Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond] » 7~Talking to him

Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond]

31 jan 2014 - 8:48

1362

12

486



7~Talking to him

Jade Maria Tearly

Verstijfd sta ik voor de klas. ‘Mevrouw Tearly. Onmiddellijk naar uw plek.’ Angstig kijk ik de vrouw aan, maar ze toont geen medelijden en kijkt me streng aan. Ik slik en kijk de klas rond. Verschillende mensen kijken me met medelijden aan, andere in angst. Die hebben vast al eens naast hem moeten zitten. Mijn blik vangt die van Malika en ze kijkt me medelijdend aan. ‘Je kan het,’ playbackt ze naar me. Ik knik zachtjes en loop dan naar de plek toe. Hij zit aan het gangpad, wat dus betekent dat ik aan de kant van de muur moet gaan zitten. Hoe geweldig. Langzaam zak ik op mijn stoel en plaats mijn spullen op de tafel. Zo ver mogelijk probeer ik bij hem vandaan te zitten, maar het gevoel van onveiligheid verdwijnt nooit. Stiekem spiek ik door mijn wimpers naar hem om. Hij brengt net zijn hand naar zijn ogen en zijn biceps worden duidelijk. Ik slik hevig en wend snel mijn blik af, want ondanks zijn reputatie, ziet hij er heel goed uit. Ik weef mijn vingers in elkaar en richt mijn blik op het bord. De vrouw pakt een krijtje op en schrijft in grote, maar toch bijna onleesbare hanenpoten haar naam op het bord. ‘Jezus wijf, schrijf wat helderder,’ mompel ik. Een grinnik ontsnapt aan Liam’s lippen en mijn mondhoeken krullen omhoog. ‘Ze heeft inderdaad een behoorlijk onleesbaar handschrift,’ fluistert hij. Ik knik, maar weiger nog steeds hem aan te kijken. De vrouw klopt haar handen af en draait zich naar de klas. ‘Goed! Zoals ik al zei voordat ik ruw onderbroken werd door meneer Payne-’ ‘Altijd tot uw dienst, mevrouw.’ Liam salueert naar haar en ik giechel. Ze zend hem een dodelijk blik, maar hij grijnst alleen maar. ‘Goed, as said. Mijn naam is Mevrouw Lockt. Ik duld geen geklets in mijn klas, behalve als ik toestemming heb gegeven. Ik eis dat iedereen voor elke toets hoger dan een zes haalt, anders zet ik je over naar een andere klas. Ik verwacht dat je actief meedoet in deze les, anders wordt je eruit gestuurd. Ik eis –‘ Ze praat verder en ik drijf weg, vervallend in mijn gedachtes.

Ik schrik op van een hand op mijn bovenbeen. Met een ruk kijk ik opzij, om te worden begroet door de zijkant van Liam’s hoofd. Hij kijkt strak naar het bord, maar ik kan een grijns om zijn lippen zien spelen. ‘Haal je vuile poten van mijn been,’ fluister ik woedend naar hem. Zijn grijns wordt alleen maar breder en hij schuift zijn hand iets omhoog. Ik adem diep in en leg mijn hand op die van hem. Hard knijp ik in zijn vingers en til zijn hand van mijn been, om hem daarna los te laten. Zijn grijns verdwijnt, maar zijn blik blijft op het bord gericht. Opgelucht zucht ik en richt mijn blik op het bord. Ik pak een pen op en pen snel de aantekeningen over. ‘Oke! Maak nu opgave 1 tot en met 6. De berekeningen uit schrijven!’ dondert Lockt’s stem door het lokaal. Mensen slaan snel hun boek open en beginnen te schrijven, zo ook ik. Mijn ogen schieten over de regels en opgaven en al snel zet ik mijn pen punt op het papier op de eerste berekening op te schrijven. Na de eerste ga ik al snel verder naar de tweede en de derde en de vierde. Zodra ik bij de vijfde berekening ben voel ik zijn hand weer op mijn bovenbeen rusten. Scherp adem ik in en ik knijp mijn handen samen. Zachtjes hoor ik hem grinniken en zijn duim draait kleine rondjes op mijn blote huid. Gelukkig draag ik een broekje en geen rokje, want dat zou nog veel erger zijn geweest. Zo onopvallend mogelijk beweeg ik mijn hand onder de tafel en zet dan mijn nagels in zijn hand. In een reflex trekt hij hem terug. Langzaam draai ik mijn hoofd en staar hem aan. Boos staart hij terug en ik slik. Zijn bruine ogen worden verscherpt door zijn donkere wenkbrauwen die in een boze uitdrukking staan. Ik slik nogmaals en richt snel mijn blik weer naar mijn schrift en voltooi de vijfde berekening.

Zodra de bel gaat spring ik op en prop mijn spullen in mijn tas. Ik loop langs Liam en wil naar de deur snellen, maar hij grijpt mijn pols en trekt me tegen zijn borst. Angstig verstijf ik, terwijl zijn handen langs mijn armen naar beneden glijden. Zijn warme adem zorgt voor kippenvel op mijn nek als hij er een kus plaatst. Langzaam beweegt hij zijn lippen naar mijn oor en ik slik. ‘Je bent nog niet van me af, Jade Tearly.’ Dan verdwijnt zijn aanwezigheid en versnelt mijn ademhaling. ‘Jade!’ roept Malika verschrikt. Ze komt naar me toe gesneld en pakt mijn arm. Snel trekt ze me mee naar de hal, waar Marissa en Quinn al staan te wachten. ‘Ik heb alles gezien. Oh Jade. Dit is zo erg.’ Ik knik langzaam en ril dan. Mijn spieren ontspannen zich weer en ik kijk de meiden aan. ‘Ik ben dood, is het niet?’ Hun ogen staan angstig en langzaam knikken ze. ‘Je bent dood.’

Liam James Payne

Voor de tweede keer leg ik mijn hand op haar been, terwijl ik met de andere braaf de berekeningen op schrijf. Scherp hoor ik haar inademen en ik spiek naar haar om. Ze heeft handen dicht geknepen en ik grinnik. Langzaam draai ik met mijn duim rondjes op haar blote huid en ik vervloek haar stilletjes dat ze geen rokje draagt. Dan opeens voel ik haar nagels in mijn hand en ik een reflex trek ik mijn hand terug. Die bitch. Hoe durft ze. Boos draai ik mijn hoofd en kijk haar aan. Ze staart terug, maar al gauw zie ik haar slikken. Boos blijf ik haar aanstaren en ze slikt nogmaals, waarna ze haar blik weer naar haar schrift richt.

Zodra de bel gaat springt Jade op en propt ze haar spullen in haar tas. Met een grijns bekijk ik haar handelingen. Ik heb haar bang gemaakt, goed zo. Dat was precies mijn bedoeling. Zodra al haar spullen in haar tas zijn gestopt loopt ze achter me langs en voorbij mijn tafel. Ik sta op en grijp haar bij haar pols, waarna ik haar met een voorzichtige ruk tegen me aantrek. Haar rug komt in contact met mijn voorkant en schokjes zijn te voelen. Haar spieren verstijven en haar ademhaling verdiept. Tergend langzaam laat ik mijn handen langs haar armen naar beneden glijden, mezelf ontzettend beheersend. Het liefst zou ik haar hier en nu nemen en haar de mijne maken. Diep adem ik in en besluit dan iets te doen wat me hele zelfcontrole overhoop kan gooien. Ik kus haar nek. Kippenvel ontstaan op haar huid en ik voel haar slikken. Langzaam beweeg ik mijn lippen over haar huid, richting haar oor. ‘Je bent nog niet van mij af, Jade Tearly,’ fluister ik zachtjes. Snel maak ik me los uit onze pose en loop het lokaal uit, voordat ik iets doe waar ik spijt van krijg.

Na wiskunde is het pauze en ik zoek snel Josh, Niall, Harry, Zayn en Louis op. ‘Guys,’ glimlach ik. Ik geef ze een box en grijns dan. ‘Jade heb ik al helemaal in mijn zak.’ Josh grijnst. ‘Serieus?’ Ik knik en ga zitten, waarna de andere volgen. ‘Ik denk dat ik haar deze week nog in mijn bed krijg.’ Niall grijnst. ‘Je hebt geluk, mate. Haar wil ik ook wel hebben.’ Ik geef hem een klopje op zijn rug. ‘Sorry, mate. Zij is toch echt van mij.’ Hij haalt zijn schouders op. ‘Maakt me niet uit. Ik vind wel iemand.’ Medelijdend kijk ik hem aan. Niall is al single sinds dat ik me kan herinneren. Snappen doe ik het niet. Oke, hij zit misschien bij mijn bende, maar hij is een goeie knul. ‘Wat hebben jullie dalijk?’ vraag ik terwijl ik een hap van mijn, gestolen, sandwich neem. ‘Gym,’ antwoorden ze in koor. Snel grijp ik mijn rooster uit mijn kontzak en neem een kijkje. ‘Ik ook.’ Ik grijns en neem nog een hap. ‘Deze dag wordt alleen maar beter en beter.’

Reageren=Melding


Reacties:

1 2 3

Chayenne
Chayenne zei op 2 feb 2014 - 18:15:
Oehoeeeeeee. Nieuwsgierig.
SNel verder!


1Dtjetanya zei op 2 feb 2014 - 10:24:
geweldig!!!! srry voor late reactie...internet viel 2 dagen uit...


IrishPig
IrishPig zei op 1 feb 2014 - 17:30:
VERSLAVEND DAT IS DIT VERHAAL!!! OMG ARME NIALL, IK TROOST HEM WEL.... (als zijn vriendin) HAHAHA NEEJ, SNELLLL VERDERRRRRRRRRRRR XOXO


RivLovee
RivLovee zei op 1 feb 2014 - 9:33:
IK. BEN. VERSLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFDDD!


Lishaa
Lishaa zei op 31 jan 2014 - 23:08:
Weetje even serieus.. Ik heb een goed idee.. Je schrijft deze fanfic gewoon helemaal af en zet alles er in 1x op... Hahahhaha oke misschien een beetje overdreven maar elke keer als er van deze fanfic een nieuw hoofdstuk lees en hem dan af heb gelezen blijft het in mijn hoofd wat er zal gebeuren enzo.. Dat betekend echt alleen maar dat je heeeeeeel goed kan schrijven.. Maarja het liefste zou ik gewoon her hele verhaal in 1x willen uitlezen..