Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Take Everything, Give Nothing back. » 3.

Take Everything, Give Nothing back.

5 mei 2009 - 16:38

339

0

189



3.

Langzaam begint de zon aan de horizon te verschijnen. Maar op stal was het alles al in volle gang. Sommige mensen waren al aan het rijden. Andere paarden werden klaargemaakt om ingeladen te worden voor de wedstrijd. Stalknechten waren druk bezig de paarden te voeren en alle stallen er weer piekfijn uit te laten zien.

´WAKKER WORDEN!!!!!´ Ik open bijna van schrik mijn ogen als er iemand
bovenop mij land waarbij ik direct ontdaan werd van mijn dekens. ´Kan het war rustiger?´ vraag ik nog half slapend waarna ik me om wil draaien. ´misschien maar je moet opstaan het is al 5 uur´ Ik open weer 1 oog en kijk op de klok waarna ik me weer op mijn rug draai. ´en wat doet meneer hier dan nog?´ vraag ik terwijl ik even hem vragend aankijk. ´mijn liefste wakker maken´ zegt Drew waarna hij een kus op me voorhoofd druk en me half uit bed trekt. ´Waarom moet ik in godsnaam zo vroeg uit bed komen?´ vraag ik terijl ik schone kleren uit de kast trek en deze aantrek terwijl ik richting de deurloop. ´dat is een verassing´ Drew kijkt me even misterieus aan waarna hij me bijna de trap af trekt en ik nog vechtend mijn trui aan weet te krijgen voordat ik onderaan de trap sta. ´ik hou niet van verassingen dat weet je´ zeg ik wat geergerd dat dit nou weer precies zo vroeg moest gebeuren.

Ik trek mijn stalschoenen aan waarna ik de koude ochtendauw trotseer. Drew trekt me aan mijn arm mee de fokstallen in waarna hij me recht voor een stal zet. ´dit is de verassing´ zegt hij. Ik kijk hem even vaag aan waarna ik mijn hooft over de staldeur heen haal. er verschijnt een brede lach rondt mij gezicht. De prachtige bruine merrie stond een prachtig glanzen zwart veulen af te likken. ´wooow´ kan ik enkel uitbrengen. Ik voel 2 armen rond mijn middel. ´dat is vanaf nu jou paard´ zegt Drew ik kijk hem aan. ´Ja om te verzorgen zeker´ ´Nee, ook om later op te rijden´ Direct draai ik me met een ruk om waardoor ik voor drew sta. ´je maakt een geintje?´ breng ik ongelofig uit maar toch al met een grote glimlach. ´nee, echt waar´ zegt hij. Ik kan enkel een gelukskretje uitbrengen waarna mijn armen stevig rond de nek van drew geslagen zijn.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.