Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't fall in love with them! » Suprise!

Don't fall in love with them!

19 jan 2014 - 22:25

617

1

126



Suprise!

Waliyha en Ruth komen de boys verassen op het strand. Even voor de duidelijkheid: De boys zijn s'avonds pas aangekomen in het hotel!

Na een tijdje lopen komen de boys aan op het strand. "Héhé, we zijn er" zegt Harry als hij net 10 kilometer gerend heeft. Zayn schiet in de lach "het was ook zo ver lopen he" reageert Zayn droog. Harry steekt zijn tong uit en laat zich op het zand vallen, gevolgd door de rest. Louis laat zich achterover in het zand vallen en doet zijn ogen dicht. Niall staat op "ik ga even een duik nemen hoor, ik stik hier" zegt hij waarna hij gelijk wegrent. Liam springt ook op en rent achter Niall aan richting de zee. Zayn zet zijn zonnebril op rekt zich uit en laat zich daarna ook achterover vallen. Harry doet hetzelfde en valt niet lang daarna in slaap. Na 10 minuten komen Niall en Liam terug van de zee en ze stormen op Louis, Zayn en Harry af. "Wakker worden, slaapkoppen" roepen ze tegelijkertijd waardoor Louis, Zayn en Harry verward overeind schieten. "Huh... wat?" mompelt Louis verbaast. Liam en Niall schieten in de lach en laten zich op het zand ploffen. "Hoe laat is het?" vraagt Harry slaperig. Liam pakt zijn horloge uit zijn tas "half 8" antwoord hij. "Dan hebben we nog wel even" reageert Niall enthousiast. Hij springt op en loopt naar zijn tas waar hij een pakje kaarten uithaalt. "Come on guys, we gaan een spelletje doen" zegt hij vrolijk. Louis, Zayn, Liam en Harry schuiven naar Niall terwijl die de kaarten schud en vervolgens uitdeelt. "Ik begin!" roept Louis meteen als hij zijn kaarten heeft. De andere schieten in de lach "vooruit dan maar" zegt Zayn grinnikend. Lachend legt Louis een kaart op en zo begint het eerste potje, waarna er nog heel veel volgen.
________________________________________________________
Nu is het verhaal even vanuit Waliyha en Ruth:

Samen lopen ze richting de duinen. Waliyha en Ruth waren net aangekomen in Italië en wilde meteen naar hun broers toe. "Oef, ik kan niet wachten tot ik Zayn eindelijk weer zie" zegt Waliyha glimlachend. Ruth kijkt haar aan en knikt "inderdaad, ik heb Liam ook echt al te lang niet meer gezien!" zucht Ruth erachteraan. Ze lopen de duinen op en blijven na een tijdje staan. Ruth kijkt over de rand van de duin naar beneden en glimlacht cheeky. "Ik heb een idee" zegt ze geheimzinnig terwijl ze zich laat neerploffen. Waliyha trekt een wenkbrauw op en laat zich ook op het zand zakken. "Tell me" zegt Waliyha nieuwsgierig. Ruth kijkt nog eens naar de boys die beneden met de kaarten lopen te kloten. "Bij 3 rennen we zo keihard en gillend naar beneden waarna we Liam en Zayn laten schrikken" zegt ze lachend. Waliyha begint te grinniken "jeah let's do that!" zegt ze enthousiast. "Wat zullen ze verrast zijn" roept ze er meteen achteraan. "Sst, niet zo hard gek" grinnikt Ruth. Waliyha kijkt Ruth onschuldig aan "sorry hihi" reageert ze. Tegelijk staan ze op, ze kijken elkaar aan en zacht telt Ruth af "1, 2, 3" "GOO" roept ze wat harder. Gillend rennen de meiden van de duinen af waarna ze Liam en Zayn vanachter om de hals vliegen.
_____________________________________________________
Nu is het weer gewoon vanuit iedereen haha:

Geschrokken staan ze op "what the f" zegt Zayn terwijl hij opspringt. Wild draait hij zich om en hij kijkt recht in het grijnzende gezicht van Waliyha."Supriiiseee" roept ze vrolijk. Ook Liam is intussen opgesprongen met een geschrokken gezicht, maar hij glimlacht gelijk als hij Ruth ziet. "Ruth" zegt hij glimlachend terwijl hij haar knuffelt. "Ik heb je gemist sissie" fluistert hij zacht. Ruth knikt "ik jou ook" reageert ze terwijl ze hem loslaat. De meiden draaien zich om naar de rest van de jongens die nog steeds een beetje verbaasd kijken. Grinnikt begroeten ze de jongens.


Reacties:


justmissF24
justmissF24 zei op 2 feb 2014 - 12:46:
Leuk!! Snel verder! Melding voor mij!!