Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » from hell to heaven -Harry styles (PAUZE) » chapter 2

from hell to heaven -Harry styles (PAUZE)

9 feb 2014 - 20:29

641

6

339



chapter 2

sorry dat het zolang duurt. Ik heb niet zoveel tijd om te schrijven enjoy en vergeet niet een reactie achter te latenx

'Ik weet zeker dat jullie goede vrienden gaan worden.' ze keek me hoopvol aan. 'Ik hoop het.' zei ik alleen maar.
Ik had niet veel kleren. Dus binnen een kwartier waren we klaar.
Anne liet me de rest van het huis zien. Haar slaapkamer. Harry's slaapkamer. Die enorm was. We liepen verder door de gang toen ik een sleutel in het slot hoorde. 'Daar is Harry'. Zei Anne tegen me. 'Ik stel je aan hem voor kom.'
Ik liep haar achterna de trap af. Harry zat stond in de keuken. Ik kon zijn gezicht niet zien. Wel zijn haar dat vanaf de achterkant al goed zat.
'Hai lieverd hoe was je dag.' Hij begon al te praten voordat hij omdraaide.
'Het was fantastisch de jongens en ik hebben.' Hij draaide zich om en stopte met praten. 'Dit is Clarissa. Het meisje dat bij ons komt wonen.'
Ik stak mijn hand uit. 'Hai Harry ik ben Clarissa maar je kan me ook Clary noemen.' Harry pakte mijn hand en schudde hem.
'Leuk je te ontmoeten. Ik hoop dat je het hier leuk gaat vinden.' Bijna meteen ging hij weer verder met vertellen. 'de jongens en ik hadden vandaag een optreden en het was geweldig. Alle fans en bekende mensen. Ik raak er echt niet aan gewent.' Harry bleef maar door ratelen.
Ik vond het wel best. Ik luisterde naar zijn verhalen. Toen hij klaar was ging Anne even naar de supermarkt. Harry en ik gingen naar de woonkamer om wat tv te kijken. We zaten beide een beetje stil en ongemakkelijk naar de tv te staren. Ik gokte dat Harry niet echt keek. Of hij vind Barney een leuk programma. Ik bedacht wat ik kon zeggen. Waar praat je nou weer over met een beroemdheid. Ik wou dat ik het kon googelen.
Maar ik had nog geen internet. 'Waarom ben je hier eigenlijk naartoe verhuisd? Niet dat ik je hier niet wil hebben natuurlijk.' Hij grinnikte.
'Mijn ouders wouden altijd al een wereldreis maken.
Ze moesten eerst altijd rekening houden met mij. Maar sinds ik zestien ben vonden ze me wel oud genoeg om tijdelijk bij iemand anders te wonen.
' Harry was stil. Misschien wist hij niet wat hij moest zeggen. Of misschien was hij niet geïnteresseerd. Het was in ieder geval awkward stil.
Beide keken we wat tv totdat Anne weer thuis kwam. Ik bood aan om te helpen met koken en samen maakte we spaghetti. Robin was nog steeds niet thuis. En Anne besloot dus maar gewoon te gaan eten.
We zaten aan een 6 persoonstafel. Ik vroeg me echt af waarom ze zo'n grote tafel hadden. Ze waren immers maar met 3 personen. De spaghetti was heerlijk. Terwijl het absoluut niet mijn lievelingseten was. 'Harry.' begon Anne. 'Je hebt morgen toch een optreden in de o2 arena? Waarom neem je Clarissa...' 'Clary'. Viel ik haar in de rede. Ze glimlachte. Ze ging weer verder 'Clary niet mee? Dat is toch leuk. En zo leren jullie elkaar beter kennen.'
Harry keek van zijn moeder naar mij. Hij haalde zijn schouders op.
'als Clary dat wilt.' ik dacht na. Wil ik dat? 'Ik zou graag mee gaan.'
ik was benieuwd naar zijn muziek. Dus ik ging mee. 'Fantastisch.'
zei Harry. Hij kreeg meteen een rood hoofd. Hij was best schattig eigenlijk.
'We gaan morgen rond een uur of 10. zal ik je wakker maken om 9 uur?' 'Graag.' ik Hielp Anne met de tafel afruimen en liep met Harry naar de bank. We keken wat tv en gingen slapen.

'Clary..., Clary..., CLARISSA!' Ik schoot wakker. Ik besefte niet waar ik was totdat ik Harry boven mijn bed zag hangen. Zijn haar zag er niet uit. hij had alleen een boxer aan. Maar hij was cute as a button. 'Goedemorgen.' zei ik. 'Goedemorgen, lekker geslapen?'. Hij zat inmiddels op mijn bed. 'Prima. Jij?' Fantastisch.'


Reacties:

1 2

xliamPayne
xliamPayne zei op 13 feb 2014 - 21:08:
leukleuk, snel verderr

love thiss


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 10 feb 2014 - 7:54:
Super leuk!! Heeeeeel snel verder!!! Hihi, X


justmissF24
justmissF24 zei op 9 feb 2014 - 21:55:
Woaaahh super leukk!!!!! Love it! Xxxxx


juutjee19
juutjee19 zei op 9 feb 2014 - 21:39:
cute as a button ((:
snel verder!!
X


iamwhoiam
iamwhoiam zei op 9 feb 2014 - 20:40:
leukk verhaal!! snelverder pleasee xox