Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » It started with an elevator|| Niall Horan [Afgerond] » Fifteen~Screaming

It started with an elevator|| Niall Horan [Afgerond]

28 jan 2014 - 17:12

1343

17

716



Fifteen~Screaming

Ismay O’Brienn

Voorzichtig neem ik een slokje van mijn thee en zet de mok neer. Ik schraap mijn keel en kijk nerveus naar Niall. Hij knikt en legt een arm om mijn schouders. ‘Okay, nou. Niall kwam alleen maar bij me, omdat hij bang was voor nachtmerries.’ Niall knikt en gaat verder. ‘Ik had al heel lang geen aanval meer gehad, dus ik was bang dat ik er zo weer een zou krijgen, bijvoorbeeld van eventuele nachtmerries.’ Liam glimlacht naar ons beiden. ‘Zeg dat dan gelijk joh, dat is toch niet erg?’ Beiden schudden we ons hoofd en Harry schud zachtjes zijn hoofd. ‘Ik blijf nog steeds bij het feit da-‘ Hij wordt onderbroken door Zayn, die al gapend aan tafel komt zitten. ‘Goeiemorgen,’ zegt hij nadat hij is uit gegaapt. ‘Goeiemorgen,’ antwoord ik vrolijk. Hij grijnst naar me en neemt een hap van zijn omelet. ‘Nog iets gemist?’ vraagt hij dan, Verwachtingsvol kijkt hij ons aan, terwijl hij een slok van zijn thee neemt. We schudden snel ons hoofd, maar natuurlijk besluit Harry om iets te zeggen. ‘Nee hoor, behalve dan dat Niall en Ismay seks hebben gehad.’ Zayn spuugt zijn thee uit en kijkt Harry verschrikt aan. ‘Wat?!’ Liam geeft Harry een tik op zijn achterhoofd. ‘Harry liegt, Niall sliep alleen bij Ismay op de kamer, omdat hij bang was voor een aanval.’ Zayn dept zijn mond met een servet. ‘Dat klinkt logisch.’ Niall knikt en duikt dan in zijn pannenkoeken. Ik lach en besluit dan om zelf ook maar te gaan eten. Al snel volgen de andere ons en zijn de enige geluiden nog die van etende tieners.

Nadat we klaar zijn met eten, staan we allemaal op. ‘Wat gaan jullie vandaag doen?’ vraag ik terwijl ik mijn telefoon check en weer in mijn zak prop. ‘Waarschijnlijk London verkennen,’ zegt Liam met een glimlach. ‘Wil je mee, wifey?’ vraagt Louis vrolijk. Hij slaat beide armen om mijn schouders en trekt me tegen zich aan. Ik lach en probeer me eruit te wiebelen, maar in plaats van me vrij te laten, plaatst hij een kus op mijn slaap. ‘Ja, wil je mee?’ vraagt ook Zayn. Hoopvol kijken de jongens me aan en ik denk diep na. ‘Vooruit dan maar.’ Ze juichen en Niall wikkelt zijn armen ook om mijn schouders, waardoor ik in een onhandige sandwich tussen Niall en Louis beland. ‘Jongens!’ zeg ik lachend, ‘laat me gaan!’ Ze schudden beiden hun hoofd en ik zucht diep. ‘Zayn? Help?’ Hij tuit zijn lippen en schud dan zijn hoofd. ‘Neh, ik laat je zo maar even staan.’ Boos kijk ik hem aan en richt dan mijn blik naar Liam. ‘Liam? Pwetty please?’ Hij schud zijn hoofd en lacht. ‘Nehh.’ Ik snuif en sla mijn armen zo goed als het kan over elkaar. ‘Niet cool dit, jongens.’ Ze lachen en dan laat Niall me los. Hij klopt op mijn haar en glimlacht. ‘Awhh, is kleine Ismay boos?’ Ik stomp hem op zijn arm en grimas. ‘Niet cool.’ Hij lacht alleen maar en kietelt mijn zij. ‘Sorry, love.’ Ik draai mijn hoofd naar Louis. ‘Louiss? Wil je me pwetty please laten gaan?’ Hij kijkt me aan en zucht dan diep. ‘Vooruit.’ Hij haalt zijn armen van mijn schouders en snel neem ik een stap bij hem vandaan. ‘Dank je.’ Hij glimlacht en ik glimlach terug. ‘Okay, ik ga mijn tandenpoetsen. Om tien uur op mijn kamer?’ vraag ik ze. Ze knikken en ik zwaai naar ze, waarna ik de eetzaal verlaat en naar de trappen loop. Met een diepe zucht begin ik aan de klim omhoog.

Om precies tien uur klinken er drie kloppen op mijn deur. Snel doorkruis ik de kamer en open de deur. Ik wordt begroet door vijf jongens die me glimlachend aankijken. ‘Hola,’ zeg ik vrolijk. Ze knikken en ik open de deur verder, waardoor ze naar binnen kunnen stappen. Louis is de eerste en hij begroet me met een kus op mijn voorhoofd. ‘Hallo again, wifey.’ Lachend schud ik mijn hoofd en geef de andere jongens een korte knuffel. ‘Ga je dit serieus waar vol houden, Lou?’ Hij knikt en gaat op de bank zitten. ‘Nou, even mijn tas pakken en dan kunnen we wat mij betreft gaan.’ De jongens knikken en ik loop snel mijn slaapkamer in, waarna ik mijn tas pak en mijn portemonnee erin gooi. Mijn pasje en telefoon volgen en ik loop de woonkamer weer in. ‘Ready?’ Ze knikken en ik trek mijn jas aan, samen met een lekkere dikke sjaal. Als eerst verlaten de jongens mijn kamer, waarna ik volg en de kamer afsluit. ‘Kom, we gaan met de lift,’ zegt Liam. Twijfelend kijk ik hem aan, maar het is Louis die me geruststelt. ‘Ik ben bij je, wifey.’ Hij glimlacht en ik lach weer. ‘Ik ga hier niet meer vanaf komen, right?’ De andere jongens knikken en Louis kust mijn slaap weer. ‘Maar okay, we gaan wel met de lift.’ Met zijn zessen stappen we de lift in en voordat de deuren zijn gesloten glijd een warme hand in die van mij. Snel kijk ik om en ontmoet de blauwe ogen van Niall. Hij glimlacht nerveus en ik geef hem een bemoedigend kneepje in zijn hand.

Sneller dan gedacht zijn we alweer beneden en schuiven de deuren open. We stromen naar buiten en zodra de meiden buiten het hotel de jongens in de gaten krijgen beginnen ze te gillen. Ik grimas weer. ‘Ugh, kunnen ze nou nooit ophouden?’ ‘Nopp,’ zegt Thomas. Verschrikt draai ik me om. ‘Holy shitballs, Thomas. Je liet me schrikken.’ Hij grinnikt en mijn oog valt op Paul, Aaron en Vincent die achter hem staan. ‘Gaan jullie mee?’ Ze knikken en Paul en Vincent lopen naar voren. ‘Kom, we gaan.’ Niall en Louis lopen beiden aan mijn zijde, terwijl Liam achter me loopt en Zayn en Harry voor me. Daarvoor en achter lopen de bodyuards en Paul kijkt nog een keer naar ons om. ‘Bereid je voor op het geschreeuw.’ Ik trek een zuur gezicht en dan opent hij de deuren. De meiden beginnen weer te gillen en de jongens lopen naar ze toe om foto’s en handtekeningen te maken en te geven. Thomas en Aaron blijven bij mij in de buurt en leiden me naar een rustig plekje, waarna ze beschermend aan mijn zijdes blijven staan. De koude wind laat mijn oren bevriezen en ik graai in mijn tas, waarna ik een zwarte muts met oortjes op mijn hoofd zet. Glimlachend kijk ik naar de jongens, die met brede grijnzen op hun gezicht met de fans communiceren. ‘Hoe lang blijf je hier?’ vraagt Thomas in een poging om het gesprek op te starten. ‘Twee weken,’ antwoord ik met een glimlach. ‘Ik ben vlak voor kerstmis thuis.’ Hij knikt en richt zijn blik weer op de menigte. Niall kijkt op en vangt mijn blik. Hij knipoogt naar me en gaat dan weer verder. Ik giechel en vis mijn telefoon uit mijn tas. I’m bored, talk to mehhhh app ik naar Cat. Al snel ontvang ik een berichtje terug. No ;p Ik giechel en mijn vingers vliegen over het scherm. Dan stuur ik je geen foto van mij en Niall samen hehe Boven aan het scherm verschijnt aan het typen en met een glimlach wacht ik haar reactie af. DAT IS GEMEEN, OKAY! Ik zal wel tegen je praten. Hoi, hoe is het? Ik lach en kijk op. De jongens nemen afscheid en ik laat snel mijn vingers over het scherm schieten. Hoeft al niet meer ;3, ik ga samen met de jongens de stad in x Ik vergrendel mijn telefoon en gooi hem weer in mijn tas. Niall begroet me met een knuffel en de anderen zwaaien naar me. ‘Hey guys, fans blij gemaakt?’ Ze knikken met een glimlach en zwaaien nog eens naar de fans, die prompt weer in gillen uitbarsten. Ik grimas weer en draai me om. ‘Zullen we dan maar gaan?’ zeg ik snel. De jongens knikken en met ons kleine groepje lopen we de straat uit, klaar om London te gaan verkennen.

Reageren=Melding
Geen reactie is dus GEEN melding


Reacties:

1 2 3 4

LOVENIALLL
LOVENIALLL zei op 5 feb 2014 - 16:46:
Leukleukleeeeuuukkk
ik ga snel verder leze hehe..... x


iamwhoiam
iamwhoiam zei op 31 jan 2014 - 21:42:
Whaaaaaa heeeerl snel verdercgaan xxx


sammieejjx
sammieejjx zei op 31 jan 2014 - 16:41:
Snel vederrr !


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 29 jan 2014 - 18:56:
Echt leuk!


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 28 jan 2014 - 21:56:
hhhmmm ismay en louis ?!?! dat zou wel facking awesome zijn melding!