Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » All My Lovin' » Proloog

All My Lovin'

10 feb 2014 - 15:25

418

1

191



Proloog

Een hotel in de drukke stad New York, zacht staat er muziek op en een lege fles Champagne staat op een tafel. Her en der liggen kledingstukken op de grond verspreid. Hartstochtelijk kust een man een vrouw en duwt haar hardhandig op het zachte hotel bed. Een streep maanlicht, die door een kier van de gordijnen schijt, valt over de vrouw heen. De man kijkt naar het naakte lichaam die in alle glorie voor hem ligt op en likt over zijn lippen. Hij kruipt boven op haar en begint haar te kussen in de nek en streelt met zijn handen over haar zijde zachte dijbenen. De vrouw laat haar hoofd achter over op de kussen vallen en slaakt een zucht van genot. Langzaam zakt hij met zijn hoofd tot haar borsten die hij bemind met zijn lippen.
Langzaam maar zelfverzekerd laat de man zich bij haar naar binnen glijden en begint te stoten, eerst langzaam naar mate hij dichter bij zijn hoogtepunt komt stoot hij steeds sneller achter elkaar bij de vrouw naar binnen.
'Ik houd van je.' Kreunt de vrouw Wanneer ze op haar hoogte punt komt.
De man zegt niks en laat zich naast haar vallen. Ze slaat haar armen om het sterke lichaam van de man naast haar die ze eens in de paar maanden mag beminnen. Een zucht verlaat de mond van de vrouw en geeft een kus op de wang van de man naast haar. Ze staat op en slaat een badjas om haar naakte lichaam heen. Ze pakt een pakje sigaretten uit een broekzak en opent de deuren naar het balkon. De wind waait zachtjes door haar haren en zorgt voor kippenvel over haar lichaam. Ze rilt zacht als ze de sigaret op steekt en kijkt over de verlichte stad, haar stad. Al snel voelt ze de twee sterken armen om haar middel heen slaan. Ze legt haar hoofd tegen zijn schouder. Hij geeft een kus in haar nek en pakt de sigaret uit haar hand en neemt ook een hijs van de sigaret. Een paar keer per jaar doet hij zich voor als haar geliefde. En het voelt goed, verdomt goed. Kon hij maar laten zien hoeveel hij van haar houd. Kon hij dat maar.

In de kamer naast hun ligt een man wakker, wetende wat er nu gebeurd in de kamer naast hem. Hij veegt een traan van zijn wang, en balt zijn handen tot vuisten. Kon hij maar laten zien hoeveel zij voor hem betekende. Kon hij dat maar.


Reacties:


Andrea
Andrea zei op 11 feb 2014 - 18:42:
Prachtig gewoon! Je kunt zo goed en tragisch schrijven!