Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Avatar » De legende van avatar Myro » Avatar de legende van Myro hoofdstuk 1

De legende van avatar Myro

14 aug 2016 - 23:35

464

3

524



Avatar de legende van Myro hoofdstuk 1

Het is de tijd na avatar Korra zij heeft amon verslagen en er is u rust en vrede in de vier naties nou ja dat denken ze?

Het is 360 nsk de nacht was helder en het was rustig behalve een vrouw die door het bos rende richting de vuurnatie de vrouw lag een baby neer en zij slaap ooit begrijp je me . ze rende weg toen kwam er een vrouw aan lopen de baby begon te huilen eerst liep ze door maar toen liep ze terug ze zag in de bosjes een baby lag in de bosjes ze pakte hem op zijn ketting stond Myro .

Ze ging naar har huis ze zei tegen een man "ik heb hem gevonden mag ik hem houden "Hij zij nee dat kan niet kela". Maar "zei Kela "ik was ook hier gevonden als ze mij geen kans hadden gegeven had ik nooit bij jou terecht gekomen". Oke"" zei Feng "Ying dit is je nieuwe broertje Myro".

Nu waren ze 4 jaar veder maar Myro kon niet sturen ze vonden dat raar want 100% van de mensen kon sturen en Ying kon wel al vuursturen. Maar Myro kon nog niet praten toen die op een dacht zei "mam ik zie niks". Kela keek in ze grijzen ogen "zullen we even naar de dokter gaan" zei ze. Ze waren bij de dokter de man keek in haar ogen en deed wat testjes hij zei "mevrouw hij is blind".Ze gingen terug naar huis feng zei "Myro ga naar je kamer "ja pap" zei Myro. Myro deed de deur op een kiertje en hoorde zeggen " kela we kunnen hem niet houden hij is niet echt van ons hij is blind en kan niet sturen het heeft voor ons en hem geen zin ". Toen hij dat hoorde ging die door het raam weg richting het bos hij kwam in een grot terecht opeens hoorde die geluiden achter zich hij wist niet wat het was en het was een groepje van 4 Das mollen die net als hem blind waren. Myro werd vrienden met de mollen hij leerde daar aard sturen hij kon nu zien via de trillingen van de grond net als Taph die dat zo veel jaren voor hem had zijn beste vriend werd Zaza een das mol op een dag na 2 jaar keerde hij terug bij de familie nu op de rug van Zaza.

Kela zei " Myro wat ben je geroeid waar was je" Myro legde alles uit.
kela zei "we gaan je niet weg doen Myro". kela riep Feng en Ying. "maar "Feng zei "hij kan nog niet sturen". Myro zei lachend "denk je dat echt " en hij liet een groot blok aarde zweven en gooide het weg hij zei omdat " ik niet vuur sturen kan ik niet niks" zo leefde hij nog 8 jaar rustig veder hij zat op een vuur stuur school hij leerde daar niet sturen maar dat deed hij in zijn vrijen tijd.


Reacties:


earthdaniele zei op 24 aug 2014 - 9:39:
Bedankt voor jullie comentaar over zij "zei" wis ik nietik ben dyslexie maar ik ga er zeker naar kijken en het veranderen .

Groetjes earthdaniele


Dreamy zei op 16 aug 2014 - 20:15:
probeer inderdaad wat met leestekens te schrijven en wat punten en comma's te gebruiken..


xcarrotx
xcarrotx zei op 16 aug 2014 - 10:55:
Leuk onderwerp! Ik ben gek op avatar

Mag ik wel commentaar/tips leveren?
Als je iemand iets laat zeggen in het verhaal moet je er aanhalingstekens voor en achter zetten en jij gebruikt het woord zij in plaats van zei. Zei is het werkwoord, zij niet. Gesnapt? Hihi

Dus goed: 'Het is een leuk verhaal,' zei Tamara.
Fout: het is een leuk verhaal zij Tamara.

Ook moet je aan het begin van elke zin een hoofdletter gebruiken.
Sorry als ik nu heel gemeen klink!!! Ik bedoel het namelijk niet gemeen.

Okay?
Okay.

X