Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't fall in love with them! » Don't fall in love with them!

Don't fall in love with them!

19 jan 2014 - 13:58

357

1

137



Don't fall in love with them!

Niall, Harry, Liam, Zayn en Louis zijn net aangekomen in Italië, het verhaal begint met dat ze net op het vliegveld zijn.

"Oef" zegt Niall zuchtend. "Ik heb honger" vervolgt hij vermoeid. De jongens beginnen te lachen. "Jij hebt altijd honger" grinnikt Harry. Niall kijkt onschuldig naar de jongens maar schiet dan toch in de lach. Ze kijken even om zich heen en lopen achter Paul (bewaker/beveiliger van 1D) aan naar de parkeerplaats. Ze nemen even tijd voor de fans maar moeten dan echt weer verder. Ze stappen in de auto die ze naar hun hotel brengt. "Here we go" roept Louis enthousiast. In de auto maken ze er, zoals gewoonlijk, weer eens hun eigen feestje van. Ze schreeuwen van alles door elkaar en lachen om alles waar je maar om kan lachen. "Zo kan ie wel weer jongens" roept Paul na een tijdje lachend. Zayn en Niall trekken een pruillip "ah, Paul we gingen net zo lekker" reageert Liam. "Ja Paul, we zaten er net lekker in" vult Zayn aan. Ze kijken Paul zo serieus mogelijk aan, maar na een tijdje schieten ze in de lach. "Kleuters" zegt Paul grinnikend.

Na een tijdje zijn ze eindelijk bij het hotel. Één voor één springen ze de auto uit. Ze blijven even staan en kijken goedkeurend naar het hotel waar ze zullen overnachten. "Nou guys, come on" zegt Paul terwijl hij voor ze gaat lopen. Vlak voordat hij naar binnen loopt stopt hij opeens waardoor Liam, die achter Paul loopt tegen hem aanbotst en de rest weer tegen elkaar aanbotst. Fronsend kijken ze Paul aan die nog steeds stil staat. Paul draait zich om "enneh... gedraag je een beetje" zegt hij grinnikend. De jongens knikken onschuldig en lopen daarna achter Paul aan naar binnen. Ze lopen naar de receptie en vragen hun sleutel waarna ze ieder naar hun eigen kamer lopen. Ze ruimen alle spullen die ze meegenomen hebben op en wachten daarna op elkaar tot iedereen klaar is. Ze lopen naar Paul die beneden staat "ohoho we're going to the beach" zingt Louis luid. Paul grinnikt en knikt "wel voor het donker terug he" grapt Paul. "Ja papa" roepen de boys in koor en lachend vertrekken ze richting het strand dat op 10 minuten loopafstand bij ze vandaan ligt.


Reacties:


justmissF24
justmissF24 zei op 19 jan 2014 - 15:58:
Oehh klinkt leuk ik lees mee!!! Xx