Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 10

Kiss me || Louis Tomlinson

8 feb 2014 - 21:08

822

4

424



---> 10

P.O.V Cloe White
29th December 18.34

Met alleen Louis shirt en een slip aan geef ik hem het eten dat ik voor hem klaar gemaakt heb. Hij zit met een kleed over zijn schoot naar Friends te kijken. Ik ga naast hem zitten terwijl hij me met zijn lippen op de mijne bedankt voor het eten. Ik leun naar voor om me pakje sigaretten te pakken van de glazen tafel. "Cloe asjeblieft" bromt Louis. Hij wil niet dat ik rook. "Lou! Ik heb al niet gerookt sinds je weer thuis bent. Mag ik even?" zeg ik geïrriteerd van al de ruzies over mijn roken. "Ga dan lekker naar buiten of zo" Reageer louis. "Nee." laat ik me stem verheffen. "Cloe. Ik wil niet dat je rookt waar ik bij ben" gaat hij de ruzie niet uit de weg. "ik rook wanneer en waar ik wil ja het is -3 raden buiten" ik raak nu echt geïrriteerd. "Ja maar niet bij mij is de buurt." sfhreeuwt Louis bijna. ik laat een brom van me lippen komen en loop de serre uit de bijkeuken in. Pfff dat was weer gezellig voor een goede 2 uur.

P.O.V Liam Payne.
31th December (old yearsday) 2013 12.10

"Andyy!" roep ik naar boven. "ik vindt het best als je een meisje mee neem. Maar ruim asjeblieft je spullen op. " zeg ik kijkend naar het ondergoed en andere kleren dat verspreid ligt op de grond. Dan loop ik veder de keuken in. "goeie morgen love" zeg ik tegen Danielle terwijl ik een kus op haar wang plaats. "Heb je dat hotel al geboekt?" vraagt ze. Het is vanavond nieuw jaar en we hebben met zijn alle besloten om een hotel te huren en daar dan met iedereen het tevieren. "Ja ik heb vloer 5 van het washington Mayfair hotel met zaal gehuurd." "Komt Louis ook?" hoor ik uit de woonkamer komen van een stem die ik herken als van Andy. "Ja. En jullie doen maar gewoon normaal." zegt ik tegen hem terwijl ik naarhem toe loop. "jaha... Papa" zegt Andy terwijl hij de zwart kante slip van de vloer op pakt. "Wie is het eigenlijk? Ik heb jullie helemaal niet horen binnen komen." vraag ik me af. Gisteravond ging hij om half 1 nog weg en heb ik hem dus niet meer thuis horen komen. Het enige wat Andy doet is zijn schouders ophalen. "Eet ze mee? Ik ben een traditioneel engelse lunch aan het maken." zegt Danielle van uit de keuken. "Nee. En ik ook niet" zegt Andy die met de kleren richting zijn kamer rent. "Nou denk je je best te doen" zucht Danielle. "ik vindt het heel lief schat. En zal er van genieten" zeg ik terwijl ik naar haar toe loop en een kus geef op haar wang. Ik vindt wel dat Andy een beetje vreemt doet net alsof hij iets verbergt.


31th september 2013. 16.08
P.O.V Cloe White.
"Ga je mee?" kinkt er vanaf beneden de trap. "Ja ik kom eraan even me mascara bijwerken." antwoord ik louis. We gaan zo naar een hotel voor wat Liam en Danille hebben geregeld. Al me familie komt ook. Ik maak me wimper nog een beetje meer zwart maar sluit dan toch de la van me salontafel. Als ik de trap af loop staat Louis al met zijn jas aan bij de deur. "Zin in?" vraagt hij. Ik knik. Ik heb er echt zin in. Niet alleen omdat het 2014 wordt en ik eindelijk me familie weer eens ziet. Maar ook vanwege het feit dat Andy en ik hebben afgesproken helemaal lam te worden.

Aangekomen bij het luxe hotel worden we door een klein super dunne jongen in een rood goud uniform. "Meneer en mevrouw Tomlinson?" vraagt hij met een overdreven klassiek engels accent. Ik lach. "Nou we zijn niet getrouwd hoor." grap ik. De jongen lach gespannen mee. "Mag ik u auto weg zetten?" vraagt een oudere man in het zelfde rood gele pakje. Louis gooit non charmant de sleutels op. Seconde later staat we met zijn drieën in de lift. Zwijgend. Ik heb Louis nog niks vertel over het huis. Het is me plan om het hem morgen te vertellen. Ik ben echt doodsbang voor zijn reactie. Als snel komen we op de 5e verdieping aan. Er zijn al veel mensen. Iedereen heeft het druk met praten en doen. Sommige groeten ons andere niet. "hier is uw kamer" zegt de piccolo. Nummer 567. "Het is de op een na meest luxe kamer die we op deze verdieping hebben" de jongen opent de deur en loopt met de zware koffers de kamer binnen. Het is inderdaad heel luxe. Het heeft een heerlijk kingsize bed en is heel ruim op gezet. "Wie heeft de meest luxe dan?" vraagt Louis aan de piccolo als hij de sauna laat zien. "uuh.. Ik geloof Meneer Payne zelf." ik moet er om glimlachen. Typisch Liam. Doet hij niet voor zich zelf hoor, nee dat is voor Danielle.


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 11 feb 2014 - 8:23:
Ik heb net het hele verhaal gelezen, echt super leuk!!
Melding! X


XxAmyxX zei op 10 feb 2014 - 15:49:
Omfcg, i love this story too much...


iamwhoiam
iamwhoiam zei op 8 feb 2014 - 22:51:
Superrr!! Snel verder xox


justmissF24
justmissF24 zei op 8 feb 2014 - 21:22:
Aahhww super !!! Wie is die sneeky girl die met andy was??? Aaah snel verder! XD