Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Can I trust you? { One Direction, Luke Hemmings, Austin mahone and Justin Bieber} » .OO2. Kim Jones

Can I trust you? { One Direction, Luke Hemmings, Austin mahone and Justin Bieber}

3 feb 2014 - 19:11

700

13

551



.OO2. Kim Jones

Vanaf volgend hoofdstuk geef ik eht een andere titel, hope you like it! X

Ik lees de brief maar steeds opnieuw. Ik ben uitgenodigd voor een nieuw programma? ‘Hey Kim!’ hoor ik opeens achter me, ik draai me om en zie Ivana staan, ik heb al ruim een maand niet gezien. ‘’Ivaaaaaannnaaa!!’ Ik sta op en spring in haar armen. Ik ken Ivana vanaf de 1e klas, maar onze band is hechter dan je ooit zou kunnen hebben. Ik zie haar niet vaak omdat we allebei beroemd zijn in Engeland, maar dat maakt het niet minder.

‘Wat heb je daar in je handen?’ zegt Ivana en wijst naar de brief in mijn handen. Bijna vergeten. ‘Jaaa, die brief!! Ik ben uitgenodigd om mee te doen aan een nieuw programma!’ zeg ik blij. Ivana kijkt me raar aan, die blik herken ik. ‘Je weet nooit wat ik heb’ zegt ze en pakt haar tas erbij. ‘Dit wilde ik je dus ook al vertellen, ik heb ook zo’n brief gehad!’ zegt ze en geeft mij de brief. Ik lees hem en hou hem naast die van mij. ‘’Ivana, weet je wat dit betekent?!’ schreeuw ik en pak Ivana’s handen vast. ‘Wij gaan samen meedoen aan dat programma!’ schreeuwen we tegelijk en we vliegen elkaar in de armen. Mensen die langslopen kijken ons raar aan, maar dat maakt helemaal niks uit. ‘Wie zullen die andere meiden en jongens zijn?’ vraag ik aan Ivana, we zoeken een mooi plekje uit in het gras en gaan erop zitten. ‘Misschien.. misschien is het wel die leuke zanger uit Los Angeles!’ zegt Ivana en lacht dan keihard. We gaan liggen en kijken naar de wolken die voorbij vliegen. ‘Weet je Ivana?’ zeg ik. ‘Nou?’ zegt ze droog, ik ga er automatisch van lachen. ‘Misschien doen die leuke jongens van One Direction wel mee’ zeg ik, ik kijk opzij en zie hoe Ivana aandachtig de wolken aan het bekijken is. ‘Denk je dat? Het zou in ieder geval wel superleuk zijn! Vooral met Zayn erbij’ zegt Ivana en plukt een grassprietje uit de grond. ‘Hoelang zal het programma duren?’ zeg ik, Ivana haalt haar schouders op. ‘Ik ben nu bezig met een album opnemen, dat moet wel op tijd af’ zeg ik. ‘Misschien kun je dat tijdens het programma opnemen’ zegt Ivana. Ik kijk naar boven, Ivana tikt me aan. ‘Wat is er?’ vraag ik, Ivana schiet al gelijk weer de lach in. Als wij samen zijn wordt er alleen maar gelachen, leuk voor ons maar vervelend voor anderen. Sommigen noemen ons lachwekkend, van dat soort dingen moeten wij weer lachen. ‘Ik heb zin om mee te doen met dat programma, je weet niet wat je moet doen en wie er meedoen, dat het superspannend!’ zegt Ivana, ze gaat zitten en trekt mij ook in zithouding. Ik pak mijn brief erbij en lees hem nog eens. ‘Iv, welke dag is het vandaag?’ vraag ik, Ivana haalt haar schouders op. ‘Volgens mij is het 2 februari, maar dat weet ik niet zeker hoor’ zegt ze. ‘In de brief staat dat we 4 februari in Londen worden verwacht, er staat verder geen adres bij?’ merk ik op. ‘Misschien krijgen we dat nog te horen, maak je nou niet zo druk’ zegt Ivana lachend, ze staat op en steekt haar hand uit. ‘Ga je mee?’ vraagt ze, ik knik en sta met hulp van haar op.

Twee meisjes van een jaar of 5 rennen onze kant op, ze staan voor ons stil. Ivana en ik gaan bij ze neerhurken en hun moeders komen onze kant opgelopen. ‘Mogen onze dochters met jullie op de foto? Ze zijn heel erg fan van jullie en kijken altijd filmpjes van jullie op Youtube’ zegt de ene moeder, de andere staat erbij te knikken. Ik kijk naar Ivana en moet van binnen lachen. ‘Jaa tuurlijk mogen ze met ons op de foto!’ zeg ik en pak 1 van de meisjes en zet haar op mijn schoot neer. We lachen zo leuk asl mogelijk en de moeder geeft aan dat de foto klaar is. ‘Dankjewel’ zegt het meisje en geeft me een knuffel. Samen met hun moeders lopen ze weg, het meisje draait zich nog één keer om en zwaait naar me, ik zwaai terug en wordt daarna meegetrokken door Ivana.


Reacties:

1 2 3

xHiimacookie zei op 4 feb 2014 - 16:31:
Babe I like it ^^


juutjee19
juutjee19 zei op 4 feb 2014 - 16:09:
leeeeuk!!
Snel verder!!
X


1Dlover
1Dlover zei op 4 feb 2014 - 15:33:
leuk !

x


xcarrotx
xcarrotx zei op 4 feb 2014 - 12:18:
Haha Ivana en Kim zijn zeker de engelse versie van Britt en Ymke haha


Malikaa
Malikaa zei op 4 feb 2014 - 9:10:
Hahahh awwww zo cute die meisjes ^-^
I likeee it
XxX