Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik. » 025 - Tonight you're mine, baby.

Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik.

17 feb 2014 - 17:23

589

6

505



025 - Tonight you're mine, baby.

Image and video hosting by TinyPic

Zayn Javadd Malik.

‘Get in the cab, sexy..’ Ik houd de deur van de taxi open. Angel stapt de taxi in en schuift over de bank. Ik kruip naast haar en sluit de deur. ‘Restaurant Buddakan, please?’ De chauffeur geeft een kort knikje en zorgt dat de auto in beweging komt. Angel legt haar hoofd op mijn schouder. ‘Ik ben zo blij dat ik hier ben.. met Nathan en met jou. Zayn, ik hou van je.. echt!’ Ik moet lachen. ‘Ik ook van jou, love. En ik laat jullie nooit meer in de steek. Jullie zijn mijn gezinnetje nu. En ik kan alleen maar hopen dat het zo blijft, of dat het misschien zelfs uitgebreid wordt..’ Angel grinnikt. ‘We shall see..’

‘Wat is dit voor een plek?’ Angel kijkt verbaasd rond in de garderobe van het restaurant. ‘Het lijkt wel een of andere playboy mansion.. Zo donker..’ Ik lach zachtjes. ‘Maak je niet druk.. wacht maar tot je de trap af bent..’ De man bij de trap vraagt of we gereserveerd hebben. ‘Yes, table for two back in the corner..’ ‘And what’s your name?’ ‘Malik.’ ‘Ah, of course.. I’m sorry mister Malik. You can follow me to your table.’ De man gaat ons voor de trap af. Ik pak Angels hand en volg de man. Ik zie de ogen van Angel groter worden naarmate we de trap af lopen. ‘Wauw Zayn.. Wat mooi! Je had gelijk!’ Ik grijns. ‘Zie je nou wel?’ De man wijst onze tafel helemaal achter in het restaurant. ‘Lekker knus hier achter in..’ Angel knipoogt naar me. ‘Ah, mister Malik..’ Een vrouwenstem achter me laat me omdraaien. ‘Have a seat! Can I help you with something?’ Ze raakt mijn schouder eventjes aan. Een beetje lacherig kijk ik naar Angel, die haar lach achter haar hand verstopt. ‘Yeah, I would like the menu for me and my girl please..’ Zonder iets te zeggen draait de jonge vrouw om en loopt weg. ‘Heb ik iets verkeerds gezegd?’ Angel barst in lachen uit en gaat zitten. Ik volg haar voorbeeld en ga zelf ook op mijn stoel zitten.

‘Heb je genoeg gegeten lieverd?’ Angel kijkt me schaapachtig aan. ‘Als je wilt dat ik nog 10 kilo extra aan kom, niet.. Nee schat, ik plof uit elkaar..’ ‘Dan gaan we terug naar het hotel. Ga je eventjes naar het toilet of zo? Dan vraag ik de rekening.’ ‘Naar het toilet?’ ‘Ja, je hoeft niet te weten wat voor fortuin ik hier vanavond uit moet geven.’ Ik grinnik. Angel rolt haar ogen, maar loopt dan lachend weg. Ik steek mijn hand op, waar een ober direct op reageert. ‘Can I have the check please?’ De ober knikt, loopt weg en komt weer terug met een mapje. Ik schrik van de centen die ik neer mag tellen voor een avondje eten. Ik stop het geld, met wat extras, in het mapje en loop naar de toiletten. Daar staat Angel al op me te wachten.’Come with me, babe..’ Ik sla mijn arm om haar schouder heen en begeleid haar naar buiten. Daar houd ik een taxi aan die ons naar het hotel brengt.

Mijn hand streelt het been van Angel. Als ik aan de binnenkant van haar dij onder haar jurkje wil, pakt ze mijn hand. ‘Is er iets mis met je libido of zo?’ Ik grinnik. ‘Nee, juist niet.. Laat me nou even van je genieten voor je weer weg gaat..’ ‘Schatje, toch niet in de taxi.. Dat heb ik je gisteren ook al gezegd..’ ‘Oké, oké.. ik wacht wel tot in het hotel.


Reacties:

1 2

1Dtjetanya zei op 28 jan 2014 - 7:55:
Superleuk!!!


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 27 jan 2014 - 22:01:
oeeh melding haha !


Ciinderellax
Ciinderellax zei op 27 jan 2014 - 16:48:
aww leuk (: x


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 27 jan 2014 - 15:59:
Echt leuk hoor!! x


justmissF24
justmissF24 zei op 27 jan 2014 - 15:20:
Super leukk!!! Xx