Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » you choose me? ~ Niall horan » Hoofdstuk 1

you choose me? ~ Niall horan

23 jan 2014 - 21:30

512

3

273



Hoofdstuk 1

Dit is het eerste hoofdstuk van You Choose me? ik zie wel of mensen dit verhaal leuk vinden. I hope soo! ik ga het volgende hoofdstuk schrijven als ik meer dan 5 lezers heb. anyway. Have fun reading love

Hi, mijn naam is Jessica maar iedereen noemt me jess. Ik ben 16 jaar en woon al 3 jaar in Londen. Ik zit op de middelbare school . Oh en ik ben een huge fan van One Direction. Het was maandag morgen de eerste schooldag. Met veel moeite kwam ik uit bed. Ik had gisterenavond al gedoucht dus ik liep naar mijn kledingkast en pakte wat kleren. Ik ging voor een zwarte skinny jeans met hoge taille. Een wit hemdje en een rood geruit blouse die ik los droeg. Daaronder droeg ik mijn vel blauwe sneakers. Ik borstelde mijn lange bruine haar en deed make-up op. Toen ik daar mee klaar was liep ik naar de badkamer om mijn tanden te poetsen. Als ontbijt at ik wat cornflakes. Ik zat aan de ontbijttafel en keek naar MTV music. Ik herkende het liedje al snel. Story of my life van One Direction. Zachtjes zong ik mee. The story of my life i take her home. I drive all night to keep her warm and time is froooozen. 'Jij ook goedemorgen' ik zag hoe mijn moeder glimlachend de keuken in liep. Mijn moeder en ik woonde met z'n tweeen. Ik heb geen broertjes of zusjes en mijn vader is lang geleden overleden. 'Goedemorgen mam'. Zei ik. 'Heb je zin in je eerste schooldag.' vroeg ze me sarcastisch. 'oh ja echt wel. Ik heb al sinds ik mijn boeken heb opgehaald non-stop zitten leren. Ik heb bij heel veel vakken al vooruit gewerkt. Ik kan echt niet wachten om naar school te gaan.' mijn moeder schoot in de lach. 'nee dus grapjas.' ze trok voor de grap aan mijn haar en ik porde haar in haar buik. 'Moet je lang naar school?' 'Nee ik moet maar vijf uur.' Mijn moeder ging tegenover me aan de ontbijttafel zitten. Toen ik mijn ontbijt ophad deed ik mijn schoenen aan. Ik zag dat ik nog 5 minuten had en pakte mijn iPhone 4. Ik opende twitter en scrolde door mijn tweets. De vijf minuten waren zo om en ik pakte mijn tas en jack. Ik deed mijn oortjes in en liep naar school.

Het was niet ver lopen. De straat uit de hoek om en nog een straat en daar was het al. Het schoolplein was overbevolkt. Ik zocht tussen iedereen mijn enigste vriend Collin. Ik zat in het 3de jaar en hij in de 4e. Ik was vorig jaar blijven zitten. Collin was altijd mijn beste vriend geweest. Hij had bruin haar 1,80 lang. En was knap. Niet dat ik hem zo zie hoor. Niet meer dan. Hij is gewoon mijn vriend. Meer niet. Helaas snapte mensen niet dat meisjes en jongens beste vrienden konden zijn. Terwijl ik in gedachtes wegzonk kwam Collin achter me staan. 'He jij'. Zei van vanachter me. Hij legde zijn handen op mijn schouders en ik maakte een sprongetje. 'Laat me niet zo schrikken'. Ik draaide me om en glimlachte. Zijn haar was gegroeid. Het heeft nu dezelfde lengte als het haar van Harry Styles maar dan stijl. Ik gaf hem een vriendschappelijke knuffel.


Reacties:


angel18
angel18 zei op 22 juni 2014 - 8:28:
Snel verder
Melding


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 24 jan 2014 - 21:40:
Leuk!! Het verhaal lijkt me ook super leuk!!


Lycorias
Lycorias zei op 24 jan 2014 - 7:49:
Nice! Wel een tip, probeer niet teveel details te geven.


Want wij hoeven niet te weten dat ze rond twitter scrollt op haar I phone 4 of wat ze aan heeft :p.