Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Your Other Side || Zayn J. Malik (16+) » Side OO2

Your Other Side || Zayn J. Malik (16+)

9 feb 2014 - 22:06

557

10

372



Side OO2

HIYA GUMMYBEARS! Ik had een vraag? Hoe word mijn verhaal zeg maar soort van 'populair'?

Nog altijd zat ik op de gang voor me uit te staren en te denken. Waarom heb ik hem nou echt niet eerder gezien? Met hem wil ik echt is een keer het bed delen.
What? you never know, misschien is hij wel heel goed is bed en ja dan heb ik goeie sex. Oké dirtyminds stoped. Word ik nu al gek dat ik hem nooit eerder heb gezien en ga den tegen mij zelf praten? Cool. Ik zag sexy badboy aan lopen met een strafformulier. Ik keek hem nog altijd uitbundig aan. Hij had iets. Maar wat?
"Wat" zei hij. Fuck! volgens mij loop ik weer te staren. "Ooh just notthing hottie" Ik beet op mij lip en keek hem verleidelijk aan. Hij negeerde mij blik en plofte naast mij neer bij een andere tafeltje die daar ook op de gang stond. Ik zuchtte en pakte mijn potlood en ging tekenen op de tafel. Ik moet toch wat doen? Ik zag een hand richting mijn been gaan. "Dude wtf are u doing?" vroeg ik. "Ooh niks, ik testen je alleen maar uit" Grijnsde hij. Laat maar. Hij is er zo een dus die je gebruikt als sex pop. Niet dat ik het doen, maar ik sta er op bekend dus mag dat. "Als je maar niet denkt dat ik als jij op neuk pop ga spelen" siste ik. Hij kijk mij nog steeds grijnzend aan, het maakt me bang hoe hij kijkt. "Dudie, ik weet dat ik knap ben maar kijk even ergens anders na." Zei ik geïrriteerd. Oké ik ben met tot conclusie gekomen dat ik geen sex met hem wil want ik mag hem nu al niet. Nog altijd kijk hij mij aan maar dan zonder grijns. Dan op de Zubby manier. Ik pakte een pen uit mij etui en gooide die naar zijn hoofd. Hij dook weg en keek mij boos aan. "Dat deed je niet" siste hij. Ik knikte vrolijk. Maar dat kon ik beter niet doen. Hij keek me woest aan en stond op. Ik stond ook op en hij zette een stapje naar voor en ik na achter en zo door tot ik de muur raakte. Zijn hoofd stond maar paar millimeter voor mij. "Als hij mij raakte hé" siste hij nog altijd woest. "Anders wat? Ben je dan jankend naar je mammie gegaan?" Vroeg ik. Hij schudden zijn hoofd en pakte iets uit zijn zak. Ik keek naar zijn hand wat er in zat. Ooh god. "Moet ik dit ding mooi in je keeltje steken babe." Zei die iets rustiger dan net. Ik zag een docent lopen, gottja, ik deed net of ik door hem werd geduwd en viel op de grond. "Help" riep ik snel. Die jongen zag die docent ook en stopte snel die mes weg. "ZAYN MALIK" werd geroepen die docent kwam. Hij duwde die jongen, Zayn dus aan de kant en knielde bij mij neer. "Ooh meisie toch kom hier gaan we naar de EHBO" Zei hij bezorgt ik knikte en hij hielp me met op staan. Ik deed net of ik iets aan mijn enkel had dus liep ik wankel. Ik keek nog een keer over mijn schouder waar ik een woedende Zayn zie staan. Ik glimlachte gemeen naar hem. Als hij het zo kan spelen kan ik het ook. Let's the games begin.


Reacties:

1 2

mcFleurrie
mcFleurrie zei op 3 maart 2014 - 12:12:
Haha wat nou acteren ? GeNiall !!


todd
todd zei op 19 feb 2014 - 13:49:
meldingg


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 10 feb 2014 - 21:29:
weejoo dit is een leuk verhaal!
snel verder!
x


sammieejjx
sammieejjx zei op 10 feb 2014 - 18:29:
Superr leuk i love it


1DNiaLL
1DNiaLL zei op 10 feb 2014 - 17:07:
superleuk ik lees mee!!!!!
hoe je het populair krijgt? tja ik weet niet
ga gewoon door met schrijven bc i love this story