Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » The Black hole. » 002

The Black hole.

13 jan 2014 - 18:45

448

2

185



002

haaii ik ben niet heel snel met nieuwe hoofdstukken schrijven.. sorryy but hope you like it. lovelovexxx

Krantenkantoor, Biesbosch 2013

BRABANT-'Dit is ondertussen al het vijfde vermiste kind in de omgeving van Biesbosch. De recherche van Brabant maakt zich zorgen om nog meer kinderen.

Mijn ogen rolden over het computerscherm "dit kan toch niet waar zijn" fluisterde ik "hier moet ik iets over gaan schrijven" en ik drukte op de link van Microsoft word en begon met schrijven. De tijd vloog voorbij en voor ik het wist stond m'n baas mr.Stekelman aan mijn bureau "wat doe je hier nog? Het is al hartstikke laat" vraagt hij verbaast "ik ben bezig met een stuk voor de krant" antwoordde ik, mr Stekelman glimlacht; "zou ik je dan maar naar huis brengen?" ik glimlach terug "nee bedankt ik red me wel" en ik drukt de computer uit en liep naar me jas "weet je het zeker? het is echt geen moeite hoor" riep hij nog eens, ik glimlachte "nee nee ik fiets wel, wat frisse lucht is gezond!" riep ik en liep naar de deur "oké doe voorzichtig en ik zie je morgen weer!" hoor ik hem roepen en ik liep naar buiten. Met een zucht stap ik op de fiets "bah wat is het is koud!" dacht ik en fietste snel door.

Ik voelde in me zak en greep mijn mobiel, drie gemiste oproepen van wie zouden die zijn? maar voor ik kon kijken word ik weer gebeld "hallo met Jessica" "Jessica eindelijk waar ben je?" "oh mam jij bent het, ik zit op de fiets ben zo thuis" "oh gelukkig ik was bezorgt Jess kom maar snel thuis" " mam dat hoeft niet ik red me wel, ik ben er bijna tot zo!" "oké wees voorzichtig en tot straks" hoor ik me moeder bezorgt zeggen en druk op ophangen, ik fiets snel door maar dan kom ik bij een tunnel aan er staan twee grote mensen helemaal in het zwart gekleed "kijk eens wie we daar hebben!" roept iemand met een zware stem "hoe gaat het mooi meisje" roept de ander en ze lopen naar me toe "donder op" roep ik "oh oh wat zei je brutaaltje"en de man duwt me van me fiets "hey ga weg!" schreeuw ik maar de man en hulpeloos rommel ik in me tas met de hoop iets nuttigs te vinden "wat zoek je meid?" vraagt de andere man en gaat dicht naast me staan...Snel draai ik me om en trap zo hard al ik kan in zijn ballen "vieze klootzak!!" schreeuw ik en ren naar me fiets "hey hey blijf staan jij!" roept de andere man en komt op me af rennen maar hij is te langzaam..Snel spring ik op mijn fiets "wacht maar ik krijg je nog wel!!" galmt er door de tunnel...


Reacties:


Dominique zei op 13 jan 2014 - 22:03:
Ik vind het verhaal leuk.
Je moet alleen wel letten op hoofdletters, punten, komma's en aanhalingstekens. Dit vind ik wat storend en ik weet zeker dat als hier verbetering in komt dan leest het verhaal veel lekkerder weg!

Succes met je volgende hoofdstukje. =]


narcissa
narcissa zei op 13 jan 2014 - 21:27:
Dit begont spannend
Je schrijft alleen heel vaak me in plaats van mijn, probeer daar op letten.
Maar verder is goed