Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » It started with an elevator|| Niall Horan [Afgerond] » Fourteen~Piguďn Sweater

It started with an elevator|| Niall Horan [Afgerond]

21 jan 2014 - 9:40

1503

15

593



Fourteen~Piguďn Sweater

Soooo sorry dat ik vorige week niet gepost heb, maar ik was ontzettend gestrest dus had ik besloten even een weekje vrij te nemen van het schrijven en posten.

Ismay O’Brienn

De volgende morgen wordt ik met een uitgerust gevoel wakker. Zonder mijn ogen te openen luister ik naar de geluiden om me heen. Dan ontsnapt er een gaap aan mijn lippen en giechel ik zachtjes. ‘Goeiemorgen, Ismay.’ Ik knipper met mijn ogen en kantel mijn hoofd wat naar achter. De blauwe ogen van Niall ontmoeten die van mij en ik glimlach. ‘Goeiemorgen, Niall.’ Hij kust mijn voorhoofd en kietelt zachtjes in mijn zij. Ik giechel en beweeg snel in zijn grip. ‘Niet doen hihi, dat kietelt.’ Hij lacht en trekt zijn arm terug, waarna hij beiden armen onder zijn hoofd vouwt. ‘Heb je lekker geslapen?’ vraagt hij me zachtjes. ‘Ja, jij?’ Hij haalt zijn schouders op en ik duw mezelf overeind. In kleermakerszit ga ik naast hem zitten en kantel mijn hoofd iets naar links. ‘Niall?’ Hij kijkt me aan en richt zijn blik dan snel weer op het plafond. Ik zucht diep en klim boven op hem. Met mijn benen aan beide kanten van zijn lichaam en mijn hoofd op mijn handen op zijn borst kijk ik hem aan. ‘Nini, please tell me. We zijn vrienden, toch?’ Hij knikt langzaam en zucht diep. ‘Ik heb naar gedroomd.’ Hij kijkt me aan en brengt een hand naar mijn gezicht. Met zijn vingerstoppen strijkt hij over mijn wang en hij glimlacht lichtjes. ‘Ik droomde dat Harry je van me afpakte en dat ik mijn beste vriendin kwijtraakte.’ Ik lach zachtjes en schud mijn hoofd. ‘Niall, Harry is niet mijn type, je zal me niet kwijtraken aan hem.’ Hij zucht opgelucht en glimlacht dan. ‘Zullen we ons dan maar gaan aankleden en beneden wat gaan eten?’ Ik knik rol van hem af. Snel draai ik me om en beland op de ballen van mijn voeten op de grond. Ik sta op en rek me uit, een luide gaap verlaat mijn mond. Ik draai me om naar Niall en geef hem een knipoog. ‘Kom je? Ik moet je mijn kamer nog uitschoppen voordat ik me ga omkleden.’ Hij lacht en stapt uit het bed. Snel schiet hij in zijn joggingbroek en tanktop en geeft me een kus op mijn kruin. ‘Ik vind de uitgang zelf wel. Ik kom je ophalen, okay?’ Ik knik en hij loopt de slaapkamer uit. Al snel hoor ik de deur van mijn kamer dichtslaan en glimlach ik. Ik pak mijn Iphone van de lader en link hem aan het Ihome systeem in mijn kamer. Ik zet het nieuwe album van de jongens op en draai het volume lekker hoog. Dan loop ik naar de badkamer en laat het bad vollopen. Ondertussen kleed ik me uit en dan stap ik het lekkere warme water in.

Nadat ik klaar ben met badderen stap ik eruit en wikkel een van de dikke handdoeken om mijn lichaam. Dan loop ik naar mijn slaapkamer en open de kastdeur. ‘Hmmm.’ Mijn handen glijden over de verschillende kledingstukken en ik zucht diep. Dan ga ik uiteindelijk toch maar voor een zwarte skinny jeans en een oversized, babyblauwe trui met een pinguïn erop. Ik leg de stukken op mijn bed en pak dan een setje ondergoed. De handdoek laat ik van mijn lichaam vallen en ik trek snel mijn ondergoed aan. Dan trek ik de trui aan en schrik op van een korte geklop op mijn deur. Snel doorkruis ik de kamer en kijk door het kijkgaatje. Voor de deur staat Niall, met een zwarte broek en een rode trui aan. Zijn haar is gestyled in een kuif en hij staat met zijn handen in zijn zakken. Ik open de deur en glimlach naar hem. ‘Hey.’ Hij glimlacht en stapt naar binnen. ‘Heey.’ Zijn ogen scannen snel mijn lichaam en hij grinnikt. ‘Leuke outfit. Die pinguïn is erg schattig. Maar is het niet een beetje koud?’ Mijn blik schiet naar beneden en ik voel mijn wangen rood worden. ‘Oeps. Geef me een momentje.’ Hij lacht en knikt en ik ren naar de slaapkamer. Snel schiet ik mijn broek in en trek mijn sokken aan. Daarna schiet ik in mijn blauwe vans en loop het woongedeelte in. Niall zit geduldig op de bank, telefoon in zijn hand. ‘Wat doe jee?’ vraag ik. Ik open de badkamer deur en stap de badkamer in. ‘Ik check twitter.’ ‘Cool,’ antwoord ik. Ik borstel snel mijn haar en maak er dan een hoge paardenstaart in. Met mijn hand rommel ik wat in m’n toilettas en pak er een blauwe strik uit. De strik bind ik om het elastiekje heen en ik glimlach naar mijn spiegelbeeld. ‘Klaar?’ Ik schud mijn hoofd. ‘Ik moet me nog opmaken.’ Ik wil de mascara uit mijn tasje pakken, maar een hand houdt me tegen. ‘Nop, zonder make-up ben je ook prachtig.’ Ik kijk Niall aan en rol mijn ogen. ‘Dat is zó cliché. Maar oké, ik doe het wel zonder make-up vandaag.’ Hij glimlacht en pakt mijn hand. ‘Kom, we gaan eten. Ik heb honger.’ Ik giechel en grijp snel mijn Iphone van de eettafel. Terwijl Niall me aan me hand meetrekt naar de deur stop ik mijn telefoon in mijn zak en pak mijn pasje van het aanrecht. Samen stappen we naar buiten en ik sluit de deur af. ‘Trap of lift?’ vraagt Niall me. ‘Trap,’ antwoord ik. Hij knikt en hurkt voor me neer. ‘Je hoeft me echt niet elke keer een piggyback ride te geven hoor.’ Hij haalt zijn schouders op en ik klim op zijn rug. Hij strekt zich weer uit en begint de trappen af te dalen. ‘Ik doe het graag.’

Zodra we in de lobby aanbelanden spring ik van zijn rug af en plaats een kus op zijn wang. ‘Dank je wel, Nini.’ Hij glimlacht en slaat zijn arm om mijn schouders. ‘Is Nini mijn nieuwe bijnaam?’ Ik lach en knik. ‘Ik vind het wel schattig klinken, jij niet?’ Hij haalt zijn schouders op en we lopen het restaurant in. Samen sluiten we aan bij het ontbijtbuffet. Niall pakt een dienblad en tapt dan ongeduldig met zijn voet. ‘Nini, relax.’ Hij grijnst en we schuiven een stukje op. ‘Wil je thee?’ vraagt Niall me. Ik knik en hij pakt twee glazen met heet water. ‘Wat voor smaak?’ Ik scan de verschillende smaken. ‘Doe maar aardbei.’ Hij pakt twee zakjes aardbei en legt die op het dienblad. We schuiven nog een stukje op en Niall pakt een bordje met een ham-kaas croissantje. ‘Wat wil je?’ vraagt hij. Ik lach. ‘Ik kan het best zelf pakken hoor.’ Hij haalt zijn schouders op. ‘Ik sta dichterbij.’ Lachend schud ik mijn hoofd. ‘Doe maar een fruitschaaltje en een croissantje ham-kaas.’ Hij knikt en zet de twee producten op het dienblad. Zelf pakt hij nog een bord met twee pannenkoeken en dan lopen we langs de rij naar het zitgedeelte. ‘Zie jij de jongens?’ vraagt Niall terwijl hij de zaal scant. Ik scan zelf ook de zaal en dan valt mijn oog op een enthousiast zwaaiende Louis. ‘Daar,’ lach ik. Niall volgt mijn blik en grinnikt. ‘Let’s go.’ Samen lopen we door de volle zaal heen en belanden uiteindelijk bij de tafel van de jongens. ‘Waar is Zayn?’ vraag ik. Liam grinnikt. ‘Zayn houdt ervan om uit te slapen. Hij zal over een kwartiertje of zo wel verschijnen.’ Ik knik en neem naast Louis plaats. ‘Hola, Louis.’ Hij geeft me een kus op mijn wang en grijnst breed. ‘Hola, wifey.’ Lachend schud ik mijn hoofd. ‘Ga je dat echt volhouden?’ Hij knikt en ik lach. Dan glijdt mijn blik langs de tafel. Niall zit weer naast me en Harry tegenover me. Tegenover Louis zit Liam en de stoel tegenover Niall is leeg. Harry geeft me een knipoog en buigt zich wat dichter naar me toe. ‘Lekker geslapen?’ Ik knik. ‘Heb je wel geslapen met Niall in je kamer?’ Mijn net genomen slok thee spuug ik weer uit, recht in het gezicht van Harry. ‘Wat?!’ Verbaasd kijken Liam en Louis mij aan, terwijl Niall rood als en biet wordt. ‘Je gaat vreemd?’ vraagt Louis dramatisch. Snel schud ik mijn hoofd. ‘Nee nee nee. Het is echt niet zoals Harry impliceert.’ Harry wrijft zijn gezicht droog met zijn servet. ‘Nou, ik zag toch duidelijk Niall bij jou naar binnen gaan.’ Ik schud mijn hoofd nogmaals. ‘We hebben echt geen seks gehad, Harry! We zijn vrienden, niets meer dan dat.’ Niall knikt instemmend en Liam kijkt me vragend aan. ‘Zou je dan uit willen leggen waarom Niall bij jou op de kamer was?’ Zijn toon is niet aanvallend, maar eerder nieuwsgierig en ik knik. ‘Ik zal het jullie uitleggen.’

My reallife en fanfic friendie en ik starten in mei samen een nieuw verhaal. Het wordt een Original, wat inhoud dat er dus geen beroemde mensen in voor komen, maar zelfverzonnen karakters. In dit geval kunnen jullie je aanmelden voor een rolletje om naast onze eigen karakters mee te spelen. Het wordt een thriller en ik hoop heel erg dat jullie mee gaan lezen.
De link zit verstopt onder de titel ;3 It's called Haunted Love Dus ja, check it out =)


Reageren=Melding


Reacties:

1 2 3

juutjee19
juutjee19 zei op 27 jan 2014 - 13:10:
Loveee this story!!
Melding!
X


SuzanneTommo
SuzanneTommo zei op 24 jan 2014 - 17:20:
LEUK !!! ik ben echt totaal verslaafd aan dit verhaal ! Niall in een Pinguin Sweater, ik zie het voor me zooo cuteee !!!!

en nu snel verder !!

kuselsss !!


LOVENIALLL
LOVENIALLL zei op 22 jan 2014 - 17:10:
AHWW ZOO CUTEE
snel verder!

XXX


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 21 jan 2014 - 23:30:
hahahah geniaal meldingg !


xliamPayne
xliamPayne zei op 21 jan 2014 - 20:47:
aawwhhh kan niet wachten tot volgende hoofdstuk !!!