Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Lies wemel (GESTOPT) » 4. NOG NIET LEZEN

Lies wemel (GESTOPT)

2 feb 2014 - 20:25

308

1

221



4. NOG NIET LEZEN

NOG NIET LEZEN, IS NOG NIET AF ;O

De zonnestralen vallen door het raam heen en schijnen op mijn gezicht. Ik open langzaam mijn ogen. Nee, te fel licht. Ik draai mij om en probeer verder te slapen. Het blijft ook bij proberen, want ik schrik op van een dichtslaande deur.
'Wake uuuuuup, Liesje kom op, Sneep wordt niet blij als wij op de allereerste schooldag en dan ook nog eens het eerste lesuur te laat komen!'
Mhuh, wie zei dat?
'Lisanne Wemel, nu opstaan! Kom op, of moet ik je uit bed sleuren?!?! We hebben nog maar VIJF minuten!!!'
Ik ga zuchtend overeind zitten en kijk recht in ogen van Hermelien, die nu boven mijn bed hangt. Dan dringt het tot mij door wat ze net had gezegd.
'Wacht even, we hebben nog maar VIJF MINUTEN?!' zeg ik verschrikt.
'Ja, nog maar vijf,' antwoord Hermelien nu lichtelijk geïrriteerd. Ik werp een blik op de klok, zes uur 's morgens.
'Oke, dit is dus echt niet grappig hè. Het is pas zes uur en jij wilt mij wijsmaken dat wij nu les hebben. Hoe haal je het in je hoofd...' ik schud mijn hoofd en ga weer liggen.
'Nee, nee we hebben echt les. Kijk maar, de anderen in de slaapzaal zijn ook al weg. Ik weet dat het nog belachelijk vroeg is, maar ik bedacht gisteravond toen iedereen sliep, dat we het rooster nog niet hadden gecheckt. Dus ik ben naar beneden gelopen en heb het bord bekeken. Sneep heeft onze lessen vervroegd, we hebben nu elke maandag en woensdag om vijf over zes les. Daartussen zitten er nog wat uren vrij en daarna het ontbijt.' eindigt ze triomfantelijk haar verhaal. Ik trok een zuur gezicht. Dit kon hij niet maken. Dit is gewoon ronduit belachelijk. Die vieze, vuile, vetharige, sluiperige grrrrr. Ik kan hem niet uitstaan. Hij doet het gewoon allemaal expres, om ons te sarren.


Reacties:


1Dtjetanya zei op 1 april 2014 - 23:27:
Ga je niet verder? Zou jammer zijn want het is echt leuk!