Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Dreams or Love » The beginning

Dreams or Love

4 mei 2009 - 18:06

2045

0

204



The beginning

Ze ontmoet hem en dan...... De start van hun leven. De eerste keer dat hun wegen elkaar kruisen. (dit is nog kinderactig geschreven;))

Flora zat na schooltijd lkkr achter de computer. Ze was het zo zat al die meiden die haar overhaaden dat Th zo goed was. Net op msn nog ene vriendin van haar maar ja ze zou ze wel eens ene plezier doen en er naar luisteren.
Dus ging ze allemaal nummers luisteren en kwam tot de conclusie dat het eigenlijk best wel goed was. Maar ze vond de jongens er nog steeds raar uitzien. Toen ze de volgende dag op school kwam vertelde ze aan haar vriendin dat de muziek van TokioHoel toch best wel mee viel.
En haar vriendin zei:'Mooi zo, je moet me gewoen wat vaker geloven.'
en flora antwoordde dat ze dat voortaan wel zou doen.
Toen het eindelijk vier uur was was school afgelopen en ging ze naar huis. Toen ze thuis kwam lag er een brief in de brievenbus die aan haar gericht was. Ze maakkten de brief op en las hem. Er stond in dat...
Er stond in dat ze 4 VIP kaartjes had gewnnne vor tokio hotel via haar lidmaatschap van de hitkrant. Eerst wist ze niet wat ze ermee aanmoest maar jah er zaten backstagepasjes in en er zat een vip behandeling bij dus besloot ze om maar meteen haar vriendinnen op te bellen. Die vonden het egt te gek en ze spraken meteen af om een dag van te voren er al heen te gaan want dan konden ze leker de hele dag rustig shppuh.
Toen ze de volgende dag op school kwam had het nieuws zich al snel verspreid en ze besloot om de mensen maar zovee mogelijk te negeren. Op school zag ze dat ze een tussenuur had en ze besloot dat ze dan mooi aan haar nieuwe songteksten kon gaan werken. Ze schreef namelijk wel eens wat.
Op d emuziekavond hadden haar vriendinnen een nummer van haar gespeeld. Zelf deed z eniet mee want ze was niet zo goed in muziek maar songteksten srijven deed ze vaak en ze kon er al haar emoties in kwijt. Ze had er vooral veel geschreven toen ze ruzie had met een vriendin. Die liedjes kwamen zomaar in haar op.
Ze was net lkkr bezig met het tweede nummer toen er werd omgeroepen dat de rest van de dag uit zou vallen i.v.m met hets choolfeest vanavond.
Flora ging snel naar huis en daar achter de computer verder. Toen ze klaar was ging ze ff achter msn maar ze ging al vrij snel haar tas pakken want z emoest waterpolo trainen.
Na twee weken was het zover en gingen ze eindelijk naar het concert.
Toen ze in het hotel waren wouden ze net hun kamer aflopen om te gaan shoppuh oen maaike opeens riep dat ze wat vergeten was en de kamer op liep. De andere twee meiden liepen achter haar aan terwijl flora schreeuwde:'ben alvast naar de lobby". Toen ze in d elobby aankwam ging ze zitten en paktte haar schrijfboekje. Zachtjes zong ze in haar hoofd mee met het liedje waar ze mee bezig was en het ging ongeveer zo:

On one day in my life I saw you
You passed me by
I don’t get the change to speak with you
Although I want to tell you how much I love you

Refrein
I know I’m in love with you
Still I saw you just one moment
That moment changed my life
I still think of you

Maar veel verder was ze nog niet gekomen dus z ebesloot verder te gaan. Langzaam en zachtjes zong ze het mee totdat er opeens iemand naast haar stond en zei:'Mooie songtekst zelf gemaakt.
Flora keek op en zei:'Jep en bedankt en btw jij bent tog een van d eleden van tokio hotel?" "ja klopt ik ben bill.'
(f=flora b=bill)
f:'cool, ik ben flora, en jullie muziek is trouwens best wel gaaf al moet ik eerlijk bekennen dat ik eerst heel veel onaardige vooroordelen over jullie had totdat mijn vriendin maaike me zowat vastbond en dwong om naar jullie muziek te luister.'
Bill schoot in de lach en zei:'Lekkere vrienden heb jij en weet je niemand is ooit zo open tegen mij geweest zoals jij net gewoonz eggen dat je ons een soort van hate en dat recht in mij gezicht toe maar'
f:'ja sorr horo maar ik zeg gewoon iets te vaak wat ik denk."
B:'Jah dat heb ik ook weleens maar jah ik moet gaan ik hoor tom al roepen. Ben jij hier trouwens voor ons concert'
F: 'Jep ik heb de vip kaartjes+ Vip behandeling van de hitkrant gewonnen.'
b:'Cool eindelijk niet zo ene schreeuw fan die alleen maar hyper is als ze bij ons backstage komt. En neem trouwens wat van je songteksten mee als je backstage kom. Laterz'
F: Zal ik doen Laterz'
Topen bill net weg was kwamen d emeiden binnne en flora vertelde wat er gebeurd was. De meiden wouden het op een schreeuwen zetten maar besloten tog maar omdat niet te doen nadat Flora verteld had dat de jongens daar helemaal niet van hielden. Vervolgens kregen ze d eslappe lach en toen ze uitgelachen waren riep maaike ineens keihard:'Let's go SHOPPING!!!!!!!!!!'
Ze liepen de stad in en gingen lekker shoppen. NA ene half uurtje hadden de meiden allemaal leuke kleding gevondne en gingen passen.
Sara had echt ene heel gaaf setje gevonden. Een hele mooie blauwe skinny jeans en ene echt ontzettend gaaf topje dat er voor zorgde dat je net haar gave navelpiercing kon zien. Maaike had ook al ene leuke skinnyjeans en een leuk topje te pakken. Flora had een echte gave zwarte spijkerbroek te pakken en ene nog veel gaver zwart opje. Flora droeg namelijk het liefst zwart en rood. Hun andere vriendin had maar gewoon wat uit het rek getrokken en het ston haar nog gaaf ook. Het was ene beetje een leerachtig broekje met ene rokje eroverhene en enorm opvallend rood truitje. Snel rekende ze af en gingen terug naar het hotel. De meiden liepen al vast naar boeven maar Flora ging even de post halen en er zat ene beetje ene rare brief bij. Toen z eboven kwam gingen ze met zijn allen de post lezen. Flora begon met de rare brief. Ze maaktten ehm op en las hem voor er stond in dat ze vanavond ene speciaal diner samen met de jongens van th zouden hebben nog voor het concert ze moesten om 6 uur al aanwezig zijn. Dus de meiden gingen snel hun nieuwe kleren aandoen en deden hun make-up en haar. Flora maaktten haar ogen vrij zwart op en trok haar handschoentjes aan(net zoals bill weleens heeft) met doodshoofdjes erop. Flora liep er wel vaker zo bij want ze voelde zich er gewoon lekker bij. Toen z eklaar waren was het pas 5 uur en Flora owu nog even verdre gaan schrijven aan haar songteksten maar ze kon haar laptop en songteksten boekje nergens vinden dus schreeuwde ze keihard:'Maaike waar is mijn laptop!!! en mijn boekje."
Meteen gilde maaike datb ze het in de kluis had gelegd. Flora vond het en gin lekker liggen typen met op de achtergrond muziek op. Ze ha dnet ene gaaf nummer op staan van Within Temptation toen sara binnenkwam en schreeuwde:'Wat voor slechte muziek si dit!.'
Flora legde uit dat het geen slechte muziek was en besloot om maar Th op te zetten. Om half 6 stonden de meiden voor de deur zoals afgesproken was en toen kwam er een vetgave limo aanrijden die ze naar het restaurant bracht. Toen ze daar aangekomen waren zagen ze de jongens van th al zitten. Bill stond op en stelde de andere bandleden voor en Flora deed hetzelfde met haar vriendinnen. Vervolgens zochten ze allemaal ene plaatsje op. Ze besteld eten en gingen lekker praten. Toen Flora'seten kwam keken ze allemaal een beetje raar op want ze had garnalen besteld maar die moest ze nog uit de schil halen. het ging haar aardig goed af totdat er eentje in het glas van tom vloog en toen barstte iedereen uit in een lachbui. Rond een uur of 8 stapten ze were allemaal in de limo en reden door naar de concerthal. Terwijl de andere meiden afscheid van de bandleden namen vroeg bill of hij even met flora mocht praten.
Vervolgens liepen ze weg en bill vroeg of ze haar songteksten bij zich had en of ze ook in de pauze langs wouden komen. Dat wou flora graa en na afloop van het gesprek liep ze smane met de mieden naar hun vip plek toe. Toen ze daar zaten begonnen sra en maaike helemaal door elkaar heen te praten over hoe leuk tom en gustav wel niet in het echt waren en hoe ze zo normaal waren. Flora lachtte en begon weer verder te schrijven in haar boekje. toen z enet klaar was begon het concert al en de meiden zaten volop te genietn totda het einelijk pauze was en de meiden naar achter toe lipen. Daar aangekomen dronken ze wat en praattte wat en gingen vervolgens weer terug omdat het concert verdre ging. Na afloop van het concert lipen de meide weer naar de kleedkamer van th en toen ze daar binnen kwam liepen de jongens gelijk op ze af en vroegen hoe ze het gevonden hadden. alsof ze dat nog hadden moeten vragen. Vervolgens vertelde bill de jongens dat flora graag songteksten schreef en dat ze er ene paar bij zich had. Flora paktte ze en liet ze aan de jongens zien en gaf ze ook aan de meiden. Totdat maaike ineens ene super idee kreeg. Zij had samen met sara de meeste nummers al gezongen dus besloten ze nu ene miniconcertje tegeven vor de th leden. Toen ze klaar waren keken alle leden van th enorm verbaast. Ze vonden de liedjes echt ongeloofelijk mooi en vroeg of ze zouden mogen gebruiken en of d emeiden morgen langs wouden komen want ze wouden nog f fiets uitproberen. DE meidne vonden het goed en staptte vervolgens samen me de jongesn in de limo. En reden weer terug nar het hotel.
Toen ze in het hotel waren aangekomen besloten ze om met zijn allen nog ene filmpie te gaan kijken op de kamer van de jongesn want het was enorm gezellig. Terwijl jaen sara en maaike met de jongens ene filmpje gingen kijken zei flora dat nog wat dingetjes mo0est regelen en besloot om naar haar akmer toe te gaan. Daaraangekomn paktten ze haar laptop gin achter msn en zetten muziek van Within Temptation op. Ze zag dat er niemand online
was en besloot om maar weer eens een songtekstje te gaan schrijven. Ze lag gewoon helemaal in de knoop met haar gevoelens en acht dat ze het zo het beste kon verwoordde. Wat moest ze nou doen? ze wist eigenlijk wel zeker dat ze bill aardig vond zelfs meer dan aardig maar ze ahd altijd gezegd dat ze er niet uitzagen. Maar het was wel zo dat ze gewoon allemaal enorm gewoon waren gebleven. Terwijl flora diep ana het andenken was werd er ineens op de deur geklopt.
Flora stond op en eed de deur open.
Voo de deur stond bill die zei dat ze echt even mee moest komen naar zijn akmer. Toen ze daar kwam schoot ze in de lach want tom, georg, gustav, sara, maaaike en ajne lagen alleemaal te slapen en het zag er heel maf uit.
Vervolgens trok ze bill mee naar haar kamer en zei:'Misschien moet je vannacht maar hier blijven anders maak je ze nog wakker. Je kunt gewoon in een bed van de meiden slapen of op de bedbank . Ik ga nog effe verder schrijven."
Bill:'Is goed, Mag uik kijken wat je aan het schrijven bent?'
F:'Ehmmm nou vooruit dan.'
bill ging naastv flora zittuh en flora liet het ana bill lezen. Het enige wat hij kon uitbrengen was wauw.
---------------------------------
Bill's gedachte
Wauw zij is echt goed ik moet echt aan de jongens gaan vragen of we misschien wat met haar liedjes kunnen doen. maar aj daar hebben we morgen al voor gepland
---------------------------------------------
Flora was lkker bezig toen ze ineens wat op haar schouder voelde rustten. Toen ze naast azich keek zag ze dat bill in slaap was gevallen. Z elegde hem voorzichtig naast zich neer, sloot haar laptop af en ging slapen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.