Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 9

Kiss me || Louis Tomlinson

1 feb 2014 - 22:09

1071

3

542



---> 9

P.O.V Cloe White.
29th Decemberr 12.10

ik neem nog een laatste kijkje op de site van de makelaar maar pak dan toch maar me spullen. Vandaag ga ik met Andy naar een huis voor mezelf kijken. De makelaar had er drie uit gezocht. Vandaag Gaan we naar me favoriet om hem nog een keer te bekijken en moet ik beslissen. bloed nerveus voor Louis reactie voel ik dat dit de goede beslissing is. Ik heb hem nog niks vertelt. Simpelweg omdat ik te bang bent. Ook vanwege het feit dat het eigenlijk Andy's idee was. Misschien vertel ik dat niet eens aan Lou. Vandaag komen de boys weer terug veel eerder dan verwacht. Louis en ik hebben het soort van bijgelegd. Ik, en hij denk ook zijn gewoon zo moe van al de ruzies dat we het niet echt meer bijleggen. We gaan gewoon veder met het leven.

De deurbel tikt hevig tegen het ronde ijzeren schijf waar een helskabaal vanaf komt. Dat zou Andy wel zijn. Na dat ik een huisje heb gevonden wou Andy het officieel maken dat ik bij hem gaat werken. Dus dat betekend een contract onderteken en dat soort dingen. Ik heb zin in me eerste echte werkdag ooit. volgens mij maak ik Andy helemaal gek met alle dankbaarheid die ik toon. zoiezo 3x per dag zeg ik dankje voor de kans die hij me geeft. maar het is gewoon zo ik ben heel dankbaar voor alles.

"hee, Ga je mee lovely?" vraagt Andy met die heerlijk ondeugende blik in zijn ogen. Andy en ik zijn heel snel echt close geworden. We hebben vele overheen komsten. We houden van dezelfde dingen. Ik steek me arm om zijn zo gespierde maar toch zachte arm zoals we altijd doen. En laat de wit geschilderde houten deur achter me in het slot vallen. Dan lopen we richting het huis wat hier zo dicht bij is. Het is letterlijk achter de flat van Liam, Andy en Harry. Ik wou zoiezo niet ver weg wonen.

Binnen tien minuten zijn we al bij het kleine vrijstaande huisje. Het is een schattig huisje. "Past wel bij je" plaagde Andy me de eerste keer dat ik dat opmerkte. De makelaar staat al bij het houten hekje. Hij begroet ons zoals gewoonlijk met een hand. "Gaan jullie mee?" vraagt hij.

"Het is wel echt prachtig he" zeg ik tegen Andy als het moment daar is om te besluiten of ik het wil. De makelaar heeft ons even aleen gelaten. "Wat zegt je hart?" vraagt hij. "Die zegt ja" antwoord ik eerlijk. "nou waar wacht je op dan? tekenen die papieren!" roept hij overtuigent. Precies wat ik nodig heb zoals altijd. Op de juiste plek zet ik me handtekening. pff.. het gaat nu echt gebeuren.


P.O.V Louis Tomlinson.
29th December 2014. 16.00

In een leeg huis plof ik op me vertrouwde bank. Cloe heeft me ge-sms’t dat ze werk moest doen met Andy. Ik ben focking jaloers. Ik kan aan niks anders denken. Wat voor werk. Voor het zelfde geld liggen ze op een hotelkamer. Of gewoon op zijn bed. Ik kan hier niet tegen. Maar ik moet mezelf wel dwingen om rustig te blijven en haar niet om de seconde te bellen zonder reden. Over een half uur zal ze er zijn zei ze. Grrr ik kan hier zo niet tegen. Zenuwachtig sta ik op en begin over de laminaat vloer te ijsberen. ik zie het al helemaal voor me. Hoe hij verleid met stomme openingszinnen. En de flauwste grappen ooit. Hoe zij er voor valt. En niet eens meer aan mij denkt. Hoe ze rond lopen als een stelletje gestoorde apen. Hoe ze korte rokjes en laag uitgesneden strakke topjes gaat dragen omdat hij dat wilt. Hoe ze zichzelf zou verliezen en gaat gedragen als een slet.

Ik hoor voetstappen knarsen in de sneeuw. Zachtjes schuif ik de gordijnen opzij en zie hoe Cloe en Andy lachend het pad op komen lopen. Mij nog steeds niet opgemerkt stoppen ze bij de deur. Ik versta ze net niet. Cloe lacht en plaatst haar hand tegen zijn borst. Dan knapt er iets in me hoofd en snel ik me naar de deur. Ik hard als ik kan trek ik aan de deurklink. Cloe schrikt en draait zich vliegensvlug naar me toe. "Jezus Louis. Ik schrok." zegt ze buiten adem. Ze legt haar hand op me arm. Het liefste zou ik Andy nu weer op zijn bek slaan maar ik doe niks. Ik hou mezelf tegen. Komt alleen maar meer gezeik van. Cloe geeft me een kus en zegt dan Andy gedag die vervolgens de tuin uit loopt.

Cloe loopt naar binnen. Ik sluit de deur en volg haar. Om haar vervolgens bij haar middel te pakken. "ik heb je gemist" zeg ik terwijl ze zich naar me toe draait. De bekende verlegen licht blozende glimlach komt weer op haar mooie lippen. Die vervolgens ze mijne weer raken. Dan laat ze ze weer van me af glijden. Met een hele ondeugende blik kijkt me aan. Ik bijt me lip. Weet precies wat ze bedoelt. Zelf bijt ze ook haar lip terwijl ze de knopen van haar bloesje los maakt. Na 10 knopen laat ze de geopende bloes op de grond vallen. "speciaal voor je aangetrokken" zegt ze me nog steeds aan kijkend met dezelfde blik. "wat vind je?" vraagt ze vervolgens. ik kijk naar de gloed nieuwe bh. "Naah niet zo.. Trek hem maar uit." plaag ik een beetje terwijl ik haar op de bank laat glijden. boven op haar geniet ik bloed geil van haar zachte kleffe tong die over me mijne glijdt. Zachtjes glijdt ze met haar handen over me rug zoekend naar me rand van me shirt. Zodra ze deze vind trekt ze de katoenen stof van me af. die ze vervlogens op de vloer naast haar bloes laat vallen. ik laat een spoor van kusjes achter terwijl ik richting haar benen glijdt. Aan gekomen bij het mooiste gedeelte van haar lichaam maak ik de knoop van haar licht blauwe skinny jeans los. Ze spanning gaat door haar lichaam. Met beide van mij handen trek ik de strakke broek uit. De zwarte licht door zichtige kante slip staat haar prachtig. ik laat me lippen de huid net boven de slip opwarmen. Dat vindt ze heerlijk. zachtjes laat ik de slip naar beneden zakken. Met mijn tong zoek ik haar clitorieus. Zachte kreuntjes klinken uit de mond van Cloe.


Reacties:


justmissF24
justmissF24 zei op 7 feb 2014 - 21:54:
Leuk verhaal! Je kan erg goed schrijven! Geef mij maar een melding!!


XxAmyxX zei op 4 feb 2014 - 16:59:
I love this story. SO FXKING MUCH xx


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 2 feb 2014 - 19:04:
Omg deze blijft zeker eve hangen haha