Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Dreams or Love » Suprise!

Dreams or Love

5 mei 2009 - 12:55

1080

0

335



Suprise!

Dit is inmiddels een paar jaar later. De meiden zit nu in hun eindexamenjaar.

Flora en haar vriendinnen mogen dit hele jaar niet mee metb de jongens.
Ze moeten hun eindexamen VWO doen en dus school school school en nog eens school.
Ze hadden smaen met de jonges ene grote tour gedaan en ze zat sinds een maandje weer op school. Ze kon haar hoofd er niet bijhouden ze mistte bill gewoon zo erg en de andere meiden mistten Georg en gustav. Maaike mistte tom niet zo erg want het ging de laatste tijd niet zo goed tussen hun. Maar jah maaike kennnende zou dat vast wel weer goedkomen. Flora bleef songtejsten sturen maar sommige waren gewoon te droevig. Ze had er maar een geschreven waarvan ze echt vond dat bill hem kon zingen en dat was deze:
Pull the trigger.

All of your problems can be solved.
Although you think it isn’t so.
Wait for a clear view and
the answers will come to you.

Refrein
Pull the trigger and the nightmare stops

It looks easy but it isn’t
The right way to solve your problems
Just relax and wait.

Even if you have a thousand problems
And you can find the answers
Than sit back relax and wait
And all the answers will come on the right moment.

Refrein

And if it looks like it’s never over
Realise what you have
And what you left behind
If you pull that trigger

Refrein

Don’t left behind
What you love
Solve the problems at the right moment
And live your life with the ones your love.

Refrein 2x

Sit back......relax........and wait

Maar jah al haara ndere nummers waren echte norm droef.
Toen ze na tweeen een halve maand op school te hebben gezeten bij engels zat werd er ineensop haar deur geklopt.
Toen de leraar binnen zei werd de deur opengegooid en stormden bill door de deur hene en gilde uit:'Jouw liedje is goud waard we staan over op 1 ermee.'vervolgens gaf hij haar ene dikke zoen. Inenes hoordde ze omszich hene allemaal gefluit. Ze stopten met zoenen en bill ging voor de klas staan en zei:'Jullie moeten weten dat Flora echt helemaal top is. Voor sara en Jane heb ik ook nog een cadeautje en dat komt er nu aan.'Er reden twee hele grote pakken de klas in. Toen de meiden het open maatten sprongen georg en gustav eruit. Flora zag dat de meiden blij waren maar keek bill ip aan en wees naar Maaike. Bill zag het en liep naar maaike toe en hij zei dat hij voor haar ook iets had. Vervolgens kwam er een heel klein pakje binnen. Ze maaktten het open en er zat ene briefje in waarop stond dat er dit weekend op hun school ene enorm concert zou zijn en dat haar daar iets speiaals stond te wachten. Alle meiden moesten net gekleed zijn.
Na ene opaar dagen was het eindelijk zo ver. De meiden hadden veel met de jongesn opgetrokken want dejongesnnsliepen bij hun omdat ze toch ergens moesten overnachten. Maar maaike had Tom helemaal niet egzien. Ze had dan ook niet zoveel zin in het concert maar ze was toch gegeaan. Halverwege het concert werden de mieden ineens ene voor ene het podium opgeroepen. Eerst riepen georg en gustav Sara en jane, om ze te bedanken voor alles wat ze gedaan ahdden. Vervolgens werd flora geroepen door bill want die wou haar bedanken voor haar super songeksten. EN vervolgens zette ze een heel nieuw nummer in dat alleen de jongens en Flora kenden. Tijdens het nummer dacht maaike dat het over was tussen haar en tom totdat ze opeens fhaar naam hoordde en vervolgens flora haar het podium op trok. Nadat het nummer was afgelopen kwam er een klein pakje door de lucht zweven en tom paktte het. Hij liep naar maaike toe maaktte het pakje open liet het aan haar zien en ging op zijn KNIEEN. En hij voreg ahar ten huwelijk. Maaike was dolblij zei ja en vloog em op de hals vervolgens gildden de fans en werd het nummer ier komt de bruid ingezet.
Nadat hier kotm de bruid was afgelopen liep maaike naar de microfoon en zei:'Zoals jullie allemeaal wel weten kan flroa enorm mooi songteksten schrijven maar zingen kon ze nou niet echt. Nou heb ik ene verassing. Flora heeft nu namelijk al drie jaar zangles, dan kon ze ons voor zingen over hoe bill het nummer kon zingen en de andere het nummer spelen. Nou heb ik ene verassing voor u want zij gaat nu eerst voor u It's raining amn zingen en daarna nog ene heel speciaal nummer. Applaus voor flora!.'
Toen flora opkwam samen met de dansers steeg er een enorm gejuig op uit het publiek. Toen flora begon was iedereen verbaast. Was dit het meisje dat niet kon zingen. Het was echt goed. Maar ajh wat wil je ook he als je zoveel met muziek bezig bent. Terwijl flora zong was ze bezig met een beetje flirten met de dansers. Maar ajh dat hoorde bij het nummer. Maar bill vond het nou niet echt zo leuk. En toen Flora dat door had liep ze naar hem toe en ging ook hem erbij betrekken. En aan het eind van het liedje zon ze It'sraining amn but i only want you en toen kustte ze bill.
. Hij helemaal blij. Vervolgens verliet hij het toneel smaen met de dansers om vervolgens alleen weer net zo hard het podium op te rennen toennet het nummer Everytime I think ofyou begon. En het werd enorm romantisch want bij elk refrein kwam er weer ene stelletje bij en zo zongen ze op het eind allemaal als 4 stelletjes te samen. vrij snel daarna was het afgelopen en ging iedereen naar het huis van maaike om het hara ouders te vertellen. En vervolgens natuurlijk ene enorm feest. Toen de jongens de volgnde ochtend wakker werden waren de meiden echt nergens te vinden. Ze warenniet in de hotelkamer, de jongens hadden dat geregeld zodat het echt supa zou zijn, en toen ze in de zitkamer waren vond bill ene briefje met daarop: Heey sgatjes wij zijn shoppuh zijn om 4 uur terug en wij koken dus relax maar leker.
Nadat de jonegns dat hadden gelezen besloten ze om dan inderdaad maar lekker te gaan relaxen. De meiden leipen in het winkelcentrum alle bruidszaken af maar konden niet vinden. Toen zeiden sara en flora dat ze even wegmoesten dus besloot jane om met maaike even te gaan praten. Ze moest haar namelijke cht iets vertellen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.