Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Said Yes || A 1D Story [END] » H10 Alles komt goed Quinn

I Said Yes || A 1D Story [END]

25 jan 2014 - 20:13

1247

7

466



H10 Alles komt goed Quinn

sorry voor het lange duren daarom een langer hoofdstuk! Ik heb het hoofdstuk niet gecontroleerd dus er zullen waarschijnlijk wat foutjes tussen zitten sorry daarvoor :)

Niall POV:
Tamara trekt me weg bij de rest. ‘’Tam wacht, wat is er nou,’’ vraag ik bezorgt. Tamara draait zich langzaam om tranen stromen over haar wangen, het moet wel heel erg zijn. ‘’Tamara wat is er met Quinn,’’ vraag ik deze keer harder. Tamara zucht en ze veegt wat tranen weg. ‘’Nou Quinn haar vader is opgepakt,’’ begint ze. Mijn ogen worden groter, ik weet niet wat is hoor. ‘’Waarom is ze opgepakt?’’ Ik sla een arm om mijn zusje haar schouders als ik zie dat er weer tranen over haar wangen lopen. Troostend streel ik over haar arm terwijl Tamara het hele verhaal uitlegt, wat de man die blijkbaar Jack heet heeft verteld aan de telefoon. Als ze klaar is lopen er ook tranen over mijn wangen. ‘’Wat is hier aan de hand?’’ Louis komt er bezorgt bijstaan. Met tranen kijk ik hem aan ‘’Er is wat met Quinn,’’ zucht ik. Louis trekt een bezorgt gezicht. ‘’Louis kun je met Tamara naar huis gaan en op haar letten?’’ Louis knikt en trekt Tamara naar zich toe. ‘’Maar Niall moet ik niet mee,’’ stribbelt Tamara tegen. Ik schud hevig mijn hoofd ‘’Tam ik moet dit alleen doen, het is wel Quinn. Ga naar huis en houd je rustig het komt goed!’’ Ik kijk Louis nog even aan die knikt ‘’Ik let op haar maat! Wat doen we met de rest,’’ vraagt hij. Ik haal mijn schouders op ‘’Laat hun maar even verder feesten, stuur ze maar een berichtje als jullie thuis zijn.’’ Louis knikt begrijpend. Ik zwaai nog even en ren dan naar het adres waar Quinn zich op dit moment bevind.

Hijgend kom ik aan bij het adres, zo snel als ik kan ren ik naar de balie. Er zit een vrouw achter die me vriendelijk aan kijkt ‘’Wat kan ik voor u doen meneer,’’ vraagt ze vriendelijk. Ik adem even diep in ‘’Ik ben gebeld door Jack over mijn vriendin Quinn,’’ breng ik uit. De vrouw glimlacht en tikt wat in de computer. Ze drukt op een knopje en een papiertje rolt uit de printer die langs haar staat. Ze pakt het papiertje en geeft het aan mij ‘’Met de lift naar de tweede verdieping, op het papiertje staat haar kamernummer.’’ Ik knik zacht ‘’Dankjewel mevrouw!’’ De vrouw knikt ‘’Geen dank, succes .’’ Ze zwaait even en gaat verder met haar werk. Zuchtend loop ik naar de lift en druk op het knopje. Na een tijdje gaan de liftdeuren open en ik stap naar binnen. ‘’De tweede verdieping,’’ mompel ik. Ik druk op het knopje en wacht geduldig tot ik er ben. Als snel hoor ik een belletje dat betekend dat ik er ben. De liftdeuren gaan open ik stap eruit. Vlug kijk ik op het papiertje welk kamer nummer ze heeft. ‘’Kamer 6.’’ Ik kijk door de gang en zie aan het einde een bordje met 6 erop. Snel loop ik erheen. Quinn Valentine staat op de deur, hier is het dus. Ik haal diep adem en klop op de deur ‘’Quinn,’’ vraag ik voorzichtig. Er komt geen antwoord dus klop ik nog eens op de deur maar nu harder ‘’Quinn zit je hier?’’ Ik hoor voetstappen dichter bij de deur komen, maar er word niet open gedaan. Ik twijfel of ik nog eens zal kloppen, maar de deur word geopend en Quinn verschijnt in de opening. Een kleine traan brand weer in mijn ogen en ik vlieg haar om de hals. "Quinn waarom, waarom heb je nooit wat gezegd? Waarom," fluister ik zacht. Ze begraaft haar gezicht tussen mijn schouders en begint zachtjes te snikken. Beschermend sla ik mijn armen om haar heen. ‘’Stil maar, het is goed. Alles is voorbij,’’ sus ik. Na een tijdje voel ik Quinn minder schokken en haar gesnik word zachter. Ik trek me terug uit onze knuffel en dwing haar me aan te kijken. Met rode betraande, vermoeide maar ook opgeluchte ogen kijkt ze me aan. Voorzichtig haal ik nog een traan weg met mijn duim. Dan pak ik haar hoofd tussen mijn handen en geef haar voorzichtig een kusje op haar lippen.

Uur later
Met Quinn in mijn armen liggen we op het bed, ze heeft net alles uitgelegd en flink uitgehuild. Ik strijk troostend over haar armen geef haar kusjes op haar kruin. Ze heeft haar ogen gesloten, aan haar ademhaling te horen slaapt ze. Beschermend trek ik haar dichter naar me toe en al snel vallen ook mijn ogen dicht.

Quinn POV
Ik schrik wakker als er op de deur geklopt word. Ik probeer op te staan maar ik lig vast tussen de stevige armen van Niall. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Weer word er op de deur geklopt, dus haal ik de armen van Niall voorzichtig weg. ‘’Blijf liggen,’’ fluistert hij. Ik schiet in de lach ‘’Nee er word op de deur geklopt, schat!’’ Niall grinnikt en haalt zijn armen weg. Ik geef hem nog een snelle kus op de lippen en ren naar de deur. Als ik hem open maak staat Jack grijnzend in de opening ‘’Dat duurde lang zeg,’’ grinnikt hij. Ik haal lachend mijn schouders op en laat hem binnen. “Hallo jij moet Quinns vriendje zijn is het niet,’’ vraagt Jack aan Niall als we in de kamer zijn. Niall knikt en steekt zijn hand uit ‘’Niall Horan,’’ stelt hij zichzelf voor. Jack glimlacht en steekt zijn hand uit “Jack hallo, zeg ben jij niet van one direction,’’ vraagt hij verbaast. Niall knikt glimlachend. “Ohw zou ik mischien een handtekening mogen voor mijn dochter, ze is een groot fan,’’ vraagt hij. Niall knikt en haalt een foto uit zijn zak waar een handtekening op staat, hij geeft hem aan Jack ‘’alstublieft ik heb er altijd eentje bij me,’’ grinnikt hij. ‘’Dankjewel.’’ Hij stopt de foto in zijn portemonnee en went zijn blik nu op mij. ‘’Quinn ik heb goed nieuws voor je.’’ Begint hij. Ik glimlach en ga langs Niall zitten. “Wat voor goed nieuws dan,’’ vraag ik als ik zit. Jack neemt plaats in de stoel en vouwt zijn armen over elkaar. ‘’Nou ik zag in je dossier dat je volgende week achtien word is het niet?’’ Ik knik ‘’Ja klopt!’’ Jack glimlacht ‘’Nou dat betekend dat je voor de wet volwassene bent. Dus je hoeft niet in een pleeggezin en mag op jezelf wonen, tenzij je dat niet wilt dan kunnen we wat regelen.’’ Ik kijk hem met grote ogen aan ‘’Dat is geweldig,’’ juich ik. Jack glimlacht “Mooizo, je mag nu naar huis maar ik wil wel dat er iemand bij je blijft die op je let en ik raad een psycholoog aan, want je zou hier best een trauma aan kunnen overhouden,’’ vertelt hij. Ik ren op en geef Jack een knuffel ‘’Bedankt voor alles!’’ Jack glimlacht ‘’Het gaat je goed Quinn, we houden contact als er wat is kun je altijd bellen.’’ Ik knik en neem afscheid. Als Jack de deur uit is ren ik naar Niall en vlieg hem om de hals “Alles komt goed,’’ juich ik. Niall grinnikt en drukt zijn lippen op de mijne. Na een tijdje trekt hij zich terug ‘’Ik denk dat je je koffer moet pakken schat,’’ glimlacht hij. Grinnikend geef ik hem nog een snelle kus en pak mijn koffers in.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Reactie=melding


De Q&A blijft open voor als je vragen hebt hij staat tussen de hoofdstukken!

Wil jij meelezen in mijn nieuwe story van one direction:
‘’Watch out’’
Kijk hier dan voor het verhaal en beland in een spannend avontuur!


Reacties:

1 2

1Dtjetanya zei op 26 jan 2014 - 0:48:
Leukk!!


Dominique zei op 25 jan 2014 - 21:26:
JEEEJ!


1Dlovez
1Dlovez zei op 25 jan 2014 - 20:11:
Niet. Gewoon niet.



OKEE GEWOON WEL OMG IK BEN NU AAN HET FLIPPEN.


xHiimacookie zei op 25 jan 2014 - 17:40:
Yeah alles komt goed


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 25 jan 2014 - 16:52:
Dit is echt een ''lief'' hoofdstuk! haha,