Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » The last messager » MTV EMA's

The last messager

3 feb 2014 - 5:47

874

2

308



MTV EMA's

Justin.
Vandaag waren de MTV EMA's. Ik had er wel zin in, want Melissa zou het presenteren. Wie Melissa is? Een meisje die ik al een tijdje leuk vond. Ze is een actrice en speelt in allerlei films. Toen ze jonger was, speelde ze ook in kinderfilms waar mijn zusje Jazmyn fan van is. Ik liep over de rode loper samen met Lil Za. We maakten wat foto's en liepen de grote zaal in waar er een plek voor ons gereserveerd was.

Melissa.
Zoals gewoonlijk waren er mensen bezig met mijn uiterlijk. Een paar deden mijn makeup, en andere mijn haar. De andere waren bezig met mijn outfit en sieraden. Toen ik eindelijk klaar was bekeek ik mezelf in de spiegel. Ik zag er goed uit, al zeg ik het zelf. Vandaag mocht ik de MTV EMA's presenteren. Ik was niet zenuwachtig, ik had er juist zin in. Ik mocht het samen doen met Jai Brooks. Jai had ik nog nooit gesproken, dus ik ga zo naar hem toe. Ik zuchtte diep toen iemand bij mijn kamer aanklopte. Ik keek op. 'Binnen.' Er kwam een man binnen die me vanalles uitlegde over wat ik allemaal moest doen. Toen hij klaar was, knikte ik klein en liep achter hem aan.

Justin.
Ik groette nog wat mensen, en ging uiteindelijk zitten. Ik keek naar Za die naast me zat. 'Nerveus?' Vroeg Za. Ik schudde mijn hoofd. 'Totaal niet, ik ben wel vaker naar een award show geweest.' Zei ik. Za begon te lachen. 'Mafkees.. Ik bedoel om Melissa. Je zou toch eindelijk met haar gaan praten?' Vroeg Za. Ik beet zachtjes op mijn lip. 'Oké, ik ben een beetje nerveus..' Mompelde ik. Za gaf me een stootje. 'Hoeft niet Bizzle. Ik hoop wel dat ze aardig is. Straks is het wel zo'n arrogante actrice die zichzelf heel wat vind.' Zei Za. Ik keek hem aan. 'Zo is ze vast niet. Ik heb interviews van haar gezien. Ze lijkt wel op een aardig meisje.' Zei ik. 'Ja, dat lijkt ze. Maar misschien is ze dat wel helemaal niet.' Mompelde Za. Ik rolde mijn ogen en zei niks. Ik had hier gewoon totaal geen zin in. De zaal was gevuld, en de camera's draaiden. Alles zou nu beginnen. Ik vraag me toch wel af hoe Melissa het zou doen.

Melissa.
Ik keek naar Jai die naar ons toe kwam. 'Hey, ik ben Melissa.' Ik gaf hem een hand. Samen liepen we verder. Ik keek naar Jai. 'Nerveus?' Vroeg ik. Ik zag dat hij een beetje rood was. 'Best wel, zometeen faal ik en dan komt het ook nog fxcking live op tv.' Zei Jai en hij begon zachtjes te lachen. Ik grinnikte zacht. 'Dat gebeurd vast niet. Gewoon niet aan denken.' Zei ik. Toen Jai en ik op moesten, keek ik kort naar Jai. 'Succes.' Zei ik. We werden opgeroepen en ik hoorde al een groot applaus. Ik pakte mijn microfoon en liep glimlachend het podium op. 'Hey L.A! Welkom bij de MTV EMA's 2014!' Zei ik glimlachend en keek naar Jai die ook begon te praten. 'Hebben jullie er zin in?!' Schreeuwde Jai waardoor de hele zaal begon te gillen. Ik glimlachte en richtte mijn blik weer op het podium. 'We zullen eerst alle genomineerden opnoemen, en daarna de winnaar die het podium op mag komen en zijn of haar award op mag halen.' Zei ik en likte kort over mijn lippen heen.

Justin.
Toen Melissa het podium opkwam, bekeek ik haar. Ze zag er prachtig uit. Ze had een kort, goud jurkje aan, met knalrode pumps. Ook had ze haar perfecte haar met een slag over haar schouders. Knap was ze zeker. Ik luisterde naar wat ze vertelde. Ik keek kort naar Jai. Ik merkte wel dat hij nerveus was, maar dat kan ik begrijpen want ik zou ook nerveus zijn als ik voor het eerst moest presenteren. En dan komt het nog live op tv. 'Kijk, daar staat jouw verwende actrice..' Hoorde ik Za zeggen. Ik keek hem aan. Hij had een hekel aan Melissa. Waarom wist ik niet, en ik vind het raar van hem want hij weet dat ik haar leuk vind. 'Za doe normaal.. Je kent haar geeneens.' Mompelde ik. 'Ookal ken ik haar niet, ik heb vaak genoeg slechte dingen over haar gehoord.' Zei Za. 'TMZ enzo verteld toch ook slechte dingen over mij. Is dat dan altijd waar?' Vroeg ik. 'Nee, maar..'' ''Oke dan moet je niet met dit soort kinderachtige reacties komen.' Zei ik en lette weer op de show.

Melissa.
Zachtjes kauwde ik op de binnenkant van mijn wang. Ik kreeg een envelop, dus ik opende die. 'Nu komen de genomineerden voor de categorie Best Female Singer'' Ik las de envelop voor. 'En de genomineerden zijn Taylor Swift, Rihanna, Adele, Sierra L'Vallé en Lorde.' Ik keek naar Jai die de winnaar zou opnoemen. 'Sierra L'Vallé!' Ik vond het jammer dat Sierra won. Ik mocht haar totaal niet. Ik had haar ontmoet op een film scene, en we waren al gelijk vijanden. Toen Sierra kwam glimlachte ik even fake. Ik gaf haar kort een knuffel. 'Gefeliciteerd, hier is jouw Award.' zei ik en gaf haar de award. Die blik die ze me gaf.. Walgelijk. Ik luisterde naar wat ze vertelde en keek haar na toen ze het podium weer afliep.


Reacties:


BiebersGirl
BiebersGirl zei op 11 feb 2014 - 0:33:
Hahah yep, maar ben heel weinig online omdat ik een vriendje heb waar ik vaak mee ben.


justmissF24
justmissF24 zei op 3 feb 2014 - 15:31:
Yes ben je terug? Haha ik lees mee ben nog altijd super fan!!