broekzak. Een WhatsApp berichtje van Louis.

*Leeyum! Do you know the nationality of Jill, Noa and Michelle? Hazz isn't answering and it might be good to know because of the subtitles. Otherwise we maybe buy a movie that's hard to understand for the girls.*

'Hazz.' zei ik voorzichtig. 'Hm.' 'Do you know Jills nationality?'
'No, I don't.' antwoordde hij zonder op te kijken. 'Hazz, everything ok?'
'Payno, please.' zei hij bot. Hiermee was het duidelijk dat hij geen zin had om te praten. Ik besloot het zelf aan Jill te vragen. Ik opende een gesprek met Jill en typte een berichtje.

*Hi Jill! May I ask you something?*

Jill kwam direct online en begon met typen dus besloot ik te wachten op het antwoord.

*Hi! Sure, what is it!?*

* =D*
*We were wondering what your nationality is because of the subtitles for a movie tomorrow.*


*I'm Dutch and so are Noa and Michelle.*

*Hmm, I think I'm going to move to Holland than. =P*

*Why? I don't understand.*

*Because, obviously, Dutch girls are cute. Especially you!*

'Oké Liam waarom stuur je dit? Waarom?' fluisterde ik tegen mezelf. Dit was duidelijk een flirterige opmerking en ook al is Jill super leuk dit kon ik echt niet maken tegenover Harry.

*Aha!*
*Don't move to Holland, because if you do I'll still be in London!*


Ik kreeg een glimlach om mijn gezicht. Deze opmerking had ik namelijk kunnen verwachten maar toch ik had er totaal niet op gerekend.

*And than, when you do, a certain handsome, young man lives hundreds of miles away from London!*

Wat? Stond dit er serieus? Ik las het berichtje nog een keer over. Ik dacht toch echt dat ze geïnteresseerd was in Harry. Misschien meende Jill dit ook wel helemaal niet. Misschien zei ze dit alleen omdat ik zelf was begonnen met zulke opmerkingen.
Ik was in de war en wist niet goed wat ik moest antwoorden dus besloot alleen een emoticon te sturen, eentje met een verlegen glimlach en rode wangetjes. Jill ging offline. Ik antwoordde Louis, drukte WhatsApp weg en deed mijn telefoon terug in mijn zak.
Niet veel later stopte het busje. Ik keek naar buiten en zag dat we thuis waren. Nou ja alleen Niall en ik waren thuis. Ik schudde Niall wakker maar kreeg geen reactie. Ik deed de schuifdeur van het busje open en stapte naar buiten. Niall opende zijn ogen langzaam en wreef even met zijn handen over zijn gezicht.
'Hmm.' Ik lachte. 'We're home!' 'Payno, I'm hungry.' mompelde hij. Nu hield ik het helemaal niet meer. Niall was net wakker en het eerst dat hij uitbracht was "I'm hungry."
'Let's go inside. I'll make you a sandwich.' zei ik tegen Niall en blijkbaar hielp het want Niall was ineens klaar wakker, sprong het busje uit en snelde zich naar de voordeur.




Jill POV

Op weg naar huis hadden Noa en ik wat films en outfits voor morgen besproken. We wisten al welke films we mee wilden nemen, dat was niet zo moeilijk. Wat ik aan moest doen vond ik veel lastiger. Ik was er dan ook nog steeds niet uit wat het werd maar dat bedacht ik morgen wel.
Ik hing mijn sjaal op de kapstok toen mijn iPhone afging. Een WhatsApp berichtje van Liam. Mijn hart maakte een sprongetje en even had ik het gevoel dat ik ging gillen, van blijdschap dat wel. Het gaat hier namelijk wel over Liam Payne van One Direction. En al vind ik alle vijf de jongens van One Direction geweldig, Liam is toch altijd mijn favoriet geweest.
Al snel had ik mezelf bij elkaar geraapt en opende ik WhatsApp.

*Hi Jill! May I ask you something?*

*Hi! Sure, what is it!?*

* =D*
*We were wondering what your nationality is because of the subtitles for a movie tomorrow.*


*I'm Dutch and so are Noa and Michelle.*

*Hmm, I think I'm going to move to Holland than. =P*

Waarom zou hij naar Nederland willen verhuizen? Die jongen zou elk land in de wereld kunnen kiezen en dan heeft hij het over Nederland.
En dat niet alleen, woont merendeel van zijn familie niet nog steeds in Wolverhampton? Dat zou dan betekenen dat hij hun moest achterlaten.
Ik begreep er niets van en besloot te vragen wat hij bedoelde.

*Why? I don't understand.*

*Because, obviously, Dutch girls are cute. Especially you!*

Een warm gevoel vulde mijn lichaam. Noemde de Liam Payne mij nu net schattig? Oke Jill gedraag je, hij bedoelde het vast niet zo flirterig als dat het overkwam.

*Aha!*
*Don't move to Holland, because if you do I'll still be in London!*


Ik kreeg een glimlach om mijn gezicht. Ik kon het niet laten om toch een flirterig berichtje terug te sturen.

*And than, when you do, a certain handsome, young man lives hundreds of miles away from London!*

Het bleef stil. Shit, was dit wel zo'n goed idee geweest. Wat moest hij nu wel niet denken? Ik keek naar het gesprek met Liam op mijn scherm aan het typen... stond er. De glimlach die ik tot nu toe op mijn gezicht had gehad verdween. Een blozend poppetje, alleen een blozend poppetje.

Ik deed mijn telefoon terug in mijn zak en liep de trap op naar boven. Ik liep mijn kamer in, opende mijn kledingkast en haalde er een pyjama en schoon ondergoed uit. Met mijn pyjama en ondergoed in mijn handen liep ik richting de badkamer. Ik trok mijn kleding uit, haalde mijn elastiekje uit mijn haren en stapte onder de warme stralen van de douche. Na ongeveer een kwartier te hebben genoten van de warme stralen draaide ik de kraan dicht en stapte uit de douche. Ik pakte twee handdoeken uit het kastje, vouwde er één om mijn hoofd als een tulband en droogde mijn lichaam af met de andere. Nadat ik mezelf had afgedroogd, trok ik mijn ondergoed en pyjama aan. Raapte de gedragen kleding bij elkaar, deed ze samen met mijn handdoeken in de wasmand en liep terug naar mijn slaapkamer. Ik pakte Beautiful Creatures van mijn boekenplank en plofte op bed.

'Jill, hoe zit dat morgen? Hoe laat gaan we naar Harry?' vroeg Noa, die in de deur opening van mijn slaapkamer stond. Ik deed mijn boekenlegger tussen de bladzijdes en sloeg het boek dicht. 'Ik heb geen idee, hoezo?' antwoordde ik. 'Nou, we hebben donderdagochtend allebei ons laatste examen, remember? Dus het zou handig zijn als we nog tijd hadden om te leren.' 'Shit, dat is waar. Daar heb ik helemaal niet meer bij stil gestaan.' zei ik terwijl ik mijn iPhone onder mijn kussen vandaan haalde. 'Ik stuur Liam wel even een berichtje.' ging ik verder. 'Liam?' Noa keek me vragend aan. 'Waarom Liam, we zouden toch naar Harry gaan?' 'Ik vraag het wel aan Harry dan, ook goed.' antwoordde ik geïrriteerd. Ik opende een WhatsApp geprek met Harry.

*Harry. What time shall we meet tomorrow?*

'Ik heb Harry gevraagd hoe laat we afspreken. Als ik iets weet, hoor je het gelijk.' zei ik tegen Noa. Ik stopte mijn telefoon weer onder mijn kussen. 'Is goed, ik ga slapen! Zet jij je wekker ook op tijd, dan kunnen we 's ochtends nog even leren.' Ik stapte van mijn bed en liep richting mijn boekenplank
'Ja doe ik. Ik ga ook slapen.' zei ik terwijl ik mijn boek op mijn boekenplank zette. 'Welterusten zusje.'
'Welterusten Jill!' Noa verliet mijn kamer. Ik deed het licht in mijn kamer uit en kroop onder de dekens. Ik staarde naar het plafond. Mijn gedachte dwaalde af eerst naar Liam en toen naar Harry. Waarom waren ze allebei dan ook zo leuk? Ik sloot mijn ogen en niet veel later viel ik in slaap.


Reacties:

1 2 3 4

Ciinderellax
Ciinderellax zei op 19 jan 2014 - 15:35:
wauw, ik heb net alles gelezen en t is zooo goed en leuk!
melding x


Chrissy
Chrissy zei op 19 jan 2014 - 13:47:
Oewnnn
Cool hoofdstuk!
I love this story!!


1Dzayn
1Dzayn zei op 14 jan 2014 - 21:54:
Het is officieel IK BEN VERSLAAFD AAN JE STORY je schrijft echt heel goed en je verhaallijnen zijn interessant. So jeh. Melding voor mij =)
-x-


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 14 jan 2014 - 16:55:


Nynlufx
Nynlufx zei op 14 jan 2014 - 16:19:
Awww