Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Said Yes || A 1D Story [END] » H11 The end

I Said Yes || A 1D Story [END]

6 feb 2014 - 21:26

1795

10

504



H11 The end

Geniet van het laatste extra lange deel van I Said Yes!

Paar maanden later,

Quinn POV


‘’Phieuw phieuw.’’ Fluit Niall als ik binnen kom. Ik grinnik en sla mijn armen om hem heen. Ik druk mijn lippen zachtjes op die van hem. Na een tijdje trekken wij ons terug uit de kus ‘’Je ziet er goed uit,’’ fluistert Niall in mijn oor. Ik grinnik ‘’Jij mag er ook wel wezen hoor,’’ fluister ik terug. Niall lacht en drukt zijn lippen op de mijne. ‘’Huh uhm Gaat die lekker!’’ Verschrikt trekken Niall en ik terug en draaien ons om. Daar staan Louis en Tamara lachend naar ons te kijken. ‘’Het ging lekker totdat jullie kwamen,’’ roept Niall nep boos. Louis en Tamara schieten in de lach ‘’Sorry we zullen niet kijken hoor,’’ Lacht Tamara en ze doen hun handen voor de ogen. Nu is het onze buurt om in de lach te schieten.

Louis POV


We horen Niall en Quinn hard lachen. Ik begin ook zacht te grinniken en doe mijn handen weer omlaag. ‘’Niall heb je even,’’ roep ik na een tijdje. Niall knikt en loopt met me mee naar de keuken. ‘’Dus ga je het doen? Vanavond,’’ fluister ik zacht. Niall knikt en haalt het doosje uit zijn zak. ‘’Gister gehaald? Ik hoop dat ze ja zegt,’’ fluistert hij. Ik grinnik en geef hem een stoot tegen zijn arm ‘’Ze zegt heus wel ja! Jullie zijn perfect!’’ Niall glimlacht en stopt het doosje terug in zijn zak. ‘’Jongens de auto is er we moeten gaan,’’ roept Tamara vanaf de gang. ‘’We komen eraan,’’ roepen we tegelijk terug.
‘’Heb ik al gezegd hoe prachtig je eruit ziet,’’ fluister ik in Tamara’s oor. Tamara grinnikt ‘’’Nee joh, pas duizend keer,’’ fluistert ze terug. Ik glimlach en kijk haar diep in de ogen. Tamara glimlacht terug, Zachtjes plaats ik mijn hand op haar wang en druk mijn lippen op die van haar.

Harry POV


‘’Laura schiet op ze zijn er bijna,’’ schreeuw ik. ‘’Ik ko-ho-om,’’ roept ze terug. Ik grinnik en tik ongeduldig met mijn voeten op de grond. Na enkele minuten gaat de deur van de slaapkamer open en stapt Laura naar buiten. ‘’Wauw,’’ fluister ik. Laura bloost en loopt op me af. Als ze bij me is drukt ik mijn lippen op die van haar. ‘’Je bent prachtig,’’ fluister ik als we ons terug trekken. Laura grinnikt en geeft me een kus op de wang. ‘’Jij ook,’’ fluistert ze. Ik pak haar hand en samen lopen we naar de lift.

Ivana POV


Ik staar dromerig naar mijn prachtige ring die om mijn vinger zit. Het is nu al z’n 2 maanden geleden dat Zayn me ten huwelijk heeft gevraagd. Het was in Miami. Romantisch liepen we over het strand en keken naar de zonsondergang. Opeens ging Zayn op zijn knieën en haalde een doosje uit zijn zak. Verschrikt sloeg ik mijn handen voor mijn mond. Zou het nou echt zo ver zijn? ‘’Lieve Ivana, ik hou van je en dat zal nooit veranderen. Ik wil je voor altijd bij me hebben. Samen mini Ivaantje en Zayntjes maken, samen genieten van de mini ivaantjes en Zayntjes. Samen met jouw oud worden!’’ Ik kreeg tranen in mijn ogen, Zayn kuchte even en keek me toen diep in de ogen. ‘’Lieve Ivana, wil je met me trouwen?’’ Ik keek hem blij aan en vloog hem om de hals. ‘’Ik wil niks liever, ik hou van je. Ja Zayn ik wil met je trouwen,’’riep ik blij. Zayn lachte breed en deed de ring om mijn vinger. Een maand later zijn we getrouwd. En tja het is mischien vroeg maar nog geen drie weken later kwam ik erachter dat ik al 15 weken zwanger was.

Ik schrik op uit mijn gedachte ‘’Hey lief,’’ begroet Zayn me. Ik glimlach en geef hem een kus. Zayn slaat zijn armen om me heen en laat zijn handen rusten op mijn buik. Ik glimlach en plaats mijn handen op die van hem. Stil staren we naar buiten, genietend van elkaar en in gedachte van het mini Ivaantje of Zayntje dat in me groeit.

Rachel POV


Ik kijk blij in de spiegel, tranen staan in mijn ogen. Niet van verdriet maar van blijdschap. Vandaag ga ik trouwen met de man van mijn dromen. De man waar ik voor gevochten heb. Mijn moeder loopt de kamer binnen en slaat haar handen voor haar mond. ‘’Ohw mam,’’ fluister ik. Ik loop naar haar toe en trek haar in een knuffel. ‘’Het gaat je goed lieverd, Liam is een goede jongen,’’ fluistert mijn moeder.

Uur later.

Iedereen zit in de zaal. Achter deze deuren staat de man van mijn dromen te wachten voor het altaar. Voor me staan mijn allerbeste vriendinnen, Tamara, Quinn,Laura en Ivana. Allemaal in een prachtige jurk. De muziek klinkt en de deuren gaan open. De meiden lopen naar voren. Ik kijk bang maar ook blij in mijn vaders ogen. ‘’Het is zo ver,’’ fluistert mijn vader. Hij geeft me een klein kneepje in mijn arm. Ik knik zacht en we zetten de eerste stappen richting het altaar. ‘’Liam jongen, zorg goed voor mijn kleine meid,’’ fluistert mijn vader in Liam’s oor. Liam glimlacht en knikt ‘’Zal ik doen meneer!’’ Mijn vader geeft hem een knipoog en gaat langs mijn moeder zitten. Liam pakt mijn hand en de ceremonie begint.

‘’Pak elkaar bij de rechter hand.’’ Liam pakt zachtjes mijn hand en kijkt me lief in de ogen. ‘’Liam Payne, neemt u aan tot uw wettige echtgenote Rachel Jackson en belooft u alle plichten te zullen vervullen.’’ Liam haalt diep adem ‘’Ja,’’ zegt hij vol overtuiging. ‘’Rachel Jackson neemt u aan tot uw wettige echtgenoot Liam Payne en belooft u alle plichten te zullen vervullen?’’ ‘’Ja,’’ roep ik bijna. Liam lacht van oor tot oor ‘’Dan mag u nu de br….’’ Nog voordat de ceremonie meester is uitgepraat drukt Liam zijn lippen op die van mij. In de zaal barst het kabaal los. Iedereen juicht. Als we ons terug trekken zie ik dat mijn achter huilen van blijdschap en Liam’s ouders ook. Louis, Niall, Harry en Zayn rennen naar voren. Maar niet naar ons, ze rennen naar hun vriendinnen of vrouw. Louis drukt zijn lippen op dat van Tamara, Niall op die van Quinn, Harry drukt de zijne op die van Laura en Zayn tilt Ivana op en drukt dan zijn lippen op die van haar.

Niall POV


Zenuwachtig sta ik op het podium. We hebben net alle toespraken gehad en nu is het mijn buurt. ‘’Je kunt het,’’ gebaart Harry. Ik knik en pak de microfoon vast. ‘’Hallo iedereen, Uhm we hadden net alle prachtige woorden van de jongens gehad en natuurlijk de uitspraken van meneer Tomlinson.’’ De zaal schiet in de lach en word ik krijg een zelfverzekerder gevoel. ‘’We hebbe de laatste paar maanden natuurlijk kunnen genieten van twee prachtige huwelijken, twee maanden geleden werden Ivana Rose een Ivana Malik en daar hebben ze het niet bij gelaten, ze hebben flink hun best gedaan, wat natuurlijk al te zien valt.’’ Ivana en Zayn worden rood en de zaal schiet weer in lach. Ik haal diep adem en ga verder met mijn verhaal. ‘’Ik hoop dat Liam en Rachen gelukkig worden en natuurlijk ook goed hun best gaan doen, Of nee Li-am?’’ Ik geef hem een knip oog en Liam heft lachend zijn glas. ‘’Maar nu serieus, niet alleen Liam en Zayn hebben hun vrouw gevonden.’’ ‘’Maar ik heb ook een droom vrouw, Quinn wil je even hier komen.’’ Verbaast staat Quinn op en loopt twijfelend naar het podium. Als ze voor me staat geef ik haar een kus op de wang. ‘’Lieve Quinn, we hebben veel meegemaakt en ik was bang om je te verliezen. Maar ik weet dat, dat nooit zal gebeuren. Jij bent mijn droom vrouw en ik wil mijn leven met je delen.’’ Een paar ahhw klinken door de zaal, Ik haal het doosje uit mijn zak en ga op mijn knieën. Verbaast slaat Quinn haar handen voor haar mond. ‘’Lieve Quinn wil je met me trouwen,’’ vraag ik door de microfoon. Quinn krijgt tranen in haar ogen en ze knikt zachtjes ‘’Ja,’’ fluistert ze zachtjes. ‘’Ja,’’ roept ze nu. Ik word warm van binnen, het enige wat ik nu kan doen is lachen. Blij sta ik op en doe de ring om haar vinger. Quinn kijkt me diep in de ogen en kust me dan op mijn mond. Iedereen in de zaal staat op en klapt in de handen.

Laura POV


Met zijn alle staan we bij de bar met allemaal een glas champagne in onze handen. Ik kijk Harry glimlachend in de ogen. Harry knipoogt en heft zijn glas ‘’Laten we toosten, op vriendschap, liefde.’’ Hij kijkt me vlug aan en knipoogt. ‘’En op het huwelijk, toekomstige baby’s. Maar vooral op ons,’’ roept hij. Iedereen knikt instemmend ‘’Op ons!’’ roept iedereen.



Helaas, dit is het einde. Maar een gelukkig einde!

Ivana en Zayn hadden in het begin moeite met samen wonen. Maar nu gaat het super! Ze houden heel erg veel van elkaar. Ze zijn gelukkig getrouwd en wachten nu op hun toekomstige kind.

Louis en Tamara hebben elkaar ook gevonden. We hadden dat allang in de gaten, maar toch durfde ze niet. Vooral omdat Tamara het kleine zusje was van Niall, Louis beste vriend. Maar Niall vond het niet erg en wilde niets liever dan Tamara en zijn beste vriend gelukkig te zien.

Laura en Harry hadden ook wat opstap problemen, maar met wat hulp van hun beste vrienden. Zijn ze nu gelukkig samen. Over een maand wil Harry Laura zelfs ten huwelijk vragen!

Rachel en Liam zijn vandaag getrouwd. Na een jaar vechten, aangezien de ouders van Rachel dachten dat Liam slecht was. Gewoon zo’n domme popster die toch vanzelf wel vreemd zal gaan. Maar gelukkig liet Rachel zien hoe geweldig hij was en de ouders begonnen in te zien hoe geweldig Liam is. Rachel is stiekem al zwanger maar ze weten dat zelf nog niet…. Spannend dus!

Tja Quinn en Niall…… Wat had Quinn het zwaar maar gelukkig is alles goed gekomen. Haar vader zit nog wel even vast. Maar dat vind Quinn niet erg. Ze woont nu samen met Niall en ze zijn erg gelukkig. Jack is nu een soort vader voor Quinn geworden, hij was zelfs op hun huwelijk! Niall en Quinn willen in de toekomst ook nog kinderen…. Afwachten dus!

Zo zie je maar weer. Hoe slecht het er ook uitziet, alles komt altijd goed!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve lieve lezers,
Ik wil jullie allemaal bedanken voor het meelezen!En natuurlijk alle leuke lieve reacties!

Het spijt me heel erg dat ik gestopt ben met dit verhaal, maar mijn inspiratie was op. en ik wilde jullie niet opsluiten met een nutteloos verhaal!

Hoe dan ook bedankt voor alles!

xxx

Als jullie toch geen genoeg hebben van mijn verhalen, lees dan mee met mijn verhaal ''Watch out'' een spannend verhaal waar je op je puntje van je stoel moet zitten!


Reacties:

1 2

XxAmyxX zei op 2 maart 2014 - 20:37:
OMG geweldig dit hihi x


Dominique zei op 8 feb 2014 - 14:46:
Schattig


xcarrotx
xcarrotx zei op 8 feb 2014 - 7:37:
Aahw wat een mooi eind! Bijna iedereen trouwt op eens met elkaar! How sweet!
Ik heb genoten (:


1Dtjetanya zei op 7 feb 2014 - 20:36:
het was superleuk..jammer dat je stopt..


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 7 feb 2014 - 15:46:
Dit was echt een heeeeeeel leuk verhaal! Je kunt echt super goed schrijven.je volgende verhalen ga ik ook zeker weten lezen!!
X