Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Said Yes || A 1D Story [END] » H9 Phieuww phieeuuwww & Tamara krijgt een telefoontje

I Said Yes || A 1D Story [END]

14 jan 2014 - 18:50

977

20

775



H9 Phieuww phieeuuwww & Tamara krijgt een telefoontje

sorry dat het zo lang duurde hihi

Tamara POV:
Het is precies drie uur, we zitten in starbucks. ‘’Zijn we er allemaal?’’ vragend kijk ik de tafel rond, zeven mensen ‘’Wacht waar is Quinn,’’ vraagt Niall plots. Nog een keer kijk ik de tafel rond, ‘’Die komt niet,’’ zucht Rachel. Ik rol kort met mijn ogen ‘’Waarom niet, wat heeft ze toch,’’ zeg ik licht geïrriteerd. ‘’Auw.’’ Niall geeft me een duwtje tegen mijn arm. ‘’Het is wel mijn vriendin Tamara,’’ roept Niall boos. Ik zucht diep ‘’Sorry maar ik heb haar al maanden niet gezien, soms wel soms niet. Ik ben alleen als jij weg bent.’’ Verbaast kijkt Niall me aan ‘’Hoe bedoel je? Ze was toch bij jou toen ik op tour was.’’ Ik frons mijn wenkbrauwen ‘’Nee, amper gezien.’’ Nu kijkt mijn broer me nog verbaasder aan. ‘’Wat maar-ze huh wat? ze zou,’’ stottert hij. ‘’OKEY nu een ander probleem. Laura en Harry ze komen elk moment,’’ roept Ivana. Ik knik zacht, in mijn achterhoofd heb ik erge medelijden met mijn broer.

‘’Daar is ze!’’ sis ik. De andere knikken zacht. Rachel loopt naar Laura toe ‘’Heey Lau, ik ben zooo blij dat je kon komen!’’ Laura glimlacht en knikt. Niall en ik grinniken zacht, ‘’Daar is Harry!’’ Niall wijst naar Harry die er aan komt. ‘’Snel,’’ sis ik naar Liam. Liam knikt en rent naar harry. Vlug gaat hij voor Harry staat, voordat hij Laura ziet. Ik kan ze niet horen, maar aan het knikken en lachen te zien lijkt het te lukken. Ik went mijn blik op Rachel die Laura haar telefoon geeft en wijst dat ze moet kijken. Mooi dat is ook gelukt! Langzaam lopen Liam en Harry naar Rachel en Laura, die nog steeds niet in de gaten heeft dat Harry er ook aan komt. ‘’Rachel darling,’’ begroet Liam zijn vriendin en hij geeft haar een kus op de mond. Laura ziet Harry nu wel, zwijgend staan ze tegenover elkaar. ‘’Ik wist niet dat Harry ook zou komen,’’ zegt Laura een beetje boos. Rachel haalt haar schouders op ‘’Oeps sorry,’’ grinnikt Rachel. ‘’Waarom maken jullie niet eventjes een praatje dan gaan wij alvast naar starbucks,’’ stelt Liam voor. Harry schud zijn hoofd en wilt zich omdraaien maar Liam pakt hem bij zijn schouders en duwt hem naar Laura. Laura schrikt een beetje van Liams actie aangezien Harry nu heel dichtbij staat. Ongeduldig staan Liam en Rachel te wachten totdat er iets gebeurt, maar de twee staan zwijgend en met een knal rood hoofd tegenover elkaar. Ik kijk naar Ivana die een stukje verder achter Laura staat. Ze knikt vragend en ik steek mijn duim op als teken dat het tijd is. Ivana snapt het en geeft zayn een klein duwtje. Samen rennen ze naar het viertal, daar grijpen Liam en Rachel het zwijgende tweetal vast. Ivana en Zayn bevestigen vlug de handboeien aan de polsen van Laura en Harry. ‘’Gast wat is dit,’’ roept Harry boos. ‘’Een middel zodat jullie geen ruzie meer hebben,’’ grinnikt Zayn. ‘’We hebben geen ruzie!’’ roepen Laura en Harry tegelijk, waarna ze elkaar blozend aan kijken. ‘’Sorry,’’ fluistert Harry als eerste. Laura haalt haar schouders op en glimlacht ‘’Het geeft niet.’’ Daarna zwijgen de twee weer met ergernis van Niall. Hij rent op hun af en pakt Laura en Harry in hun nek. Zo duwt hij de twee dichter op elkaar. ‘’Waar wachten jullie nog op. Zoen elkaar, iedereen ziet dat jullie elkaar leuk vinden!’’ roept hij. Laura word weer rood en een kleine grijns verschijnt op Harry’s gezicht. Hij brengt zijn hoofd dichter bij dat van Laura en al snel raken de lippen elkaar. ZE KUSSEN EINDELIJK!! De rest van het groepje verlaat de twee en komen lachend naar mij toe. Met zijn alle maken we een vreugde dansje. Plots voel ik mijn telefoon trillen in mijn zak. Lachend neem ik op zonder te kijken wie het is:

‘’Tamara Horan,’’ zeg ik lachend. ‘’Hallo is dit de vriendin van Quinn Valentine,’’ vraagt een donkere stem. ‘’Ja klopt,’’ zeg ik gauw, terwijl ik een beetje afstand neem van de rest van de groep zodat ik de man beter kan verstaan. ‘’Oke u spreekt met Jack Quinns begeleider in jeugdzorg, er is iets gebeurt ik denk dat ze u op dit moment nodig heeft!’’ Ik kleine schok gaat door me heen, Quinn jeugd zorg huh? ‘’Wat bedoelt u precies,’’ vraag ik. Jack legt alles uit, ik schrikt van het verhaal en tranen rollen over haar wangen. ‘’JEZUS, Oh my god, uhm heeft u het adress dan komen we er gelijk aan!’’ Jack geeft het adres en ik hang vlug op! ‘’Niall we moeten weg vlug!’’

Niall POV’’
‘’Yeah gelukt!’’ juichen we met zijn alle. Samen met Tamara maak ik een vreugde dansje, maar als haar telefoon gaat neemt ze op. ‘’Tamara Horan,’’ zegt ze lachend. Ik grinnik even en dans vrolijk door. ‘’Ja klopt,’’ zegt Tamara serieuzer en ze loopt een stukje weg. Ik kijk haar een beetje vragend aan. Maar dan haal ik mijn schouders op en dans vrolijk verder met de groep. ‘’Zayn hier met de sleutel,’’ roept Harry lachend terwijl hij naar de handboeien wijst. Lachend rent Zayn op hun af en maakt de handboeien los. Als Laura en Harry los zijn gaan ze weer vrolijk verder met zoenen. ‘’Phieuuw Phiieeeuuwww,’’ fluiten we met zijn alle. Een grijns verschijnt bij de twee maar ze blijven zoenen. Lachend kijken we naar het nieuwe koppeltje.

‘’Niall we moeten weg vlug!’’ Tamara rent op me af, angst en verdriet zit in haar ogen. Vragend kijk ik haar aan. ‘’Tamara wat is er,’’ vraag ik verbaast. Tamara begint hart te snikken en trekt me mee. ‘’We moeten weg Niall gauw het gaat om Quinn,’’ snikt ze.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

sorry als er fouten enz in zitten heb het niet meer nagelezen!

Vergeet geen reactie te geven als je het gelezen hebt! Ik wil minimaal10 reacties hebben om het volgende hoofdstuk te plaatsen


Reacties:

1 2 3 4

xcarrotx
xcarrotx zei op 15 jan 2014 - 12:21:
Btw ik ben tamara styles. En ik kan niez meet inloggen. Mag ik misschien een melding op dit profiel??


xcarrotx
xcarrotx zei op 15 jan 2014 - 12:19:
Aaahw Quinn wat ia er aan de handdd? No worry! I am comming! And niall pf course!

Ik ben super beniewd wat er gaat gebeuren!!
En die handboeien zijn geniaal! Haha i love it!

xx


laurastyles
laurastyles zei op 15 jan 2014 - 7:49:
Omg!!! I kiss with harry!!! Omg i love you


iamwhoiam
iamwhoiam zei op 14 jan 2014 - 20:13:
I likeeeee


Dominique zei op 14 jan 2014 - 19:30:
like