Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Het leven van Jill - PAUSED » H20 - Voorbereidingen

Het leven van Jill - PAUSED

22 jan 2014 - 1:13

3094

14

522



H20 - Voorbereidingen

Mijn god! Het langste hoofdstuk so far! Ik weet het, dat is ge-wel-dig. Oke, joke. Ghehe. Veel plezier met lezen lieverdjes!

Ik werd wakker van iemand die op de rand van mij bed ging zitten.
'Jill?' fluisterde Noa. Ze legde een hand op mijn schouder. 'Jill?'
'Mm.' bracht ik met moeite uit. Noa zuchtte. 'Je moet echt uit bed komen, het is al 9 uur!'
Ken je dat gevoel dat als je net wakker bent je je ogen nog niet open krijgt? Dat heb ik nu. 'Jihill!' zei Noa geïrriteerd. 'Ja.' antwoordde ik nog steeds met moeite. 'Hoe laat was je van plan je bed uit te komen?' 'Ik weet niet.' antwoordde ik slaperig. Noa lachte. 'Had je je wekker wel gezet?'
Ik opende langzaam mijn ogen. 'Ben ik vergeten, denk ik.' antwoordde ik terwijl ik met mijn handen over mijn gezicht wreef.
'Pff, niet echt een verassing.' zuchtte Noa. 'Wat?' 'Dat je dat vergeten bent.' lachte Noa. 'Kom je er uit? Dan kunnen we gaan hardlopen.' ging ze verder. Noa stapte van mijn bed af en liep mijn kamer uit, naar beneden. Ik graaide met mijn hand onder mijn kussen voor mijn iPhone. Toen ik de telefoon te pakken had ontgrendelde ik het scherm. Zes WhatsApp berichten in twee gesprekken stond er op het scherm. Ik opende WhatsApp.

Harry - 4
*Hi love.*
*Is 15:30 okay for you?*
*Btw, I need your adress so one of us can pick you up.*
*And do we have to pick up Michelle at her place or is she coming to yours*



Michelle - 2
*Babe! Hoe laat gaan we naar Harry?*
*En hoe gaan we daar naar toe?*


Ik kwam langzaam overeind en begon met het beantwoorden van de berichtjes. Nadat ik dat gedaan had stapte ik uit bed en liep ik naar mijn kledingkast. Ik opende mijn kast en zocht een outfit bij elkaar om in te hardlopen. Met de kleding onder mijn arm en mijn hardloopschoenen in mijn handen liep ik naar de badkamer. In de badkamer kleedde ik mijzelf om, poetste mijn tanden en borstelde mijn haar. Ik pakte het elastiekje, dat ik net uit had gedaan om mijn haar te borstelen, weer van de wasbak en maakte een simpele paardenstaart. Ik trok mijn neonroze hardloopschoenen aan en liep naar beneden, de keuken in.
In de keuken zat Noa aan tafel met een kop koffie.
'Wil je ook zus?' vroeg ze. 'Nee, dank je. Ik heb net mijn tanden gepoetst.' antwoordde ik. 'Zullen we maar gelijk gaan?' ging ik verder. Noa knikte instemmend, zette haar mok aan haar mond en nam nog een grote slok van haar koffie. Ze zette de lege mok op het aanrecht en liep de gang in.
'Zal ik water meenemen?' vroeg ik aan Noa die ondertussen op de trap was gaan zitten om haar hardloopschoenen aan te doen. 'Ja, doe maar.' antwoordde ze. Ik haalde twee flesjes water uit de koelkast en liep de gang in. 'Ready?' vroeg ik aan Noa terwijl ik één van de flesjes naar haar uitstak. Noa pakte het flesje aan en sprong van de trap. 'Jep! Let's go.'


Na zo'n 40 minuten te hebben hardgelopen besloten we even uit te rusten op een bankje in het park. Ik plofte neer op het bankje, opende mijn flesje water en nam een paar grote slokken. 'Mmm.' Noa knikte en al glimlachend opende ook zij haar flesje en nam een slok. 'Het valt me op dat we het steeds langer volhouden.' zei Noa. 'Ja, het gaat steeds beter!' zei ik terwijl ik de dop weer op het flesje draaide. 'Weet jij trouwens al wat je aan wilt vanmiddag?' ging ik verder. 'Ik denk dat ik voor mijn blauwe kokerrok met bloemetjesprint ga, met daarop mijn rode hemdje en spijkerbloesje.' antwoordde Noa. 'Hm, klinkt niet echt als Noa.' zei ik voorzichtig, omdat ik haar niet wilde kwetsen. 'Nee, dat is het ook niet echt.' lachte Noa. 'Maar ik moet natuurlijk wel een goede indruk achter laten bij de jongens.'
'Een goede indruk achter laten? Sinds wanneer boeien de jongens van One Direction jou iets?' lachte ik. 'Sinds dat ik hun in real life heb gezien en ze er verdomde goed uitzagen.' antwoordde Noa met een grijns. Ik lachte om Noa en het gezicht dat ze trok toen ze dit zei. Ineens hoorde ik een bekende stem. 'Having fun?' Ik keek op. 'Harry!' zei ik iets te vrolijk, waardoor ik direct rood aanliep. Hij glimlachte lief. Ik stond op van het bankje om Harry te kunnen begroeten met een knuffel. Wat onhandig sloeg ik mijn armen om hem heen. 'Hi babe.' fluisterde hij en drukte me iets steviger tegen zich aan. Harry's handen lagen laag op mijn rug, net boven mijn billen om precies te zijn. Ik voelde een golf van spanning door mijn lichaam gaan. Waarom deed hij dit? Langzaam liet ik Harry los. Hij keek me kort aan met een zwoele blik en liep toen richting Noa, die ondertussen ook al van het bankje af was gekomen om Harry te begroeten. 'Hi Harry.' zei Noa, ze stak haar hand naar hem uit. Harry lachte. 'Hi Noa.' zei hij vrolijk en trok haar in een knuffel. Zijn handen lagen laag bij Noa op haar rug maar niet zo laag als daarnet bij mij. Hij liet Noa weer los en ging samen met haar op het bankje zitten. Lag het aan mij of knuffelde hij mij op een andere manier als Noa? 'Ach, Jill. Stop, doe niet zo raar.' sprak ik mezelf streng maar wel zacht,toe, waardoor Noa en Harry niets hoorde.
'Jill!?' vroeg Harry. 'Uhh, sorry, what?' antwoordde ik wat afwezig. Noa en Harry lachten. 'Is everything okay love?' vroeg Harry. 'Yes, sure. Why wouldn't it be?' 'Nothing. Never mind babe.'
'Wat is er nou?' vroeg ik bot aan Noa. 'Niets, je stond gewoon een beetje te dromen.' antwoordde ze. 'Can we talk English to eachother? It's kinda rude towards Harry to speak Dutch.' ging ze verder. Ik gaf Noa een vernietigende blik. 'Ladies, please be nice to eachother.' zei Harry wat zenuwachtig. Ik begreep wel dat hij zo reageerde, als Noa en ik geïrriteerd waren of boos waren op elkaar was de spanning altijd direct om te snijden. 'Noa, begrijp dan gewoon dat ik nu het gevoel heb alsof jullie het over mij hebben gehad en ik het niet mag weten.' zei ik bot. 'Jill, ik zei toch dat dat er niets is! En praat verdomme Engels.' snauwde Noa terug. 'Ladies, please. There is nothing to be so crancky about.' zei Harry nu wat strenger. 'Jill, we just laughed because you were dreaming away.' ging hij verder. 'Now stop arguing!'
Noa en ik keken elkaar aan schoten beiden in de lach. 'Harry!' lachte ik. 'You sounded so..' Door het lachen lukte het me niet om mijn zin af te maken.
Harry's telefoon ging af. Hij haalde de telefoon uit zijn zak en nam op.
'It's Harry you're speaking with.' zei hij met een glimlach die ook duidelijk terug te horen was in zijn stem. 'Hm. Hm. Yes sure.' zei Harry door de telefoon. 'No, I went jogging.' Harry trok een gek gezicht waar Noa en ik om moesten lachen. 'Noa and Jill.' zei hij nu. Ik keek Noa vragend aan. 'No,' Harry lachte 'They went jogging too and we sat down on the parkbench for a minute. That's it.' Even bleef het stil. 'Yes. See you! Bye!'
Harry drukte het telefoon gesprek weg en stopte de telefoon in zijn zak. Noa en ik keken naar Harry. 'I'm sorry, that was Liam so I had to take it.' 'No problem.' antwoordde Noa. 'Is everything okay with Liam!?' vroeg ik aan Harry. 'Yes, sure.' antwoordde hij. 'I have to go now. I've got to clean my apartment.' Harry keek naar beneden. 'And myself.' lachte hij.
Noa en ik lachte met hem mee. 'Same here.' antwoordde ik.


Liam POV

Het is half 9 en tijd om op te staan want het word vandaag een drukke dag.
Ik werd wakker van mijn wekker die afging. Langzaam en nog steeds slaperig kwam ik een beetje omhoog om mijn wekker uit te zetten. Even twijfelde ik tussen de opties; uit en snooze. Van één keer snooze komt twee keer, van twee keer komt drie keer en van drie keer komt te laat komen bij Harry. Daarom besloot ik maar direct voor het uitzetten te gaan. Ik haalde mijn iPhone van mijn nachtkastje en ontgrendelde het scherm. Zeven WhatsApp berichten in vier gesprekken stond er op het scherm. Ik opende WhatsApp.

Sophia - 2
Mitchell - 1
Charlotte - 1
Niall - 3

Nadat ik de berichtjes van Charlotte, Sophia en Mitchell had beantwoord, opende ik het gesprek met Niall.

*Lee!*
*It's your turn to make breakfast tomorrow so you better wake up early! =P*
*Gehehehe, love you Payno! & Sleep well.*


Ik lachte om Niall zijn berichtje. Ik begon met het typen van een antwoord.

*Goodmorning Nialler!*
*1st thing.. You're crazy!*
*2nd, already on my way to..*
*the bathroom! =P*
*Hahaha, after that I'll go to the bakery and supermarket for some fresh bread and stuff.*


Ik zag op het scherm dat Niall gisteravond om elf uur voor het laatste op WhatsApp had gekeken. Hierdoor nam ik aan dat Niall nog lag te slapen.
Ik sloot WhatsApp af en legde mijn telefoon terug op het nachtkastje. Met een zucht sloeg ik de dekens van me af en stapte uit bed. Ik liep naar mijn kledingkast en pakte een schone boxer uit één van de lades. Met de schone boxer in mijn handen liep ik naar de badkamer. Ik stapte de badkamer binnen, sloot de deur en deed hem op slot. Ik liep naar de douche en draaide de kraan open. Ik trok mijn boxer uit, deed deze in de wasmand en stapte onder de douche. Ik genoot van de warme stralen. Na een aantal minuten gewoon stil te hebben gestaan had ik eindelijk het gevoel dat ik goed wakker was. Ik pakte mijn Axe douchegel van het doucherekje en.. 'Shit.' vloekte ik hardop. Doordat ik nog niet wakker was, was ik vergeten een washandje te pakken. Ik stapte onder de douche vandaan en haalde een washand uit de kast die in de badkamer stond. Eenmaal terug onder de douche deed ik wat douchegel op het washandje en begon mezelf te wassen. Zoals altijd zong ik een liedje van The Script.
'Going back to the corner, where I first saw you. Gonna camp in my sleeping bag, I'm not gonna move. Got some words on cardboard. Got your picture in my hand. Saying "if you see this girl can you tell her where I am". Some try to hand me money, they don't understand. I'm not broke I'm just a broken hearted man. I know it makes no sense, what else can I do?
How can I move on when I'm still in love with you?'
Even stopte ik met zingen. Hoorde ik nou een een deur dichtslaan? Ik probeer geen geluid te maken en luister goed. Ik hoor blote voeten op het laminaat.
'Nialler!? Are you awake?' schreeuwde ik vanuit de douche. 'Morning Payno!' antwoordde Niall vrolijk. Even lachte ik. Die jongen is echt altijd vrolijk, zelfs als het net wakker is. 'Morning mate.' riep ik terug. 'Almost done?' vroeg Niall. 'Yeah!' 'Okay, I'm going downstairs to make some tea.'
'Yeah, see you in a bit!' riep ik terug.
Een stuk sneller als daarnet waste ik mijn haren en spoelde het laatste beetje zeep af. Ik draaide de kraan dicht en stapte uit de douchecabine. Ik haalde een handdoek uit de kast en droogde mijn haren en lichaam goed af. Ik trok mijn schone boxer aan en deed de gebruikte handdoek samen met het washandje in de wasmand. Ik liep de badkamer uit, mijn slaapkamer in, opende de mijn kledingkast en liet mijn ogen over de kleding glijden. Na een tijdje kledingstukken uit mijn kast te hebben gehaald en weer terug te hebben gehangen was ik er eindelijk uit. Ik besloot te gaan voor een blauwe blouse met daarop een zwart leren jasje, een simpele jeans en mijn witte Nike Airforce. Ik kleedde mezelf vlot aan en liep terug naar de badkamer. In de badkamer stylde ik mijn haar met wat wax en poetste mijn tanden. Ik keek in de spiegel en was tevreden met het resultaat dus verliet ik de badkamer en liep naar beneden, de keuken in. In de keuken zat Niall al aan de eettafel.
'Hi!' 'Hello there mate!' zei ik. Niall stond op en liep richting het aanrecht. 'Coffee or tea?' vroeg hij. 'Coffee please.' antwoordde ik terwijl ik aan tafel ging zitten. Niall schonk de koffie in een mok, zette het voor mijn neus en ging weer zitten.

Na een kwartier te hebben gepraat over koetjes en kalfjes was mijn koffie en Nialls thee op en besloten we richting de bakker te gaan.
'Give me ten minutes to brush my teeth, put some clothes and style my hair a bit.' zei Niall terwijl hij de keuken al uit liep. 'Sure.'
Ik pakte de twee mokken van de tafel en liep ermee naar het aanrecht. Ik wilde ze in de vaatwasser zetten maar die stond nog vol met schone vaat. Ik had tien minuten voor Niall weer naar beneden kwam dus had ik wel even tijd hem leeg te ruimen. Ik trok het bovenste rekje een stuk uit de vaatwasser en begon, al zingend, met het opruimen van de vaat.
'White lips, pale face, breathing in snowflakes. Burned lungs, sour taste.
Lights's gone, day's end. Struggling to pay rent, long nights, strange men.'
Ik hoorde voetstappen van de trap komen. Mooi, ik was namelijk net klaar.
'And they say, she's in the class A team. Stuck in her daydream, been this way since 18. But lately her face seems, slowly sinking, wasting, crumbling like pastries.' ging Niall verder terwijl hij de keuken in kwam lopen. Hij zag er goed uit, typisch Niall. Hij droeg een Crazy Mofos t-shirt met daarop een zwart vest en een lichte jeans. Ik lachte. 'Ready?' vroeg ik. 'Yes, how about you?' Ik knikte.
We liepen samen de gang in, ik pakte mijn autosleutels van het haakje aan de muur. 'Let's go!'

Een kleine 20 minuutjes later waren we bij de supermarkt aangekomen. We hadden net bij de bakker een brood, wat broodjes en croissantjes gehaald.
Niall en ik liepen de supermarkt in. Niall rende direct naar de chips afdeling terwijl ik, met het karretje, een beetje door de paden slenterde. Rijst, thee, appelsap, bananen, erwten, aardappels, cola, bacon, eieren, en zo ging ik nog wel eventjes door.
'O my god! O my god! It's Liam Payne from One Direction.' hoorde ik een meisje gillen. Met een brede glimlach op mijn gezicht draaide ik me om. 'Hi beautiful! How are you?' 'O my god! Liam! I'm your biggest fan.' Ik lachte. 'You are?' vroeg ik haar. 'Yes!' 'Well since your my biggest fan, you know everything about me. Right?' Het meisje knikte. 'Hmm , let's see. If you can answer three questions right, I'll take a picture with you and I'll give you a copy of Take Me Home, signed by me and Niall. Deal?' 'Oh my goodness! Yes! Yes!' antwoordde het meisje. 'My favourite pet?' Het meisje sprong druk op en neer. 'Turtles!' Ik lachte. 'Correct. Do you know the names of my sisters?' 'Yes! Ruth and Nicola.' zei het blonde meisje blij terwijl ze in haar handen klapte. 'Correct, again! Last one. What's my favourite song?'
Ik zag dat het meisje nadacht. 'I know this one. It's uh. uh. Happy birthday! Right?' 'Yes, it is!'
Ik ging samen met het meisje op de foto toen Niall aan kwam lopen met zakken chips en snoep. Hij gooide de zakken in het karretje en keek op.
'Are you a fan?' grapte hij naar het meisje. 'O my god! Yes!' 'Would you like to have a picture with me too?' Het meisje knikte en ook Niall ging met haar op de foto. De Take Me Home cd lag in de auto dus sprak ik af met het meisje dat ze buiten op ons zou wachten zodat wij eerst nog even af konden rekenen. We liepen naar de kassa en rekende af.
'It will be £102,36 please' zei het meisje achter de kassa. Ik opende mijn portemonnee en betaalde. 'Have a nice day beautiful.' zei ik met een vriendelijke glimlach. 'Have a nice day!' antwoordde het meisje met een kleine blos op haar wangen. Niall zette het karretje terug en met de volle tassen boodschappen liepen we naar de auto. Ik opende de achterklep en zette de tassen erin. 'One sec.' zei ik tegen Niall. 'Sure.'
Ik liep naar de deur van de bestuurder en graaide in het vakje van de deur. Hebbes! Ik pakte de CD en de stift en liep naar Niall. Ik stak de stift uit naar hem uit. Niall zette zijn handtekening op de CD-hoes. 'What is it for?' vroeg hij verward. 'For the girl we just met.' antwoordde ik. Ik pakte de stift weer aan van Niall en zette ook mijn handtekening op het hoesje. Ik liep terug naar de ingang van de supermarkt waar het meisje met haar moeder, althans ik denk dat het haar moeder is, stonden te wachten. Ik gaf haar de CD en kletste nog even over van alles en nog wat.
'I have to go now, I'm going to Harry this afternoon.' legde ik uit en ik heb geen idee waarom ik dat deed. Het meisje knikte met een sip gezichtje. 'I'm sorry love.'
'It's ok!' Ik gaf haar een knuffel en liep weer richting de auto.

Ik haalde mijn iPhone uit mijn zak, ontgrendelde het scherm en belde Harry.
De telefoon ging twee keer over en Harry nam op. 'It's Harry you're speaking with.' zei hij met een glimlach, die was duidelijk te horen in zijn stem. 'Hi mate. I'm at the supermarket with Niall, just did some grocery shopping, we're going home now. We will be at your place around one, okay?'
'Hm. Hm. Yes sure.' zei Harry. 'Are you at home?' vroeg ik. Ik hoorde wind in Harry zijn telefoon blazen dus was benieuwd waar hij was. 'No, I went jogging.' antwoordde hij. Nu hoorde ik meisjes lachen. Wat was hij aan het doen? 'Who are those giggly girls?' 'Noa and Jill.' antwoordde hij. 'O!' Ik voelde een vlaag van jaloezie door mijn lichaam gaan. 'Did you pick them up already?' vroeg ik terwijl ik de auto instapte. 'No,' Harry lachte 'They went jogging too and we sat down on the parkbench for a minute. That's it.' Ik zuchtte van opluchting. 'Well, I'm going to drive. See you!' 'Yes. See you! Bye!' 'Bye Hazz!' Ik drukte het gesprek weg. Niall zat op de bijrijdersstoel en keek me vragend aan. 'Hazz.' zei ik. Niall knikte. Zonder verder nog iets te zeggen over het telefoon gesprek stak ik de autosleutel in het sleutelgat en startte de motor. 'Let's go home.' zei ik tegen Niall.


Reacties:

1 2 3

KiwiEllen
KiwiEllen zei op 26 jan 2014 - 17:52:
Spannend! Nu ga ik snel het volgende hoofdstuk lezen!


(Ik kon het niet laten om hier ook even op te reageren, aangezien ik wat achter loop met je verhaal )


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 24 jan 2014 - 21:19:
Sorry voor het late reageren........
(Niet zo veel tijd,school......)
Maarrrr heel leuk hoofdstuk!!
Lekker lang, maar leest Super snel en fijn!


xDeadAngel
xDeadAngel zei op 22 jan 2014 - 20:17:
leuk!! x c:


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 22 jan 2014 - 19:27:
Oeh Liam is jaloers <3
Leuk! x


Nynlufx
Nynlufx zei op 22 jan 2014 - 17:47:
Awwww!