Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Zoektocht 2.0 » Droom

Zoektocht 2.0

24 jan 2014 - 16:57

223

1

194



Droom

DE WERELD IS EEN UITGESTREKEN VLAKTE MET MIJ ALLEEN ER TUSSEN IN IK SCHREEUW EN ROEP EN STA EEUWIG TE WACHTEN HEEFT HET ALLEMAAL GEEN ZIN?

ik loop op een zanderig , leeg gebied. helemaal alleen.
ik peins en denk een beetje en dan schrik ik op. ik hoor een ijzingwekkende schreeuw.
Ik verstijf. Dat is de stem van Louis! Ik begin te rennen maar ik weet niet waar ik heen moet. Dan zie ik een groot ravijn. Nee! Niet Louis! Ik ren harder en harder. Dan zie ik dat Louis onder in he ravijn ligt. Hij beweegt! "LOUIIISSS!!" schreeuw ik. Het galmt na in de holle ruimte. Ik hoor gekreun.
Opeens is Louis uit het ravijn . " Louis! Hoe kom je hier op eens uit? " hij heeft allemaal bloed in zn gezicht en zn ogen staan dof . "L-l-lou- .. Louis??!" . Dat wild eik zeggen. Maar het lukte niet. Ik kon niet meer praten . Ik kijk wanhopig naar Louis en opeens begint Louis te praten: " jj bent een slechte vriend. Je haalde me niet eens uitziet ravijn. Je kan niks. Niemand mag jou. Eerst mocht ik je nog maar dat was ook meer uit medelijden. Iedereen haat je. Je.kan net zo goed van deze wereld verdwijnen. "Maar .. maa.. ik wwilde je helpen Lou! Dat weet je toch? We zijn toch beste vrienden??! "
Plots val ik in het ravijn. Ik hoor Louis even grinniken enn dan hoor ik niks. Alleen mnd eigen verdriet en wanhoop. Ik val en val maar er komt geen einde aan.


Reacties:


FEMKEXMALIK
FEMKEXMALIK zei op 24 jan 2014 - 17:32:
Melding ossie