Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond] » 5~Meeting the bad guy

Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond]

24 jan 2014 - 14:31

1142

11

615



5~Meeting the bad guy

Liam James Payne

Een luid gebonk op de deur maakt me wakker en ik grom. ‘WAT!’ schreeuw ik dan luid. ‘We moeten over een uur vertrekken, baas.’ Meteen weet ik waar hij het over heeft en ik zucht. Langzaam open ik mijn ogen en duw me met mijn ellebogen omhoog. Naast me bewegen de dekens en een hoofd met vol blond haar verschijnt. ‘Jij, eruit,’ blaf ik naar het meisje. Ze gehoorzaamt meteen en springt het bed uit. Snel verzamelt ze haar kleding en dan vertrekt ze door de kralenkettingen naar de deur, die secondes na haar vertrek achter haar dichtvalt. Het enige dat van haar aanwezigheid betuigt het geluid van houten kralen die elkaar aantikken. Ik grom nogmaals en zwaai dan mijn benen over de rand van het bed. Ik strek mijn armen naar het plafond en hoor hoe mijn spieren kraken. Dan beweeg ik me hoofd een paar keer heen en weer, wat weer het gekraak van spieren oplevert. Vervolgens spring ik op en doe een paar boks stoten om mijn armen los te maken. Dan schud ik alles los en loop de badkamer in. Snel trek ik mijn boxer uit en spring dan onder de koude douche om mezelf goed wakker te maken.

Binnen vijf minuten ben ik er alweer onder vandaan en trek een schone boxer aan. Daarna schiet ik in een donkere spijkerbroek en een witte tanktop. Na een korte zoektocht naar mijn witte gympen trek ik ook die aan waarna ik de badkamer weer in duik om mijn haar te doen. Nadat ook dat is gebeurd loop ik mijn keukentje in en maak een snelle sandwich. Ik stop hem in mijn mond en terwijl ik op de eerste hap kauw duw ik mijn telefoon en sleutels van het kantoor in mijn zak. Dan verlaat ik het kantoor en loop de loods in. Alle jongens zijn er al en ik grijns tevreden. ‘Alfie, Tyler, Dan, Jack, Finn. Straatdienst, nu. Wegwezen.’ Ze knikken en verdwijnen uit de loods. ‘Phil, Jacob, Edward, Embry, Quill, hier blijven en de loods bewaken. Onder geen beding verlaten jullie de loods, begrepen?!’ Ze knikken en dan knip ik mijn vingers. ‘Niall, Harry, Louis, Zayn, Josh. Meekomen. Tijd om dat nieuwe meisje is te gaan ontmoeten.’ Binnen no-time staan de vijf jongens om me heen. ‘De rest, jullie zijn vrij om te doen wat je wilt.’ Dan verlaat ik met de vijf jongens de loods en stappen we op onze motors. ‘Klaar?’ Ze knikken en ik trap op het gas, waarna ik de koppeling los laat schieten en de motor naar voren schiet.

Jade Maria Tearly

Uiteindelijk belanden we bij de administratie, maar voordat we naar binnen stappen rent Quinn er opeens vandoor. Boos kijk ik haar na, totdat ik zie dat ze een jongen knuffelt en hem een kus geeft. Ik glimlach en stap het kantoortje in mijn eentje binnen. ‘Hallo, kan ik je helpen?’ vraagt de vrouw achter de balie vriendelijk. Ik knik en leun met mijn onderarmen op de balie. ‘Ja, dat kan u. Ik ben Jade Tearly, de nieuwe leerling?’ Ik zie in de vrouw haar ogen dat ze de naam herkent en ze knikt. ‘Ah, ja. Welkom op deze school, Jade.’ Ik knik beleefd en de vrouw staat op. Ze loopt richting een grote kast en schuift een la uit. Met haar lange, dunne vingers rent ze over de randen van de mappen en trekt er dan een uit. Met een glimlach op haar gezicht loopt ze terug en legt de map op de balie. ‘Hierin zit je rooster met een blad daarachter waarop alle informatie over je pakket, leraren en vakken staat.’ Nieuwsgierig sla ik de map open en scan de woorden. ‘Ook zit er een blad in met alle namen van de leerlingen uit je basisklas.’ Ik knik en scan de namen. Malika Adams. Marrisa Clark. Quinty Valentine. Ik glimlach breed en stop de map in mijn tas. ‘Dank u wel,’ zeg ik vrolijk. ‘Geen probleem. Veel plezier op deze school, Jade.’ Ik knik naar de vrouw en verlaat de kamer. Het eerste uur is altijd een mentoruur, dus ik ga op weg naar lokaal Ab2.

Het lokaal is makkelijk te vinden. De A staat voor de verdieping, B voor de gang en 2 voor het lokaal. Al snel zit ik dus in de klas en wacht geduldig totdat de andere drie meiden de klas binnenkomen. Na een minuutje in stilte te hebben doorgebracht komen ze binnen. Malika slaakt een gilletje zodra ze me ziet en rent naar me toe. Ze geeft me een knuffel en zakt dan naast me neer. Marissa en Quinn komen voor ons zitten en ik geef ze beide een high five. ‘Laat me je rooster zien!’ roept Malika enthousiast. Ik lach en pak de map uit mijn tas, hem open slaand en vervolgens mijn rooster pakkend. Ik stop de map weer in de tas en geef Malika het blaadje. Snel scant ze hem en geeft me dan een knuffel. ‘We hebben hetzelfde rooster!’ gilt ze blij. Ik glimlach breed en geef haar een knuffel, terwijl Marissa en Quinn een dansje op hun stoel doen. ‘Dan hebben we alle lessen met zijn vieren!’ gilt Quinn blij. We geven elkaar een high five en lachen dan. ‘Arme leraren,’ grijnst Marissa. Ik lach en Malika schud haar hoofd. ‘Niet arme leraren. Arme wij dat wij met die leraren opgescheept zitten!’ We giechelen en dan valt iedereen stil. Malika focust haar blik op de deur, net zoals iedereen in de klas. Verward kijk ik ook naar de deur. ‘Wie is dat?’ fluister ik naar Malika. Mijn blik blijft gefocust op de jongen in het midden van het kleine groepje. Hij heeft kort bruin haar, omhoog gestyled in spikes en de zijkanten zijn opgeschoren. Op zijn gezicht, naast zijn linkeroog heeft hij een tattoo, van iets wat ik niet precies kan ontcijferen. Boven zijn linker wenkbrauw heeft hij twee dop piercings, in zijn onderlip heeft hij twee lipringen en in zijn linkeroor een kleine tunnel. Hij draagt een witte tanktop en een donkere spijkerbroek, zijn voeten gestoken in witte gympen. Zijn armen zijn gekruist en ik kan duidelijk zijn biceps zien. Hij ziet er ontzettend goed uit, zelfs met de vele tattoo’s die zijn beiden armen sieren. ‘Wie is dat?’ herhaal ik fluisterend. Waarschijnlijk was het dit keer iets te hard, want zijn bruine ogen schieten meteen mijn kant op. Een grijns verschijnt op zijn lippen en terwijl hij langzaam tussen de rijen door naar me toe komt gelopen, spreekt hij de woorden die ik liever niet wilde horen. ‘Ik ben Liam James Payne.’

Begin mei begin ik samen met mijn reallife en fanfic friendie een nieuw verhaal. Het is een Originial, wat betekent dat er geen beroemde personen in voor komen. It's called Haunted Love and it would mean a lot to us als jullie hem even bekijken =)


Reageren=Melding


Reacties:

1 2 3

IrishPig
IrishPig zei op 25 jan 2014 - 0:58:
Sooo liam je charmes ff in de strijd gooien he... ja ja ben je al.zo oud dat je spiere al kraken haha Love this!!


Lishaa
Lishaa zei op 24 jan 2014 - 23:45:
Halleluhjahh, ALWEER zo'n veel te goed hoofdstuk! Snel verder


sammieejjx
sammieejjx zei op 24 jan 2014 - 17:51:
Hahaha ik zou gewoon hard op zegggen
Maar super leukk x


1DNiaLL
1DNiaLL zei op 24 jan 2014 - 17:17:
Liam is echt scary
gelukkig is hij niet echt zo XD
ben benieuwd hoe het verder gaat! super leuk


justmissF24
justmissF24 zei op 24 jan 2014 - 16:36:
Aaahh superrr!!! Love it!!! Xx