Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't fall in love with them! » I'm warning you.

Don't fall in love with them!

2 feb 2014 - 12:53

744

0

162



I'm warning you.

Als Ruth en Waliyha net plaats hebben genomen naast Louis en Harry wenken Zayn en Liam hun zusjes. Fronsend lopen ze naar hun broers. "What's up?" vraagt Waliyha verbaasd. Ruth kijkt Liam alleen maar verbaasd aan maar zegt verder niks. "Luister Wali" begint Zayn. "Ik wil niet dat je wat met één van de jongens begint oké?" vervolgt hij snel. Boos kijkt Waliyha naar Zayn "dat bepaal ik zelf wel hoor" snauwt ze boos. "Waliyha ik meen het, het zorgt alleen maar voor problemen" zegt Zayn sussend. "Als ik merk dat je wel wat met één van de jongens hebt, stuur ik je gelijk naar huis" eindigt hij zijn verhaal terwijl hij streng naar Waliyha kijkt. Waliyha zucht en rolt met haar ogen waarna ze zich omdraait en zich naast Harry in het zand laat ploffen.
---
Dat was even een soort van vanuit Waliyha en Zayn, nu is het even vanuit Ruth en Liam. Het is wel gewoon op hetzelfde moment.
-
Als Ruth voor Liam staat begint hij gelijk met praten "Ruth, je moet me beloven dat je niks met één van de jongens krijgt." Ruth trekt een wenkbrauw op en staart Liam aan alsof hij gek geworden is. "Sinds wanneer bepaal jij met wie ik wat begin?" vraagt ze verbaasd terwijl ze hem strak aankijkt. Liam zucht even "het is voor je eigen best wil sis, sowieso zorgt het alleen maar voor problemen en we zijn altijd weg" reageert Liam. "Als je toch wat met één van de jongens begint stuur ik je gelijk naar huis... en dat de ik echt" vervolgt hij nog snel. "Oké oké, ik beloof het" zegt Ruth. Ze draait zich om en laat zich naast Louis op de grond zakken.
-
Nu is het gewoon vanuit iedereen.
-
Niall, Louis en Harry kijken Ruth en Waliyha verbaasd aan als die geïrriteerd gaan zitten. "What's up?" vraagt Louis lief aan Ruth. "Nothing" stamelt Ruth terwijl ze in de kleermakerszit gaat zitten. Opeens staat Niall op en hij kijkt wat om zich heen. Hij rent weg en komt terug met een bos takken die hij vervolgens op het zand legt. "Wie heeft er een aansteker?" vraagt hij terwijl hij de kring rond kijkt. Zayn staat op en geeft hem een aansteker. Dankbaar maakt Niall een vuurtje. Glimlachend gaat hij weer zitten. "Zo dat is beter" zegt hij nog steeds glimlachend. Ze gaan met z'n allen wat dichter bij het vuurtje zitten. "Wie weet er een leuk spel?" roept Louis enthousiast. "Jou pesten" zegt Harry droog terwijl hij zijn tong naar Louis uitsteekt. "Dat win je niet Hazza" zegt Louis uitdagend. Harry staat op "kom dan boobear" reageert Harry terug. Louis staat op en loop naar Harry toe. Handig tilt Louis Harry op en hij rent naar de zee. "LOUIS ZET ME NEER" roept Harry geschrokken. Hij houd Louis stevig vast. Vlak voor de zee stopt Louis hij grijnst breed "here we go" roept hij terwijl hij de zee in rent met Harry nog steeds in zijn armen. Als hij ver genoeg is laat hij Harry los die gelijk begint te spartelen. "Louis I hate you" zegt Harry pruilend. Louis grinnikt "sorry hazz" reageert hij terwijl hij Harry uit de zee trekt. Lachend rennen ze weer terug naar de andere. "Volgende keer beter Harry" roept Niall grinnikend. "Hoe laat is het eigenlijk?" vraagt Liam opeens. Zayn pakt zijn horloge uit zijn tas en kijkt "11 uur" zegt hij verbaasd waarna hij opstaat. "Ik ga alvast terug naar het hotel, wie gaat er mee?" vraagt hij terwijl hij de kring rondkijkt. Niall en Liam staan op "ik ga mee" zeggen ze allebei terwijl ze hun spullen bij elkaar pakken. "Ik blijf nog even hier" zegt Waliyha die zich gelijk achterover laat vallen in het zand. Ook Harry, Ruth en Louis blijven nog. Harry laat zich ook achterover vallen en draait zijn hoofd naar Waliyha. "Hi" zegt hij droog terwijl hij haar aankijkt. "Hi" grinnikt Waliyha terug. Ruth staat op "ik ga even zwemmen" zegt ze terwijl ze al richting de zee begint te lopen. Louis grijnst en staat zachtjes op. Zacht loopt hij achter Ruth aan en als hij vlak achter haar is tilt hij haar opeens op. Ruth geeft en gil en kijkt geschrokken naar Louis. Pruilend kijkt ze hem aan. Louis grinnikt "sorry babe" zegt hij nog steeds grinnikend. Ruth bekijkt hem eens goed en bloost als hij dat zegt. Ze slaat haar armen om zijn nek en legt haar hoofd moe op zijn schouder.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.