Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I cannot hide this, even though I try. » I'm blinded, 'cause you are everything I see.

I cannot hide this, even though I try.

15 jan 2014 - 20:28

1013

9

372



I'm blinded, 'cause you are everything I see.

‘It’s time to wake up...’, zachtjes zing ik de woorden in Niall’s oor.
Geen reactie.
‘It’s time to wake up!’, zing ik nu met een normaal stemgeluid.
Niks.
‘IT’S TIME TO WAKE UPPPPP!’ De woorden komen half zingend, half schreeuwend uit mijn mond, waardoor m’n stem minstens 4 keer overslaat en ik me meteen in een hoestbui stort.
Niall opent voorzichtig 1 oog en lacht dan een beetje. ‘Gelukkig moet ik straks het podium op, en niet jij.’
Vuil kijk ik hem aan, maar bedenk me daarna meteen dat hij eigenlijk wel gelijk heeft. ‘Gelukkig voor de jury en de toeschouwers, ja.’, grap ik erachteraan.
Hij lacht even, maar trekt bijna meteen alweer een serieus gezicht: ‘Zo erg is het toch ook weer niet?’
Uitdagend kijk ik hem aan. ‘Oh, nee?’ Hij schudt zijn hoofd. Lachend zet ik het liedje in die hij straks op het podium moet uitvoeren. ‘I’ve gotta change my answering machine...’
Zelfs in die ene zin slaat m’n stem weer 3 keer over, en terwijl Niall op een denkbeeldige knop slaat, stort ik me opnieuw in een hoestbui.
Lachend wuift hij met z’n hand, als teken dat ik de kamer uit moet. ‘Je hebt gelijk, Jade. Het is beter voor iedereen dat je nu gewoon een kop thee gaat drinken, en mijn auditie vanuit de zaal bekijkt. Dan kan je me daarna komen troosten of feliciteren.’ ‘Samen met Nola en Lotte,’ vul ik hem aan.
Hij knikt. ‘Maar ga nu maar gewoon naar beneden, dan kan ik me klaarmaken.’
Terwijl ik de kamer uit loop, roep ik hem nog even na: ‘You better do that!’

Tussen Nola en Lotte zit ik in de zaal. Vanuit m’n ooghoeken zie ik Nola op haar nagels bijten, iets wat ze altijd doet als ze nerveus is. Ook als ze niet nerveus is trouwens. Lotte zit zoals gewoonlijk aan haar haar te prutsen en probeert heel voorzichtig haal bril weer goed recht te zetten.
Nola en Lotte waren beiden 2 jaar jonger dan ik, maar dat nam niet weg dat we samen de perfecte beste vriendinnen waren. Ik had ze 2 jaar geleden ontmoet, toen ze voor het eerst op de middelbare school kwamen. Natuurlijk moest ik voor mentor spelen voor de eersteklassertjes, waar ik eerst helemaal geen zin in had, maar toen ik Nola en Lotte leerde kennen, was het meteen een stuk leuker.
Lotte was me meteen opgevallen. Zelfs toen al had ze een Rayban-bril, en door haar schattige, maar toch ook weer stoere kapsel en haar geweldige outfit viel ze me meteen op.
Ook Nola viel me op. Ze was misschien iets meer verlegen, maar zag eruit alsof je zoveel lol met haar kon hebben. Al gauw was ik niet meer hun mentor, maar gewoon hun beste vriendin. En van de andere eersteklassertjes had ik eigenlijk nooit iets gehoord.
Weer kijk ik vanuit m’n ooghoeken naar Nola. Eigenlijk is ze niks veranderd in die 2 jaar. Nog steeds is ze een verlegen, maar supergrappig persoon, die het liefst niet al te veel opvalt. Ook haar kleding is niet opvallend, maar toch past het bij haar, en staat het haar supergoed. Vandaag draagt ze een simpele zwarte skinny jeans, een donkerblauw oversized topje die ze in haar jeans heeft gestoken, daaroverheen een witte blazer, en ze draagt haar donkerblauwe lage All Stars. Haar blonde haar draagt ze zoals gewoonlijk in een paardenstaart. De enige make-up die ze vandaag, nou ja, eigenlijk altijd, opheeft is wat eyeliner en een beetje mascara.
Lotte is net iets opvallender dan Nola. Ze draagt een van haar vele Rayban-brillen en heeft een zwarte beanie op haar lichtbruine haar met scheve pony gedrapeerd. Met haar gebleekte skinny jeans waar een brede, bruine riem omheenzit, beige sweater en witte Nike Airforce, gaat ze precies met de mode mee. Rondom haar oog zit een laagje eyeliner en ze heeft net iets meer mascara op dan Nola.
Zelf draag ik net iets meer make-up. Ik ben verliefd op lange, volle wimpers, en om die te krijgen heb ik net iets meer dan 2 laagjes mascara nodig. Maar alsnog draag ik niet erg veel make-up, vooral omdat Niall het me verbiedt. Hij vindt meisjes veel mooier als ze zo weinig mogelijk make-up dragen, omdat ze dan meer zichzelf zijn volgens hem. Tuurlijk.
Ik draag een driekwart-lange boyfriend jeans, waardoor m’n lange benen net iets beter uitkomen. Ook heb ik een grijze sweater en m’n zwarte lage All Stars aan.
Al zeg ik het zelf, we zien er alledrie perfect gekleed uit. Juist omdat we niet alles uit de kast hebben getrokken.

Terwijl we druk in gesprek zijn over hoe zenuwachtig we zijn voor Niall, vangen we een gesprek op:

‘Hi, what’s your name?’
‘Niall.’
‘Niall what?’
‘Niall Horan.’

Meteen spitsen we onze oren en luisteren we aandachtig verder.

‘Why are you here today?’
‘I’m here to be the best artist I can be.’

Ik kan er niks aan doen, maar dat klonk toch wel erg schattig! Ik kijk even naar rechts en daarna naar links en ontdek dat Nola en Lotte er precies hetzelfde over denken.
Niall praat nog even met de jury en begint dan aan zijn liedje. ‘I’ve gotta change my answering machine...’
Iedereen klapt mee en ik straal omdat ik zo trots ben.
Dan onderbreekt Simon hem ineens en zuchten we allemaal diep. Samen met Katy Perry en Cheryl Cole legt hij aan Niall uit dat hij misschien nog te jong is.
We zitten met z’n drieen op het puntje van onze stoel, terwijl we luidkeels commentaar geven op Simon. Dan besluiten ze te gaan stemmen.
Met Louis Walsh in zijn voordeel, een “No” van Cheryl, maar nog een “Yes” van Simon, moet Katy Perry besluiten of Niall doorgaat of niet. De spanning stijgt buitensporig.
Ik kijk naar Niall en zie dat hij ons zoekt in het publiek. Dan vindt hij mijn vertrouwde gezich en staren we elkaar aan. Ik heb geen idee wat er gezegd wordt door Katy, totdat iedereen ineens luid juichend opspringt.
‘HIJ IS DOOR, HIJ IS DOOOOOR!’ schreeuwen Nola en Lotte in koor aan beide kanten van mij. Plotseling dringt het tot me door en schreeuw ik keihard met ze mee, zonder dat m’n stem overslaat.
Die thee had dus wel geholpen.










Onthoud: Reactie = Melding (:


Reacties:

1 2

KiwiEllen
KiwiEllen zei op 21 jan 2014 - 20:39:
Erg leuk!


Chayenne
Chayenne zei op 19 jan 2014 - 22:47:
Ikke lees meeeeee!


RivLovee
RivLovee zei op 16 jan 2014 - 16:12:
JAAAAAAAA!!!
Jameer dat ik er nog niet in voor kwam, sow, shit happens, hehe. Je schrijft goeddd, keep on going girl<3


Nynlufx
Nynlufx zei op 15 jan 2014 - 21:09:
AAAAH!! Ben nu heel blij^^ Precies zoals ik me Lotte heb voorgesteld!!
Je bent echt geweldig
xx


xHiimacookie zei op 15 jan 2014 - 21:00:
Doorslaande stem hehe ooh ik ben een dingetje vergeten te zeggen hehe ik ben gek op zingen ^^.