Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik. » 024 - Everything you do is magic.

Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik.

17 feb 2014 - 17:22

795

5

427



024 - Everything you do is magic.

Image and video hosting by TinyPic

Angel Leah James.

’Zayn.. Je hebt je zoontje bij?’ Zayn zet een big smile op en knikt. ‘Ja, hij is alleen een beetje verlegen..’ Hij kijkt naar Liam, waar Nathan veilig op schoot zit weggekropen. ‘Hoe is het om ineens, zonder erop voorbereid te zijn een vader te worden?’ Zayn bijt op zijn lip. ‘Ik ben alleen maar heel erg gelukkig met Nathan, en zijn moeder, Angel. En volgens mij kan hij ook heel goed opschieten met de rest.. Ik bedoel, hij zit nu bij Liam die hij al vanaf zijn geboorte kent, maar de anderen spelen ook regelmatig met ‘m..’ ‘Ja,’ Louis grijnst. ‘Wij oefenen alvast..’ Zayn fluistert iets in het oor van Liam, die Nathan overgeeft aan Zayn. Nathan kruipt helemaal weg in de nek van Zayn. Zayn zegt iets, en Nathan kijkt op. Zayn telt zachtjes tot drie, dan geeft Nathan hem een kus. Alle meisjes gillen de longen uit hun lijf. ‘Ah, Zayn.. Ik geloof met heel mijn hart dat je een goede vader bent..’ De interviewer glimlacht. ‘Tijd voor jullie liedje geloof ik. Zingt onze kleine jongen hier ook mee?’ De mannen lachen. ‘Nee, maar dansen kan hij wel heel goed..’ ‘Dames en heren, met hun nieuwe singel Best Song Ever, is dit One Direction met een speciale gast.’ De mannen gaan klaar staan en Harry neemt Nathan bij zijn handje. Hij gaat op zijn knieën zitten als hij begint te zingen. Heel voorzichtig begint Nathan te dansen, maar naar mate het liedje vordert, neemt hij het hele podium over. Zayns laatste woorden zingt hij samen met Nathan. ‘Laat jullie nog een keer horen voor One Direction!’ De interviewer schud de mannen een voor een de hand. Als de jongens van het podium af zijn, glimlacht hij. ‘Wat een charmeur.. Je kunt wel zien dat het een kind van Zayn is.’
Danielle zet de tv uit. ‘Zie je nou wel.. Niks aan het handje..’ Met tranen in mijn ogen staar ik naar het zwarte scherm. ‘Wat moet ik nou zeggen? Ik was zo boos, terwijl Zayn juist alles zo.. zo lief bedoelde.. Hij wilde gewoon iedereen laten zien hoeveel hij van ons houd, en ik doe zo vervelend.’ Eleanor slaat haar arm om me heen. ‘Vertel hem gewoon hoe het zit, hij snapt je echt wel..’

Zayn bijt op zijn lip als hij in de deuropening blijft staan. ‘Babe, I’m so sorry..’ ‘Nee.. nee, ik moet sorry zeggen.. Ik heb jullie gezien, het was zo lief!’ Ik pak Nathan over van Zayn. ‘Heb je lekker gedanst voor al die knappe meisjes?’ Nathan grinnikt. ‘Nathan was op tv..’ Ik knik. ‘Ja.. Mama heeft jou gezien. En Danielle en Eleanor ook! Mama is zo trots op jou!’ Zayn tilt mijn kin op, zodat ik naar hem kijk. ‘Babe, ik doe echt niets meer met hem zonder te overleggen.. Ik voel me echt heel erg schuldig..’ Ik schud mijn hoofd. ‘Niet doen, je hebt het fantastisch gedaan!’ Ik sla mijn vrije arm om de nek van Zayn, trek hem naar me toe en kus hem. Zayn duwt me voorzichtig van zich af. ‘Zullen we vanavond met zijn tweetjes iets gaan eten? Een van de vier jongens wil vast op Nathan passen..’ Ik knik lachend. ‘Kom, dan gaan we vragen wie het liefste op het leukste kind van de wereld wil passen..’ Zayn vraagt of iedereen even naar onze kamer wil komen. ‘Guys, ik wil vanavond even alleen zijn met de moeder van mijn kind. Wie wil er graag op Nathan passen?’ ‘Liam en ik willen wel op ‘m passen..’ ‘Danielle, jij hebt al heel zijn leven op hem gepast.. waarom mag ik niet?’ Niall aait Nathan over zijn wangetje. ‘Eleanor en ik willen ook wel-’ ‘Jongens, waarom gaan we niet gewoon met zijn allen iets doen, en passen samen op Nathan?’ Harry onderbreekt Louis en kijkt iedereen vragend aan. ‘Wat een oplossing. Dan gaan jullie hier maar zitten, dan kan hij gewoon naar bed wanneer hij moe wordt..’ ‘Dan kan hij gewoon om half 8 naar bed.. Niet wanneer hij moe wordt..’ Ik kijk Zayn quasi boos aan. ‘Ga je klaar maken, dan gaan we zo..’ Zayn kust mijn slaap en duwt me zachtjes tegen mijn onderrug.

‘Mama en Zayn gaan vanavond weg, Nathan. Ga jij lekker spelen met de vriendjes van Zayn?’ ‘Ja, met Liejum en Hawry en Niall en Lou..’ Danielle kijkt geschrokken naar Nathan. ‘En ik dan? Ben je mij soms vergeten?’ Nathan schud zijn hoofdje. ‘En Danielle en Eleanor..’ Hij slaat zijn armpjes om mijn nek en geeft me een kusje. Daarna loopt hij naar Zayn en doet hetzelfde. ‘Tot morgen lieffie!’ Ik zwaai als ik in de deuropening sta. ‘Tot morgen mama..’ Nathan loopt naar Niall en kruipt bij hem op schoot. ‘Have a good night lovebirds!’ roept Louis ons na.


Reacties:


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 16 jan 2014 - 20:47:
dit.is.te.schatiig.melding.omg


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 16 jan 2014 - 20:03:
Super cutee!!


xDeadAngel
xDeadAngel zei op 16 jan 2014 - 15:11:
echt sgattig!! c:


justmissF24
justmissF24 zei op 16 jan 2014 - 14:33:
Aahhww love it!! Ik vind dit verhaal echt super leukk!!! Je kan ook super schrijven btw!!


Ciinderellax
Ciinderellax zei op 16 jan 2014 - 14:27:
aww Nathan is such a cutie!
ik lees mee (: x