Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond] » 6~Break down

Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond]

27 jan 2014 - 9:38

1193

14

595



6~Break down

helloooo sexy people ;3

Jade Maria Tearly

Ik slik hoorbaar en Malika kijkt me angstig aan. Liam arriveert nu bij mijn en Malika’s tafel en loopt achter ons langs naar mij toe. Met zijn vingertoppen strijkt hij over mijn wang en kippenvel verschijnt op mijn huid. Angstig sluit ik mijn ogen en ik slik. ‘Verrast?’ fluistert hij in mijn linkeroor. Zachtjes knik ik en dan fluistert hij in mijn rechteroor; ‘Je had zeker iemand anders verwacht, niet?’ Weer slik ik en knik langzaam. Hij grinnikt en laat zijn handen langzaam naar mijn schouders glijden. Zodra ze op mijn schouders liggen knijpt hij ze zachtjes dicht waardoor er druk op mijn schouders ontstaat . ‘Well, dit ben ik toch echt meis. En wen er maar aan, want jij bent nog niet van me af.’ Hij plaatst een kus in mijn nek en ik slik weer. Dan verdwijnt zijn aanwezigheid en zodra ik mijn ogen weer open staat hij weer voorin. Langzaam beginnen mijn handen te trillen en ik voel een paar van de zo gehate tranen in mijn ogen branden. ‘I-ik-ik moet hier weg,’ fluister ik. De meiden kijken me nog steeds angstig aan en met een ruk sta ik op. Het kletteren van mijn stoel op de grond knalt door het lokaal en verschrikt kijkt iedereen naar me om. Langzaam beginnen ook mijn armen te trillen en ik pak mijn tas op. Zonder om te kijken storm ik het lokaal uit en voel de hete tranen ontsnappen. Met trillende handen veeg ik ze weg, maar nieuwe blijven komen.

Al snel storm ik de school uit en ren naar een van de vele bomen die de school omringen. Uiteindelijk beland ik bij een boom die vrijwel onzichtbaar is vanuit school en plof neer. Naast mijn handen en armen, trillen nu ook mijn benen en ik weet dat ik binnen nu en vijf minuten in een huilbui ga uitbarsten. De tranen lopen nog steeds over mijn wangen en langzaam voel ik een snik ontsnappen. Snel trek ik mijn knieën op en verberg mijn hoofd in mijn handen. Meer snikken en tranen vechten zich een weg naar buiten en langzaam raken mijn armen doorweekt. Nog meer snikken volgen, maar ik voel het trillen langzaam afnemen. Langzaam ga ik liggen en krul ik me op tot een balletje. Met mijn armen om mijn knieën geslagen sluit ik mijn ogen en laat de tranen de grond in sijpelen.

‘Jade? Jadie?’ Langzaam open ik mijn ogen, knipperend tegen het licht. ‘Wi-ho-wat?’ De persoon die tegen me sprak, pakt mijn arm beet en helpt me overeind zitten. Met mijn handen wrijf ik in mijn ogen en knipper weer. ‘Gaat het?’ Ik kijk op en ontmoet de bruine, bezorgde ogen van Malika. Langzaam schud ik mijn hoofd en wrijf over mijn gezicht, dat vol zit met sporen van mijn tranen. Voorzichtig gaat Malika naast me zitten. ‘Ik wist echt niet dat dit zou gebeuren,’ fluistert ze zachtjes. Het is even stil, het enige geluid dat van de vogels. Ik zucht diep. ‘Ik had niet verwacht dat Liam er zo zo sexy uit zag.’ Malika knikt. ‘Ik had het ook niet verwacht, maar trust me. Ondanks zijn uiterlijk is hij een echte eikel.’ Ik knik en zucht weer. ‘Wat heb ik allemaal gemist?’ Malika lacht. ‘Niet veel, eerste uur is altijd mentoruur en toevallig hebben we op maandag twee uur vrij daarna, dus je hebt geluk. Over,’ ze kijkt even op haar horloge, ’twintig minuten begint de volgende les.’ Opgelucht knik ik en staar naar het gebouw. Na een tijdje in stilte zo te hebben gezeten verzamel ik genoeg moed. ‘Hoe komt hij bij ons in de klas? Zijn naam stond niet op de lijst,’ vraag ik. Mijn vriendin zucht en laat zich tegen de boomstam aanzakken. ‘Ik heb je toch verteld dat hij de stad runt?’ Ik knik. ‘Nou, hij kan dus ook alle dames hier op school bespelen. De administratrices doen maar al te graag iets voor hem.’ Zachtjes ril ik. ‘Ik wil niet eens weten hoe.’ Malika rilt met me mee en dan lachen we zachtjes. ‘Denk je dat hij onze lessen volgt?’ Met haar slanke vingers gaat ze door haar loshangende, bruine haar. ‘Ik ben bang van wel. Maar geen zorgen, Quinn, Marissa en ik zijn altijd bij je.’ Dankbaar geef ik haar een knuffel. ‘Kom, we gaan Quinn en Marissa opzoeken.’ Samen staan we op en ik slinger mijn rugzak over mijn schouder, terwijl Malika haar boeken in haar hand neemt en haar handtas om haar arm hangt. ‘Ready?’ vraagt ze met een glimlach. ‘Never, maar laten we maar gaan.’

Met Malika aan mijn zijde loop ik de eerste echte les van vandaag in, Wiskunde. Marissa en Quinn zitten er al en zwaaien vrolijk naar ons. Ik glimlach en ga achter ze zitten, terwijl Malika naast me komt zitten. Een gaap ontsnapt aan mijn lippen en ik strek mijn benen uit, het gangpad op. Quinn giechelt en ik lach. ‘Wat is er te giechelen?’ Blozend wijst Quinn het raam uit, waar een jongen naar haar zwaait en een kushandje geeft. Ik awwh en Quinn wordt nog roder. ‘George is een cutie,’ zegt Malika lachend. Marissa en ik knikken lachend en Quinn wordt zo mogelijk nog roder. Uiteindelijk keert ze dan toch weer terug naar haar originele huidskleur en kalmeren Malika, Marissa en ik. ‘Nee, maar hij is echt heel schattig,’ zegt Malika. Instemmend knik ik. ‘Ik snap wel waarom je hem leuk vindt.’ Quinn glimlacht verlegen en ik giechel. Dan opent de deur en stapt een wat oudere dame naar binnen. Ze loopt naar het bureau en dumpt haar spullen erop. ‘Stilte!’ buldert ze door het lokaal. Iedereen is meteen stil en richt zijn of haar blik naar voren. ‘Goed, ik ben mevrouw Lockt en ik zal dit jaar jullie het vak wiskunde geven. Ik duld geen geklets tenzij toestemming gegeven en ik zal de plaatsen verdelen.’ Iedereen in de klas kreunt. ‘Vanmorgen heb ik de lijst van leerlingen gekregen en ik heb een indeling ge-‘ Ze word onderbroken door de deur die openvliegt. Liam stapt naar binnen en grijnst naar haar. ‘Hallo mevrouw Lockt. Leuk u weer te zien.’ Haar gezicht vertrekt en ze kijkt hem boos aan. ‘Meneer Payne.’ Hij grijnst en kijkt de klas rond. ‘Waar moet ik zitten?’ De vrouw grijnst. ‘Voor nu mag je even blijven staan.’ Dan richt ze haar aandacht op de klas. ‘Opstaan en hier vooraan komen staan!’ Iedereen gehoorzaamt en pakt zijn spullen op, waarna we ons allemaal voor in de klas verzamelen. ‘Ik zal dan nu de indeling voor het hele jaar bekend maken.’ Ze pakt een blad op en begint de namen voor te lezen. ‘Malika Adams en Zach Erion.’ Malika giechelt en loopt naar Zach toe. Hij plaatst een kus op haar slaap en samen gaan ze zitten. Ze leest verder. ‘Quinty Valentine en Marissa Clark.’ Ze geven elkaar een high five en lopen naar hun plek. Mevrouw Lockt leest verder en ik wordt steeds banger en banger. Naast wie zal ik terecht komen? Uiteindelijk zijn er nog vier mensen over. ‘Jade Tearly en Liam Payne.’ En ik zweer je. Op dat moment viel mijn hart naar de vloer.

reageren=Melding
Geen reactie=geen melding


Reacties:

1 2 3

IrishPig
IrishPig zei op 28 jan 2014 - 17:15:
Melding ik kan niks bedenken om grappig te zijn


1Dtjetanya zei op 28 jan 2014 - 7:51:
Wow jij kan echt goed schrijen!! Xx


SuzanneTommo
SuzanneTommo zei op 28 jan 2014 - 7:13:
Awww...... POOR JADE !!!!
Leeyum je gaat haar toch niet proberen te versieren hé ???
En owja, tip voor Jade NEGEREN !!! Helpt altijd

Love this story, en nou verder schrijven !!!! Of anders ehhh hmmmmm..... GA IK JE STALKEN!!!!!


Chayenne
Chayenne zei op 27 jan 2014 - 20:07:
Oh god. Whats going to happen 0.0 oh god...


Nynlufx
Nynlufx zei op 27 jan 2014 - 18:36:
Zo geweldig dit