Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Lifestyle of the wolves [twilight] » 5.0 meeting forks high school

Lifestyle of the wolves [twilight]

5 feb 2014 - 19:52

419

0

185



5.0 meeting forks high school

5. Natuurlijk waren we ook blij dat we bij Charlie waren. Ik ging vroeg slapen omdat ik volgende dag voor het eerst naar Forks High school zou gaan. Toch was het wel spannend omdat ik niemand kende, behalve Bella. Ik zou dan ook met haar en Edward meerijden, want hij kwam haar altijd ophalen en had zelf voorgesteld dat ik ook mee kon rijden. Dan hoefde ik tenminste niet als een alleenganger naar school te lopen. Toen ik me in mijn te grote trainingsbroek en een zwart hemdje had gehesen deed ik een slordige knot in en plofte op het bed.

De volgende dag was het zover, nadat ik uitgebreid gedoucht had, deed ik mijn koffer open. Daar haalde ik een zwarte Jeans uit en een grijs lang T-shirt. Deze deed ik aan samen met mijn grijze All stars. Bella stond met een gespannen gezicht in de keuken. Ik glimlachte naar haar. ‘wat is er?’ ze schudde haar hoofd. ‘Even iets tussen edward en mij, maar het komt wel goed.” Ik knikte en keek naar buiten. Daar kwam een grijze volvo aan en ik herkende Edward die achter het stuur zat. Samen met Bella liep ik naar buiten. Ik zag ze even een blik werpen en ik stapte op de achterbank.

Onderweg had ik geen zin om maar stil achterin te zitten dus had ik maar mijn muziek meegenomen en zat ik naar buiten te staren. Het bos zag er vandaag schitterend uit met de zon die scheen, jaja je had het niet verwacht he. Misschien als ze vanmiddag klaar waren kon ze wel naar huis lopen. “Dat zou ik niet doen als ik jou was.” Hoorde ik van een afstand. Het was al die tijd stil geweest tussen Edward en Bella dus hij zou het wel tegen haar gehad hebben. Hij kon haar gedachten toch niet lezen?

Eenmaal op school aangekomen zag ik wat jongens bij de poort hangen die ik de dag ervoor ook bij de cliff had gezien. Alleen de grootste, sam geloofde ik, die was er niet bij. “Loop maar door, bij nieuwe meisjes zijn ze nogal vervelend.” Zei Edward. “ Ik was niet eens van plan om er naartoe te gaan hoor. Mij hoef je niet te beschermen, bedankt.” Iets in mijn binnenste vertelde mij dat ik hem niet mocht en dit zou dus ook niet gaan veranderen. Hij had me met een vragende blik aangekeken, maar het interesseerde mij niet. Ik liep de school in achter Bella aan en zag mensen naar me kijken. Here we go!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.