Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I cannot hide this, even though I try. » Everything you do is magic.

I cannot hide this, even though I try.

22 jan 2014 - 22:56

1332

8

308



Everything you do is magic.

Het duurde lang, ik weet t :c maar had allemaal huiswerk en projecten enzo, daarom kon ik niet verder. Heb t nu even snel geprobeerd, dus hoop dat t goed is ! Love & Enjoy x

Twee weken geleden was Niall doorgegaan naar de bootcamp. Hij was misschien een twijfelgeval geweest, maar hij had het gehaald.
Ik weet nog hoe zenuwachtig we waren voor hem, hoe spannend eigenlijk iedereen het vond, maar nu was het nog erger.
Trillend hou ik Niall’s hand vast. Het kan aan mij liggen, maar voor mijn gevoel ben ik nog zenuwachtiger als hij.
Niall’s andere hand wordt in beslag genomen door Rachel, zijn zusje. Het is dat ik ze ken, anders had ik gedacht dat ze verkering hadden. Rachel is namelijk even oud als haar broer en ze zijn superclose. Nou ja, iets minder close dan Niall en ik, maar toch. Ze is maar drie minuten jonger dan Niall, maar toch wordt ze altijd zijn “kleine” zusje genoemd. Ook lijken Niall en Rachel niet heel veel op elkaar. Ze hebben dan misschien wel dezelfde kleur haar, en dezelfde kleur ogen, maar dat is dan ook het enige.
Stiekem ben ik altijd jaloers geweest op Rachel. Niet omdat ze het zusje is van Niall, -ik vind het veel leuker om z’n beste vriendin te zijn- maar omdat ze er eigenlijk gewoon perfect uitziet en ze ook nog eens verschrikkelijk goed kan zingen, waarin ze dus wel op Niall lijkt. Rachel heeft lang blond haar met donkere highlights, felblauwe ogen en ze is slank, maar heeft toch vormen. De droom van bijna elke jongen, dus. En dat kon je ook merken. Elke keer als ik bij Niall was, en dat is vaker dan je denkt, krijg ik weer een verhaal te horen over een nieuwe minnaar. En het rare is dat ze dat ook nog eens verschrikkelijk vindt! Ik zou al blij zijn als er 1 jongen was die me leuk vond, maar zo’n situatie is bij mij al 3 jaar lang weggebleven. Jammer genoeg.
Misschien komt dat ook wel omdat Niall de enige jongen is waar ik mee om kan gaan.
Ook Nola en Lotte waren weer meegekomen, ze wilden me natuurlijk niet alleen laten met al die knappe X-Factor deelnemers. Ze moesten mee voor m’n eigen bestwil, omdat ik het niet aankon om alleen te zijn met zoveel jongens, zeiden ze.
Al zaten zij nu ergens voor de deur van de jongens kleedkamer naar de voorbijgaande jongens te staren en realiseerde ik me dat ik maar om 1 knappe X-Factor deelnemer kon geven. Guess who.


‘Zayn Malik… Liam Payne… Harry Styles… Louis Tomlinson and Niall Horan...’
4 jongens en Niall stappen naar voren. Ik schat ze allemaal rond dezelfde leeftijd als Niall en ik. Een beetje ongemakkelijk staan ze naast elkaar en de paniek en zenuwen zijn in hun ogen af te lezen.
‘Come this way, boys.’
Zachtjes geef ik een knijpje in Niall’s hand. ‘It’s gonna be okay.’ fluister ik hem na.
Dan volgt hij de andere jongens en glimlacht nog 1 keer terwijl hij achterom kijkt.
Het lijkt alsof er 3 uren voorbijgaan. IJsberend loop ik door de kamer, wachtend op Niall. Zou het goed of slecht nieuws zijn?
Waarom ben ik de enige die me zorgen maak over Niall? Terwijl Nola en Lotte waarschijnlijk nog steeds jongens zitten te spotten en Rachel zit te Whatsappen met een of andere nieuwe crush, hou ik het niet meer van de zenuwen. Ik tril van top tot teen en m’n benen kunnen het voor mijn gevoel iedereen moment begeven. Met gebogen hoofd loop ik een paar minuutjes verder.
‘Hier, eet wat. Zul je nodig hebben.’ De stem laat me schrikken. Ik kijk op en zie Rachel glimlachend naast me staan. Ze heeft een broodje in haar hand en biedt het me aan.
‘Oh, dankje! Lief van je.’ Ik glimlach terug en haal het broodje uit de folie. Meteen zet ik m’n tanden erin en bijt er een grote hap uit. Net als de helft van het broodje half uit m’n mond hangt, en de mayonaise van m’n kin druipt, gaat de deur die naar het poduim leidt weer open. Niall komt als eerste naar buiten lopen en begint me meteen uit te lachen.
Awkward.
Hij loopt naar me toe en veegt de saus van m’n kin. Ik kan z’n adem in m’n gezicht voelen. Hij kijkt me aan met een lief lachje. Zou het dan nu gebeuren? Ik beeld me in hoe het zou voelen om zijn lippen op de mijne te krijgen, maar dan stapt Niall ineens achteruit. ‘Ben je niet benieuwd?’ Een beetje teleurgesteld kijkt hij me aan.
‘Of course I am, Nialler!’ Bij het horen van die naam kijkt hij vrolijk op. Dan betrekt z’n gezicht.
‘Ik ben niet door, Jade..’ zegt hij met een sip gezicht.
‘WHAT!? Dat kan niet, Niall. Je moet door zijn. Je bent veel te goed om weg te sturen!’
‘En toch heb ik het niet gehaald...’
Meteen geef ik hem een knuffel. Dan fluistert hij in m’n oor:
‘Ik heb het niet gehaald. Maar wij wel. Zayn, Louis, Liam, Harry en ik. We zijn een groep.’
Ik hoor hoe trots zijn stem klinkt. Ik sla m’n armen nog steviger om hem heen en fluister terug: ‘Ik wist dat je door zou gaan, Niall. Ik wist het gewoon.’
Even later komen de andere 4 jongens ook binnen. 1 meisje rent meteen naar 1 van de jongens toe. Volgens mij was dat Louis. Zou dat meisje z’n vriendin zijn?
Ik schat het meisje net iets jonger dan Louis. Ze heeft bruin golvend haar met amandelvormige ogen en draagt een schattig turqoise zomerjurkje met een panty eronder.
Ze vliegt Louis om de hals en hij drukt haar meteen lachend van zich af. Dan gaan de jongens bij elkaar staan en loop ik voorzichtig achter Niall aan. Ook Rachel volgt ons.
‘Dus… we zijn nu een groep. Dan moeten we elkaar een beetje leren kennen, toch?’ Niall kijkt voorzichtig de groep rond.
Iedereen knikt instemmend.
‘Ik begin wel,’ zegt Louis. Hij wacht even totdat iedereen de aandacht op hem heeft gericht en gaat dan verder: ‘Ik ben Louis Tomlinson. Ik kom uit Doncaster en dit is m’n zusje Quinty.’ Hij wijst naar achteren, waar het meisje, die blijkbaar Quinty heet, een beetje verlegen staat toe te kijken.
‘Hi Quinty!’ roepen we allemaal tegelijk.
Ze glimlacht voorzichtig en draait zich dan om om wat te drinken te halen.
Dan stelt Niall zichzelf, mij en Rachel voor. Rachel en ik besluiten voorbeeld te nemen aan Quinty.
We lopen richting de drinkautomaat en ik pak m’n tas tevoorschijn om een speurtocht te organiseren naar kleingeld. Ondertussen zie ik Rachel dromerig wegstaren.
‘Hmmm, waar denk je aan?’
Ze schrikt meteen op en wordt dan rood. Dan denkt ze even na en geeft antwoord: ‘Okay, ik vertel het je gewoon. Jij vertelt niks door, toch? Zelfs niet aan Niall! Euhm… Nou, kijk. Het betekent natuurlijk nog niks, want ik ken hem niet. Maar Louis is echt cute. En knap!’ vertelt ze enthousiast.
‘Aww dat is...’ meteen word ik onderbroken.
‘En hij is spontaan, draagt leuke kleren, kan vast heel goed zingen!’ Na die woorden droomt Rachel meteen weer weg.
‘Wauw Rach, zo heb ik je nog nooit gezien. Normaal kat je alleen maar andere jongens af omdat ze jou leuk vinden, en nu heb jij interesse in iemand?’
‘Interesse? Ik vind hem alleen knap okay. Ik ken hem niet eens.’
‘Jaja, alleen knap. Ik begrijp het.’
We hebben allebei onze Coca Cola en lopen weer richting de jongens, die nu druk in gesprek zijn.
‘Echt niks zeggen he!’ sist Rachel nog snel in m’n oor.
Rachel gaat tussen Niall en Louis in staan, maar ik blijf nog even bij een tafel staan. Hun gesprek gaat waarschijnlijk toch nergens over, aangezien Niall net ineens keihard door de kamer schreeuwde: ‘POTATOOO!’ Hij heeft het dus voor elkaar gekregen om het over zijn favoriete gespreksonderwerp te hebben: eten.
Nou ja, het was niet alleen z’n favoriete gespreksonderwerp. Ook z’n hobby, z’n favoriete bezigheid, z’n dromen gingen erover en het was het enige waar hij aan dacht. En toch was hij niet dik.
Niall is gewoon magisch. Niet alleen omdat hij zoveel eet, maar geen grammetje aankomt, maar om alles. Z’n uiterlijk, z’n innerlijk, alles.
Niall is magisch.













Reactie = Melding

En moet ik een andere P.o.V. erbij doen? Zoja, wie dan? Rachel of Niall?


Reacties:

1 2

iamwhoiam
iamwhoiam zei op 7 feb 2014 - 15:08:
leukk! ga je nog verder? i hope sooo

ik zou alleen Niall en Jade POV doen anders wordt het zo veel en misschien ook wel onduidelijk xox

melding pleasee


Chayenne
Chayenne zei op 27 jan 2014 - 19:51:
Leukkk ^^ En je amg zelf weten of je een POV wilt, he tis jouwn verhaal ^^ Het zou wel leuk zijn


RivLovee
RivLovee zei op 24 jan 2014 - 6:28:
LEUKKK!!!!!!!

EN mijn Pov, ufcouwrsee! ;3
Maar nee, haha. Doe die van allebij erbij, I realy love it


Nynlufx
Nynlufx zei op 23 jan 2014 - 17:26:
So great


xHiimacookie zei op 23 jan 2014 - 11:41:
Allebei pov

En Serieus I love it. .