Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Dreams or Love » De eerste jaren

Dreams or Love

4 mei 2009 - 18:07

781

1

190



De eerste jaren

In vogelvlucht even door het leven heen

Toen ze de volgende ochtend wakker werd merktte ze dat er iemand naast ahar in bed lag en ineens wist ze het weer. Ze stond op en liep naar de slaapkamer van de jongens. Ze zag dat ze daar allemaal al waker waren en de jongens kwamen op haa afgerend. Ze vroegen haar meteen waar billw as en flora vertelde het hele verhaal en dat iedereen zich maar moest omkleden en dat ze dan allemaal in de lobby konden gaan lunchen. De meiden liepen terug naar de slaapkamer waar bill en wakker was geworden en toen hij flora zag wist ie were wat er gebeurd was. Hij vond het eigenlijk jammer dat al die meiden erbij waren en voeg of flora misschien zin ah *** alleen samen met hem te ontbijten. Dienadere meiden keken haar aa met ene blik van doen en dus zei ze ja. Nadat ze allemaal omgekleed waren en allemaal ontbeten hadden gingen ze op weg naar de studio. Maar net toen ze weg wouden gaan riep flora dat ze nog wat was vergeten. uds renden ze terug naa binnen en bill rende haar achterna. Toen ze op haar kamer waren wou flora net haar laptop pakken toen bill zich tegen haar aandruktte en haar zoendde. Zo stondde ze ven totdat flora bill vanzich afdruktte en zei we moeten gaan. Ze renden naar de limo staptte in en gingen op weg naar de studio.
onderweg in delimo merktte tom en maaike dat er wat aan de hand was en ze begonnen samen te smoezen.
Toen ze bij de studio aankwamen ging iedereen naar binnen en de jongens besloten om wat nummers van flora te oefenen.
Floa was verbaasd hoe goed bil haar gedachte kon overbrengen en terwijl de jongens ana het oefenen waren zwijmelde zij weg en schreef wat dingen op haar blaadje zonder er echt bij na te denken.
Op een gegeven moment schrok ze op omdat bill het blaadje van haar ahd afgepakt en haar met open mond aanstaarde. Iedereen vroeg zich af wat er aan de hand was en ging toen om bill heen staan. Uiteindelijk was het jane die als eerste wat zei. Ze zei:'Flora hoe ben je hier op gekomen het is echt geweldig.' Flora werd rood en zei:'ik had eigenlijk niet door wat ik deed.'Bill riep vervolgens de jongens bij elkaar en zei dat ze even moesten praten. De meiden zagen dat als ene teken en besloten om even te gaan wandelen. Vlakbij was een parkje en ze besloten er heen te gaan. Toen ze daar aangekomen waren vroeg maaike wat er aan de hand was en flora zei dat zij en bill gezoend hadden. Alle andere meiden stonden te gillen en gingen daarna verder met GIRLTALK.
Ondertussen in de studio waqren de jongens het er roerend over een ze moesten flora vragen of ze hun songteksten wou gaan schrijven. En de andere meiden konden wel hun styling doen. Maar toch vroeg tom opeens uit het niets aan bill:"wat is er gebeurd?'
B:'Hoeso?'
T:'nou je doet zo anders sinds flora er is.'Wat is er tussen jullie gebeurd."
B;'Ik vind haar heel erg leuk en we hebben gezoend '
De jongens begonnen net te gillen toen de mieden binnenkwamen en zowel flora als bill begrepen dat nu iedreen het is.
Bill vroeg meteen aan flora:"ik wil wat dingemn vragen1. wil je onze songtekstn gaan schrijven en twee. Wil je mijn vriendin worden."
Flora omhesde bill meten en zei jah op allebei.
Tom onderbrak ze en zei:'heey tortelduifjes ik heb nog ene vraagje aan de ander meiden hoor. Ik wil namelijk ana jullie vargen of jullie onze styling wilden gaan doen.'
Alle meiden gilden jah en het volgende gebeurden:
Maaike vloog tom om zijn hals en ineens stonden ze te zoenen. Het zelfde ebeurde tussen Jane en Georg en tussen sara en gustav. En zo stonden daar ineens vier stelletjes. Toen iedereen uitgezoend was keken ze elkaar aan en kregen allemaal de slappe lach.
En dat was ook maar net op tijd want ineens stond daar sharon hun manager en d emeiden werden metreen voorgesteld en ook wat hun nieuwe taak in de band was. Sharon was het er wel mee eens. Ach wat de jongens kregen toch altijd wat ze wilden. Ze wist echt niet hoe langz e het nog aan kon maar jah het verdioende goed.
Ze was er eigenlijk niet zo blij mee dat flora de songteksten ging schrijven want dat deed zij altijd. Maar ineens riep bill:'Mensen flora en ik gaan ff eten!.'
Iedereen was druk bezig en had dus niks in de gaten. Ze ahdden ene leuk diner en iedereen had ene leuke tijd samen en zo ging dat een paar jaar dor.


Reacties:


MyReflection
MyReflection zei op 5 mei 2009 - 10:45:
leuk,
en die songteksten, van wat er in het verhaal staat, zijn echt mooi.
snel verder
xx