Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Frozen THE WEDDING » Anna en Sean

Frozen THE WEDDING

17 jan 2014 - 9:43

409

1

270



Anna en Sean

Wie is Sean? Lees ;) Er zijn nu 2 hoofdpersonen in 1 hoofdstuk, anders was het heel kort.

Anna hoorde nog net wat de man zei. Ze kende die naam. Maar waarvan? Ze haalde haar schouders op en liep verder. Maar ze bleef nadenken over de naam. En hoe kwam hij binnen? Dat was al helemaal onmogelijk. In haar gedachten hoorde ze Kristoff iets zeggen over een broer.. Maar ze probeerde die gedachten uit haar hoofd te krijgen. Dat hielp haar echt niet. Maar die broer.. Die heette ook Sean! Daar kende ze die naam van! Zo was hij binnen gekomen! 'Dat verklaart alles..' Fluisterde Anna. 'Verklaart wat?' Anna schrok van Kristoffs stem. 'Ik schrok van je!' Lachte Anna. 'Oh, sorry!' Zei Kristoff. Hij probeerde te focussen op Anna's gezicht, en dat zag Anna. Ze giegelde. 'Maar wat bedoelde je nou?' Vroeg Kristoff. 'Ehh...' Anna moest iets verzinnen. Ze kon niet aan Kristoff vertellen wat ze had gezien. Ze werd knalrood. 'Ik moet gaan.' Zei ze en ze rende weg. 'Anna!' Riep Kristoff haar na maar Anna rende gewoon door.
Na een tijdje ging ze op de grond zitten. 'Anna?' Hoorde ze Elsa roepen. 'Elsa..!' Zuchtte Anna opgelucht. 'Wat doe je hier nog?' Lachte Elsa. 'Sta op, gekkerd!' Anna pakte Elsa's uitgestoken hand en trok zichzelf overeind. 'Dankje.' Zei ze. 'Waarom rende je weg?' Vroeg Elsa. 'Ik weet denk ik wie die man is..' Antwoordde Anna. 'Wie, Sean?' 'Ja, Sean.' 'Hoe weet je wie hij is?' 'Kristoff heeft een broer, en die heet ook Sean...' En net toen Anna de laatste letter uitsprak, hoorden ze de klok slaan. 'Anna, kom! Je bent al laat!' Lachte Elsa. Anna giegelde. 'Sorry!' Lachte ze en ze volgde Elsa naar beneden.

Sean.

Sean zat helemaal achterin de zaal. Hij bemoeide zich er niet mee. Dat zijn broertje eerder ging trouwen dan hij, okey. Maar Sean was dan ook nog nooit verliefd geweest. Dus eigenlijk was het wel logisch. Wás nog nooit verliefd geweest.. Dacht Sean. Hij kon alleen maar naar Elsa kijken. Kijken, denken, dat had Kristoff ook allemaal met Anna, hij kon het altijd alleen maar over Anna hebben. Anna dit, Anna dat... Sean pakte een boek uit zijn tas en sloeg het open. "De sneeuwkoningin" heette het boek. Het ging over een meisje, die koningin was, en het hele land bevroor met haar speciale krachten. Precies het verhaal van koningin Elsa... Dacht Sean. Blahblahblah.. Dat kon hij horen van de preek die gegeven werd. En een paar keer kwamen Anna en Kristoff aan het woord, maar dat ging ook nergens over.


Reacties:


cleo16 zei op 16 maart 2014 - 21:30:
awwh please ga snel verderr ik kan niet meer w88 !! ( hèhè sorry ik ben nu soort van verslaafd aan dit verhaal )