Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond] » 8~Gym aka why

Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond]

3 feb 2014 - 16:40

1225

14

643



8~Gym aka why

Dit is het laatste hoofdstukje voor een week. Vanaf woensdag tot woensdag is mijn uitwisselingsstudente namelijk hier en dan is het een beetje onbeleefd als ik ga posten. Waarschijnlijk komt het nieuwe hoofdstuk dus pas op Valentijnsdag

Jade Maria Tearly

De lunchpauze verloopt verder zonder problemen. Terwijl Malika, Marissa, Quinn en ik aan de ene kant van de kantine zaten, zaten Liam en zijn groep aan de andere kant. Ik heb dus in alle rust mijn lunch kunnen opeten. ‘Goed, wat hebben we nu?’ vraag ik terwijl we richting onze kluisjes lopen. ‘Gym,’ antwoord Quinn. Ik kreun. ‘Oh nee, zeg alsjeblieft dat dat een grapje is.’ Ze schud haar hoofd en ik zucht diep. ‘Geweldig.’ De meiden kijken me medelijdend aan en ik open mijn kluisje. Met een ruk haal ik mijn gymtas eruit (meegenomen voor het geval dat) en sla het kluisje hard dicht. ‘Dit is bullshit. Waarom moet hij nou weer hier opdraven? Ik haat hem.’ De meiden weten meteen over wie ik het heb en Malika slaat een arm om me heen. ‘Liam is inderdaad een klootzak, maar je kan er niks aandoen, Jadie. Het beste is om hem te negeren of te doen wat hij van je vraagt.’ Ik knik moedeloos en zucht. ‘Oke, laten we maar gaan dan.’ Met zijn vieren lopen we door de hallen naar de vleugel waar de gymlokalen zich bevinden. Zach en George voegen zich even bij ons. ‘Hey Malika, wat heb je?’ vraagt Zach. Hij plaatst een kus op haar slaap en ze giechelt. ‘Ik heb gym, jij?’ Hij trekt een gezicht. ‘Geschiedenis.’ Ze lacht en geeft hem een kus. ‘Succes.’ Hij knikt en zwaait even naar de anderen, waarna hij de andere gang in verdwijnt. Ook George neemt weer afscheid en volgt Zach de gang in. Wij arriveren even later bij de kleedkamers. ‘Ik wil niet,’ zeur ik. Marissa trekt me gewoon mee aan mijn arm en ik zucht diep.

Zodra we de kleedkamer in komen kijken de meiden die al aanwezig zijn me aan. ‘Is dat niet het meisje waar Liam zijn oog op heeft laten vallen?’ hoor ik fluisteren. Blijkbaar gaan dingen hier heel snel rond. ‘Ja, dus? Denk je dat ik er blij mee ben?’ bijt ik het meisje toe. Verbluft kijkt ze me aan, waarna ze zich snel wendt tot het omkleden. Boos stamp ik naar een leeg hoekje en smijt ik mijn tas neer. Met een ruk trek ik de zipper de linkerkant op, waardoor mijn tas nu open staat. Ik grijp mijn joggingshort eruit (ja die bestaan) en trek mijn spijkershortje uit. Daarna schiet ik het joggingshort in en leg een knoop in de touwtjes. Vervolgens trek ik mijn roze tank top over mijn hoofd en vervang die door een simpele witte. Mijn vlecht haal ik uit mijn haar en bind het dan samen in een slordige knot boven op mijn hoofd. Ik schiet in mijn witte sneakers en zip mijn tas weer dicht, waarna ik hem in een van de kluisjes stop en mijn code ingeef. Een klik klinkt en ik trek aan de hendel om er zeker van te zijn dat hij op slot zit. ‘Klaar?’ klinkt de stem van Malika. Ik draai me om en knik, waarna we met zijn vieren de grote zaal inlopen. Een fluit klinkt en ik draai me om. Liam knipoogt naar me en ik rol me ogen, mezelf weer omdraaiend. ‘Asshole,’ mompel ik zachtjes.

Zodra iedereen in de zaal is, roept de leraar ons bij elkaar. ‘Oke, ik ben meneer Cowell en ik zal jullie leraar voor dit laatste jaar zijn. We beginnen vandaag met een simpele opwarming, tien rondjes door de zaal!’ Naast Malika begin ik aan het eerste rondje. ‘Simpele opwarming noemt meneer dat dan.’ Ze giechelt. ‘Ach ja, Cowell’s ideeën over simpel verschillen heel erg dan die van de leerlingen. Ik had hem vorig jaar ook.’ Ik kijk haar aan. ‘Geef eens een voorbeeld.’ Ze denkt even na. ‘Nou, hij zij bijvoorbeeld een keer dat we een simpele oefening gingen doen en toen bleek dat we een dubbele salto vanuit de ringen moesten doen.’ Mijn mond valt open. ‘En dat noemt hij simpel?!’ Ze knikt. ‘Niet kletsen maar rennen, dames!’ dondert zijn stem door de zaal. Diep zuchtend kijk ik weer voor me uit en begin aan mijn derde rondje, dit maal zonder te kletsen.

Na alle tien de rondjes te hebben volbracht steun ik hijgend met mijn handen op mijn knieën. ‘Kom er allemaal bij!’ We verzamelen ons rond de leraar en kijken hem verwachtingsvol aan. ‘Dit jaar heeft de school besloten om een danswedstrijd te organiseren aan het eind van het jaar,’ Terwijl hij praat glijdt er een hand om mijn middel. Boos kijk ik opzij, om vervolgens te slikken als ik oog in oog sta met Liam. Hij grijnst en angstig richt ik mijn aandacht weer op Cowell. ‘De deelnemers zijn alle leerlingen uit het laatste jaar. Natuurlijk weten wij dat jullie niet goed kunnen dansen en daarom krijgen jullie in de gymlessen dit jaar danslessen.’ Hij grijnst terwijl verschillende klaaggeluiden klinken. Zelf zucht ik diep en sla mijn armen over elkaar. ‘Om te voorkomen dat jullie alleen maar rond gaan dollen, heb ik jullie al toegewezen aan een partner.’ Meteen wordt mijn bloed koud en bekruipt een akelig gevoel mijn lichaam. ‘Jongens aan de ene kant, meiden aan de andere kant!’ Ik gehoorzaam maar al te graag en loop zo snel mogelijk naar Malika toe. ‘Malika, please. Ik ben bang dat ik weer met Liam belandt. Wat moet ik doen?’ Bezorgd kijkt ze me aan, waarna haar ogen de zaal scannen. ‘Ik weet het niet, Jade. Ik-ik denk dat je het gewoon moet accepteren. Je kan niks tegen hem beginnen.’ Ik zucht verdrietig en ze geeft me een knuffel. ‘Goed! Ik zal dan nu de koppels bekend maken.’ Tegelijkertijd draait iedereen zich om, zodat de jongens de meisjes aankijken en omgekeerd. Natuurlijk staat Liam weer recht tegenover me. Hij geeft me een knipoog en ik rol mijn ogen weer, mijn armen over elkaar slaand. Cowell begint met het voorlezen en verschillende kreetjes van blijdschap klinken. ‘Malika Adams en Niall Horan.’ Ik zie hoe Malika en Niall naar elkaar toe lopen en herken hem dan als een van de leden van Liam’s groep. Ze kijkt even naar me om en ik geef haar een bemoedigende glimlach. Ze keert zich dan weer naar Niall, die zijn hand aan haar aanbied. Zijn lippen bewegen en een glimlach neemt plaatst op ze zodra Malika zijn hand aanneemt. Hij laat haar zachtjes een rondje draaien en lachend lopen ze naar de andere koppels.

Ik schrik op uit mijn staren als Marissa’s naam klinkt. ‘Marissa Clark en Austin Mahone.’ Blozend loopt Marissa naar hem toe en hij begroet haar met een klein kusje op haar wang. Zachtjes aawh ik en kijk dan hoe ze hand in hand naar de koppels lopen. ‘Quinty Valentine en Josh Devine.’ Meteen herken ik Josh als een lid van Liam’s bende en Quinn blijkbaar ook, want ze kijkt angstig naar me om. ‘Je kan het,’ playback ik naar haar. Ze knikt zachtjes en accepteert zijn arm om haar schouders. Cowell gaat verder met de lijst en langzaam ontstaan er meer koppels. Uiteindelijk zijn alleen Zayn, Liam, ene Amy en ik over. ‘Jade Tearly en Zayn Malik.’ In mijn gedachten doe ik een overwinningsdansje, totdat ik Liam een blik naar Cowell zie werpen. Die slikt en kijkt op zijn lijst. ‘Sorry, ik maak een foutje. Liam Payne en Jade Tearly.’ En voor de tweede keer die dag zakt mijn hart naar mijn schoenen.

Reageren=Melding


Reacties:

1 2 3

Chayenne
Chayenne zei op 6 feb 2014 - 19:21:
Asdfg maar nee, jennifer is het hier niet mee eens!
Nialler baby *smelt*
Alleen Al toen ik de titel van het hoofdstuk las had ik zoiets van: hoe weet zij hoe ik me elke gymles voel 0.0 xp
Haat aan gym enzo


IrishPig
IrishPig zei op 6 feb 2014 - 12:15:
HAHAHAHAHA Jade... You're fucked.... Ik bedoel..... Ieder goed functionerend persoon op deze aarde, zou een moord plegen voor met Liam in een team maar Jade hier niet.... Liam word wat socialer en laat dat meisje met rust, ze wil je niet dus word een man en leef verder -____-


Lishaa
Lishaa zei op 3 feb 2014 - 22:45:
Haha ik weet dat ik Liam waarschijnlijk zou moeten haten maar ik vind hem wel grappig... hahaha en hoe moet ik de week doorkomen zonder jou verhalen? xx


1Dtjetanya zei op 3 feb 2014 - 22:27:
spannend ..en liam is hier echt n ****** snel verder!! x


iamwhoiam
iamwhoiam zei op 3 feb 2014 - 19:38:
oh godd!! snel verder!!! hopelijk wordt liam ooit nog aardig hahah en derest ook