Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ťn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Lord of the Rings » Jo Adams adventure (wordt aangepast) » Thieves

Jo Adams adventure (wordt aangepast)

24 jan 2014 - 18:29

348

1

209Thieves

De inleiding van het verhaal. Je maakt kennis met Jo Adams, die in de al in de gevangenis van Bangladesh zit.

Daar zat ik dan, alleen zonder enig persoon die mij zou kunnen bevrijden. Ik mocht nergens heen, de buitenwereld was van mij ontnomen. Mijn kamertje was niet groter dan drie vierkante meter, de muren hadden een bruine kleur die meer weg had van grijs en er stond een bureau, een stoel en een bed. Op het bureau stond een computer, dat was het enige wat ik, samen met wat kleren, had mogen meenemen. De rest was in deze ruimte verboden. Ik mocht absoluut geen contact hebben met de buitenwereld.
Terwijl ik daar op mijn bed zat, begon ik me alweer te vervelen. Ik moest iets doen, maar de wifi was afgesloten. De bestuurders zetten de wifi pas weer aan na tien uur ís ochtends. Iedereen moest slaap hebben, vonden ze. Nou, ik had geen slaap. Ik wilde gewoon lekker in mijn bed liggen, of op zijn minst een film kijken. Films, dat was mijn passie.
Ik leefde voor films, ik keek ze zo vaak als ik kon, niets hield me tegen. Vroeger dan tenminste, want nu zat ik hier opgesloten. Voor iets dat ik niet gedaan had.
Mijn favoriete films waren de films van Lord of the Rings. En de Hobbit natuurlijk ook. Ik droomde ervan, ik keek ze tig keer achter elkaar. Ze waren ronduit geweldig.
Nu was het pas vijf uur in de ochtend, en ik had nog altijd niets te doen. Hier zat ik dan, voor iemand anders zijn schuld opdraaien. Had ik niet gehoopt op een andere afloop? Had ik misschien toch beter verwacht? Ik had verwacht dat ik niet alleen zou zitten in een klein kamertje, ergens in het buitenland.
Ik was momenteel in de gevangenis van Bangladesh. Opgepakt wegens beroving van een bank. Zie je het mij al doen? Het was te gek voor woorden, ik was gewoon op vakantie en toen die twee dieven aankwamen rennen was ik stokstijf blijven staan. Ik kon niemand waarschuwen, ik wist de taal niet. Ook was ik heel erg bang, ik haatte dieven.
En toen zat ik hier. De gevangenis van Bangladesh. Dit is mijn verhaal, het verhaal van Jo Adams.


Reacties:


Fauve
Fauve zei op 27 feb 2014 - 17:32:
Ik ben heel benieuwd hoe dit verder gaat.