Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Het leven van Jill - PAUSED » H22 - Twijfels

Het leven van Jill - PAUSED

30 jan 2014 - 17:24

1920

20

564



H22 - Twijfels

Vinden jullie Het leven van Jill nog steeds leuk? Let me know!

Harry POV

Jill draaide een stukje naar me toe. Ze is prachtig. Ze zong zo mooi en kan nog goed piano spelen ook. Ik weet niet hoe maar vanaf het moment dat ik Jill zag in het park was ik onder de indruk van haar. En nu? Nu zit ik hier. Ik keek haar recht in haar ogen aan. Groen, prachtig groen. Ik keek kort naar haar lippen en terug naar haar ogen. Ik twijfelde even of dit wel een goed idee was.
Ik legde mijn hand op haar wang, draaide mijn hoofd iets schuin en boog mijn gezicht naar haar toe. Ik voelde de spanning door heel mijn lichaam. Vlak voor mijn lippen die van Jill raakte, sprong ze op van het krukje. 'Nee!' riep ze. Ook al spreek ik dan geen woord Nederlands, wat 'Nee' betekende was direct duidelijk. Ik keek haar verbaasd aan. Ik begreep het niet, had ik iets verkeerd gedaan? Jills ogen werden rood en waterig. Ik bleef zitten op het krukje, ook al wilde ik dolgraag opstaan en haar knuffelen. Ik wilde haar zeggen dat ik haar niet wilde kwetsen en dat alles goed komt. Ik wist niet eens wat er eigenlijk aan de hand was en of het dus wel goed zou komen. Ik raakte wat in de war van deze, wat heftige, reactie. Alles wat ik kon doen was hier blijven zitten zonder een woord of beweging. Uit het niets rende Jill weg.
'Shit!' zei ik hardop. Langzaam stond ik op en liep het kamertje uit. 'Jill!?' zei ik voorzichtig, maar ik kreeg geen reactie. Nu hoorde ik Jill zachtjes snikken en liep op het geluid af, de keuken in. Daar zat ze, aan de tafel met haar gezicht weggestopt in haar armen. 'Jill!?' probeerde ik nog een keer. 'Jill!?' Ik legde mijn hand op haar schouder. 'Jill, please stop crying.' Jill sloeg mijn hand van haar schouder. 'I'm sorry.' zei ik voorzichtig.
'Oh, you're sorry? Sorry for what? For trying to kiss me!?' ze keek me woedend aan. 'No! I'm sorry for hurting you.' Ik sloeg mijn ogen neer. 'Jill, can you please explain why you're crying?' ging ik voorzichtig verder. Ik schoof de stoel naast haar een stukje naar achter. Jill keek op. 'May I?' 'Sure.' antwoordde ze. Ik ging op de stoel naast haar zitten en keek haar vragend aan, wachtend op een antwoord op mijn vraag van daarnet. Jill zuchtte.
'I'm sorry Harry.' ze slikte. 'It's just..' 'Take a breath babe, it's okay!' zei ik terwijl ik met mijn hand over haar rug wreef. 'I really like you Harry, I really do.' 'But?' vroeg ik. Er kwam een kleine glimlach op haar gezicht. 'But we don't really know eachother yet and sometimes I got this feeling like you're the star. Like you're in a famous boyband and I'm just an average girl. One of the millions of girls who like One Direction.'
'So, you like me?' vroeg ik met een brede glimlach. 'Yes, I do.' ze porde me in mijn zij. 'Let's get to know eachother a bit better before you kiss me again.' zei ze plagerig. 'Sure, babe!' Ze zuchtte en veegde de laatste traan van haar wang. Ik gaf haar een klein kusje op haar voorhoofd. 'You're not one of the million, you're one in a million.' fluisterde ik. 'I'm sorry, what did you say?'
'Nothing babe, nothing.' zei ik met een glimlach. 'Okay.' zei Jill wat ongelovig. 'Would you like to have something to drink?' ging ze verder. 'Yes please.' antwoordde ik. 'Tea?' 'Sure, babe.' Jill stond op en liep naar het aanrecht.
Ik kan niet uitleggen waarom maar ik had het gevoel dat Jill me niet alles vertelde. Hmm, laat het rusten Styles.
'Which flavour would you like to have?' vroeg Jill terwijl ze de doos met verschillende smaakjes opende. 'Uhh.' Jill lachte en zette de doos voor mijn neus. 'Here you go.' Ik liet mijn ogen over de verschillende smaakjes glijden en besloot voor citroenthee te gaan. Ik haalde het zakje uit de doos en legde het op tafel. Jill kwam aanlopen met twee gevulde theeglazen en zette deze op tafel. Ik opende het theezakje en hing hem in het glas dat Jill net voor me neus had neergezet. Jill liep met haar vingers de verschillende smaken thee langs en haalde een paars zakje uit de doos, opende het zakje en hing hem in haar theeglas. De deurbel ging. 'Be right back.' zei Jill terwijl ze de keuken uitliep. De deur ging open en ik hoorde Jill praten met een vrouw. Mijn naam viel en er werd gelachen. 'Hello!' zei een vrolijke stem. Ik stond op en stak mijn hand naar de vrouw uit. Een mooie slanke hand pakte de mijne vast. 'Hello ma'am. I'm Harry Styles.' 'Hi Harry! I'm Joyce, Jills mom.' zei ze vrolijk. 'Would you like to have something to drink?' ging ze verder. 'Thanks ma'am but Jill already made me some tea.' antwoordde ik terwijl ik naar mijn theeglas wees. 'Ah, good!' Joyce vulde een theeglas en kwam bij ons aan tafel zitten. 'So Harry, tell me something about yourself.' Ik glimlachte en keek naar Jill. Met alle respect hoor maar volgens mij hield deze vrouw zich niet erg bezig met het nieuws rond celebs.
'Well, uh, I'm Harry Styles. I'm 18 years old. I got my own apartment, here, in London. I'm in a band called One Direction and..' Joyces mond viel open. 'Holy shit!' zei ze. Ik kon mijn lach niet inhouden en schaterde het uit. 'So you're one of those guys on the posters in my daughters bedroom!' ging ze verder. Ik keek met grote ogen naar Jill die ondertussen ongeveer de kleur van een tomaat had gekregen. 'I guess I am.' antwoordde ik lachend.



Jill POV

'Jill!?' riep Harry vanuit de gang. 'Jill!?'
Ik had geen zin om te antwoorden, ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik wilde Harry het liefst gewoon even niet onder ogen komen maar dat werd lastig. Ik had verschrikkelijk overdreven gereageerd, daar was ik mezelf erg bewust van. Het voelde alsof ik hiermee alles had verpest. De kans op een goede vriendschap met de jongens, was in één klap minimaal geworden.
Ik voelde een hand op mijn schouder. 'Jill, please stop crying!' Ik sloeg de hand weg en keek Harry aan. 'I'm sorry.' zei hij voorzichtig. 'Oh, you're sorry? Sorry for what? For trying to kiss me!?' zei ik en gaf Harry een woedende blik. Ik weet niet waarom ik alles op Harry af reageerde, misschien was dit gewoon het makkelijkst.
Harry kon er ook niets aan doen dat ik vanaf het moment dat ik hem zag in het park mezelf tot hem aangetrokken voelde. Sinds ik Harry had ontmoet twijfelde ik over alles. Mijn uiterlijk, mijn talenten of eigenlijk meer het gebrek hieraan en zelfs mijn karakter. En alsof dit allemaal nog niet genoeg was, alsof ik nog niet genoeg in de war was, ontmoette ik Liam ook nog eens. Die jongen leek in ieder opzicht perfect te zijn. Hierdoor werden mijn twijfels nog groter want zelfs ik wist niet meer wie ik nou eigenlijk het leukste vond. Wist ik maar waarom ik zo twijfelde, zowel Harry als Liam kunnen krijgen wie ze willen, waarom zouden ze überhaupt geïnteresseerd zijn in een meisje zoals mij.
'No! I'm sorry for hurting you.' Harry sloeg zijn ogen neer. 'Jill, can you please explain why you're crying?' ging hij verder. Ik hoorde Harry de stoel naast mij een stukje naar achteren schuiven. Ik keek op. 'May I!?' 'Sure.' antwoordde ik. Harry ging op de stoel zitten en keek me vragend aan. Hij wilde een antwoord. Ik zuchtte.
'I'm sorry Harry.' ik slikte. 'It's just..' 'Take a breath babe, it's okay!' zei Harry terwijl hij met zijn hand over mijn rug wreef. 'I really like you Harry, I really do.' 'But?' vroeg hij. Ik kon het niet helpen en wist niet waarom maar er kwam een glimlach op mijn gezicht. 'But we don't really know eachother yet and sometimes I got this feeling like you're the star. Like you're in a famous boyband and I'm just an average girl. One of the millions of girls who like One Direction.'
'So, you like me?' vroeg Harry met een brede glimlach. 'Yes, I do.' antwoordde ik. Ik gaf hem een por in zijn zij.
Ik wou dat ik uit kon leggen wat er net was gebeurt maar ik weet het zelf niet zo goed. Twijfels, heel veel twijfels. Laat ik het er maar op houden dat de emoties even hoog opliepen van de schrik.
'Let's get to know eachother a bit better before you kiss me again.' zei ik plagerig. 'Sure, babe!' Ik zuchtte en veegde de laatste traan van mijn wang. Harry gaf me een klein kusje op mijn voorhoofd en fluisterde iets onverstaanbaars. 'I'm sorry, what did you say?' vroeg ik. 'Nothing babe, nothing.' zei hij met een glimlach. 'Okay.' zei ik. Ik geloofde het niet, ik hoorde hem toch echt iets zeggen maar besloot er verder niet op in te gaan. 'Would you like to have something to drink?' ging ik verder.
'Yes please.' antwoordde Harry. 'Tea?' 'Sure, babe.' Ik stond op en liep naar het aanrecht.
'Which flavour would you like to have?' vroeg ik aan Harry terwijl ik de doos met verschillende smaakjes opende. 'Uhh.' zei hij wat ongemakkelijk. Ik lachte en zette de doos voor zijn neus. 'Here you go.'
Ik vulde twee theeglazen met gekookt water en liep ermee terug naar de tafel. Ik zette de glazen op tafel en zocht een smaakje uit de theedoos. Bosvruchten. Ik opende het zakje en hing hem in het glas. De deurbel ging. 'Be right back.' zei ik terwijl ik de keuken uitliep. Ik opende de deur.
'Hoi mam.' 'Hee schat.' zei mijn moeder terug terwijl ze naar binnen stapte. Mama zette haar tas op de trap. 'Hoe was je dag lieverd?' vroeg ze terwijl ze me aankeek. 'Jill, heb je gehuild schat. Je ogen zijn een beetje rood.' ging ze verder terwijl ze haar jas ophing aan de kapstok. 'Ik wil het er niet over hebben, het is al opgelost.' Mijn moeder knikte. 'Oke schat prima!' 'O, trouwens mam..'
'Ja!?' vroeg ze. 'Er is een, uhh, vriend hier. Hij zit in de keuken.' Mama keek me vragend aan. Ik lachte. 'Ja hij is leuk, heel leuk!' Nu lachte mijn moeder met me mee. 'Ik ben benieuwd.' zei ze terwijl we samen terug naar de keuken liepen.

Mijn moeder begroette Harry. 'Hello!' zei ze met een vrolijke stem. Harry stond op en stak zijn hand naar mijn moeder uit. 'Hello ma'am. I'm Harry Styles.' zei hij beleefd. 'Hi Harry! I'm Joyce, Jills mom.' zei mama vrolijk. 'Would you like to have something to drink?' ging ze verder. 'Thanks ma'am but Jill already made me some tea.' antwoordde Harry terwijl hij naar zijn theeglas wees. 'Ah, good!' Mama vulde een theeglas en kwam bij ons aan tafel zitten. 'So Harry, tell me something about yourself.' Harry glimlachte en keek naar mij.
'Well, uh, I'm Harry Styles. I'm 18 years old. I got my own apartment, here, in London. I'm in a band called One Direction and..' Mama's mond viel open. 'Holy shit!' zei ze. Harry kon zijn lach niet inhouden en schaterde het uit. Ik lachte met hem mee. 'So you're one of those guys on the posters in my daughters bedroom!' ging ze verder. Ik keek met grote ogen naar mama en voelde Harry's ogen branden. Ik voelde dat ik ondertussen de kleur van een tomaat had gekregen.
'I guess I am.' antwoordde Harry lachend.


Reacties:

1 2 3 4

Chrissy
Chrissy zei op 6 feb 2014 - 20:21:
Oeeeeehhhh
Goed hoofdstuk meid!


Bella01
Bella01 zei op 4 feb 2014 - 22:29:
Goeie hoofdstuk
Keep it up! <3


iamwhoiam
iamwhoiam zei op 31 jan 2014 - 22:05:
Awesomeeeee


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 31 jan 2014 - 18:16:
hahahahahaha awesome ahhaa melding!


Ciinderellax
Ciinderellax zei op 31 jan 2014 - 17:05:
omygosh geweldig hoofdstuk babe ! xo